Nevoia de companie...
Ati mai avut vreodata senzatia ca daca nu e cineva langa voi, cineva cu care sa vorbiti-chiar si banalitati legate de vreme-va luati campii???
Am avut starea asta ieri...
Off topic:Krelia78, multumesc ca m-ai ascultat...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Starea asta am simtit-o acum 2 zile, cand am fost la proba pt rochia de mireasa, singura. Ma durea sufletul ca nu aveam cui sa cer parerea, ca nu era cineva cunoscut, cu care sa impart asemenea bucurie. Nu m-ar fi deranjat daca probam o rochie oarecare, dar asa... era rochia de mireasa ! Si cu toate laudele celor din magazin, cand se deschidea usa si intra cate o mireasa insotita, imi venea sa plang...
Dar m-am razbunat ieri, cand am mers sa achit restul de bani si sa ridic
rochita ! Am mers insotita de o vecina si surpriza: s-a prezentat o miresica de pe DC, sa imi faca poze ! Doamne, ce bine m-am simtit !!!
Raza de soare
Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:
http://community.webshots.com/user/mokosistaf
joker spune:
M-am uitat si eu..e superba!Iti vine foarte bine...unde ai facut-o?
Dar starea sta nu o ai de obicei, nu?Ma spspectez de necesiatea unei vizite la psihiatru...
SunSmile spune:
Fiind un om cu extrem de multi prieteni, colegi, cunoscuti, neamuri...nu duc lipsa de companie! Uneori chiar imi place sa merg singura la cumparaturi, sa fac singura anumite lucruri! Raspunsul e nu, nu am simtit nevoia acuta, pt ca am oamenii aceia tot timpul dispusi sa stea cu/langa mine!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by joker
M-am uitat si eu..e superba!Iti vine foarte bine...unde ai facut-o?
Dar starea sta nu o ai de obicei, nu?Ma spspectez de necesiatea unei vizite la psihiatru...
Multumesc ! Am facut-o la un magazinas simplu de pe Lipscani.
Nu, starea asta nu o am de obicei. Si sper ca nici tu, din moment ce ai spus ca ieri s-a intamplat.
Sunt momente in care nu poti vorbi cu cineva drag, nu poate fi langa tine chiar atunci cand vrei. Poate poti suna cel mai bun prieten la 3 noaptea, sa ii spui ca... dar nu poti face asta la nesfarsit.
Cel mai simplu: deschizi fereastra, sa intre aer, stai cateva minute, inspiri adanc... deschizi ceva care la care sa bazaie o melodie ritmata... iesi din casa, fie si sa-ti iei o ciocolata ( ciocolata aduce imediat o stare de bine )...
Teoretic. Practic... uite, ai scris aici, asta e alt exemplu.
Dar de ce ai ajuns sa simti asta ?
Raza de soare
Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:
http://community.webshots.com/user/mokosistaf
daniella4 spune:
Fiecare om trece la un moment dat prin aceste stari, nu te ingrijora, lucrurile se rezolva in final.
Pupici
Daniella, mama lu'Alexis
ingerash spune:
eu de obicei simt nevoia sa fiu singura
dar daca simt nevoia sa vb cu cineva o sun pe prietena mea cea mai buna, chit ca e maniaca ccc cu somnu si stiu ca-mi iau apoi rosiile , ea oricum e alaturi de mine, pt. ca si eu sunt alaturi de ea oricand...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Sunt aici de 4 luni si pana sa vin aici nu am simtit nevoia asta sa vb cu cineva in afara familiei despre orice.Dar de cand sunt aici asa as vrea sa mai vb si eu cu cineva cu prietena mea pe care o avem in tara dar de care simt ca nu ma mai leaga nimic.Vb cu ea despre orice si radeam din toate alea era asa frumos.Imi lipseste.Si chiar simt ca o iau razna.RAZA DE SOARE e super rochia ta.
cryssa29 spune:
Si eu sint in Sate de 4 luni si sufar tare datorita singuratatii
Imi lipsesc prietenii, imi lipseste viata sociala din Ro, imi lipseste apropierea umana( sufleteste vorbind).
Apoape zilnic imi vine sa-mi iau campii....lol...da' unde sa ma duc? Poate ca intr-o zi o sa ne stabilim in Ro, insa nu este momentul...asha ca lupt in fiecare zi..
Ce fac? Invat cat cuprinde, fac temele cu fetele,petrec ceva timp cu sotul trebusoara prin casa si apoi pe net....In weekend iesim , de regula, insa tot imi este tare greu.
In Ro nu am suferit niciodata datorita singuratatii, ptr ca am avut multi prieteni, cativa de mare valoare, poate ca nu am sa mai gasesc niciodata asha buni prieteni...insa viata ne-a despartit,fizic...
Dar cum in viata nu le poti avea pe toate...ma multumesc cu ce am, un sot minunat, copii buni...si o soacra nesuferita
daniela_b spune:
nevoia de companie este fireasca...Invers nu e bine adica asa cum fac eu...eu vreau sa fiu singura, sa nu ma deranjeze nimeni, nu-mi trebuie sa ma bata nimeni la cap si de aceea nu raspund la telefon cu zilele, ma autoizolez si stiu ca am o problema.
Insa ii inteleg pe cei care au nevoie de companie si, repet, mi se pare omenesc sa fie asa, cu exceptia situatiei in care vorbim despre acei oameni care au tot timpul nevoie de "mici servicii" de la ceilalti. Mai demult aveam eu asa o prietena care ma tinea dupa coada ei toata ziua ba ca sa o insotesc peste tot, ba ca sa ii cumpar nu stiu ce, ma suna la ore imposibile si se lamenta incontinuu ca i s-a rupt o unghie sau eu stiu ce alte nimicuri, ma trimitea sa-i platesc facturile in drum spre ea ( "daca tot vii la o cafea...treci si pe la orange sa-mi platesti telefonul...") etc...
Sa nu intelegeti gresit, imi place sa-i ajut pe ceilalti dar nu-mi place sa fiu folosita in numele "prieteniei".
Cind am mai aflat si ca ma vorbeste pe la spate...am pus punct.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
joker spune:
nici eu nu am starea asta...dar am momente cand imi e rau..psihic vorbind...si atunci simt asta....sunt ciudata, pt ca atunci cand e cine langa mine nu suport foarte mult persoana...nu m-am obisnuit cu lume multa..