Copilasi de mai 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
ange spune:
DanaMario,incearca cu chilotei cu desene mai.Poate merge si la voi.La noi chiar au facut minuni.
Lumy,senx pt. abdomene.Azi fac maine uit,poimaine iarasi fac,raspoimaine iarsi uit si tot asa...
nu-s serioasa deloc.
Vorba Danei: tot grasa am sa mor!![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Noi suntem raciti, adica bb cel cuminte. Cred ca a luat-o de la gradinita, asta ca san e obisnuim cat mai bine. Avem si ceva vesti bune, caci de la 1 martie o sa mearga cu program complet, cat e ziua si saptamana de lunga. Zic eu ca vesti bune, ca ramane de vazut cat de bine o sa fie, ca el tot se opune la mersul la gradinita. Saracul pui, abia acum o sa dea si el piept cu lumea. Ca pana acu, tot cocolosit acasa.
Noi cu pampersul tot asa, kk nu se face decat aproape numai in el, iar de pipi noaptea, nu ma gandesc inca sa-l scot, ca face o gramada peste noapte. Apoi nu tin sa ma trezesc in mijlocul noptii, ca tocmai ce am avut o noapte mai jumulita din cauza racelii si am fost ne-om la servici. El are chilotei cu figurine, dar ce crezi ca deaia nu mai poate el ca se uda aia. Plus ca in timpul zilei oricum se cere la baie mereu, doar la somn foloseste. Asa ca mai asteptam.
In rest a inceput sa ciripeasca mai mult, aproape zicem toata capra cu 3 iezi, varianta prescurtata a la mama, ca nu-mi placea partea cu razbunarea:)
De cuminte, tot nu, dar mai sper sa il indrepte la gradinita, desi am fost avertizata ca trebuie sa ma impugn si eu acasa, ceea ce e mai greu, ca daca nu-l alint pe el pe cine altul?
Oi vedea eu mai tarziu. Am incercat si militaria, si merge, dar obosesc tare, sa stau numai cu ochii si gura pe el.
Ceea ce ne deranjeaza pe noi cel mai tare e ca nu asculta, uneori ai senzatia ca nici nu aude.
Eu cu slabitul nu ma agit caci acum am mai putin decat inainte de a avea baiatul. Asa ca ceea ce va trebuie e un copil activ. Dar eu am ajuns la concluzia ca masura e totul. In general mananc orice, dar in cantitati mai micute. Si mai ales nu sear ape cat posibil. Eu sunt multumita de cum arat desi mi-ar placea sa am mai putin, dar colegele de service zic ca sunt anorexica:) de vreau sa mai slabesc. Am mare noroc ca sunt inalta, asa ca fetelor ar trebui sa ziceti ca ati vrea sa fiti mai inalte nu mai slabe:)
Glumesc si eu. Important e sa va simtiti bine asa cum sunteti. Eu am tinut o gramada de diete, si mai nimic nu merge, doar cumpatarea. Si de cand am fost insarcinata, nu trece zi sa nu am ceva dulce. Probabil ca sa fi mai slabuta daca nu m-as fi ales cu "viciul" asta.
Si eu m-am suparat tare cu ceea ce s-a intamplat cu Andreea, mai ales ca ma batea gandul unui al doilea bb.
Chiar nu mai stiti nimic de Parpa?
Hai va dorim numai bine si mai aparem pe aici.
P.s. daca mai sunt greseli, scuze, dar nu ca nu mai stiu sa scriu, dar wordul e pregatit pt engleza si le grupeaza diferit, si nu am timp sa indrept.
A, si cu marimile din tara cand am fost mi se recomandau bluze ca fiind marimi universale, si am aflat pt prima data ca nu fac parte din univers....:))
DanaMario spune:
Daiopri nu vreau sa te dezarmez dar la noi gradinita nu l-a facut deloc mai cuminte ca pina la urma le-a schimbat Joshua pe educatoare :)
Plinge in fiecare dimineata asa ca vine o educatoare si-l ia in brate ca altfel nu vrea sa intre.
Si il lasa sa-si aleaga ce vrea el ca tematica ca nu accepta ce-i dau ele.
Azi trebuia sa mute apa dintr-un pahar in altul si sa umble cu el fara sa-i curga pe jos dar pur si simplu nu au putut sa-l convinga si PACE.
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
oLo spune:
buna fetele!
noi de pampersi am scapat inca din toamna, ca altfel nu ne primea la gradinitza. Asa ca obligat-fortzat, am facut 'educatzia' toata luna august la mare, si cand am inceput gradi, a fost OK. Gunoiul menajer s-a redus la jumatate de atunci! Acum Anaïs, isi pune singura reductorul pe WC si trage apa. Mai avem ceva pb cu folositul hartiei.
Si e sunt grasunica, dar ma ambitzionez sa slabesc. Ca nu se mai poate! Mi-i jena sa ma uit in oglinda!
Deocamdata ma doare spatele, ca don'soara e cam lenesa de dim, si n-are chef sa-si mute fundu din dormitor in salon sa pape. Asa ca tre s-o car in bdatze. Dar pana la urma spatele meu a clacat, asa ca azi i-am spus lui Pisu: gata, de azi mergi singura. A plans un sfert de ora pana sa se urneasca. In rest e foarte vioaie si scoate sufletul din om! V-am povestit ca a mers din prima pe bicicleta cu 2 rotzi? (+ 2 ajutatoare). Asta dupa ce statuse lenesa pe tricicleta si n-avea chef sa pedaleze.
alycia spune:
Buna fetelor!
Cum sa lipsim tocmai noi de la apelul bolnaviorilor

, suntem mari prieteni cu virusii , se tin scai dupa noi ai avem de furca nu gluma cu ei.Momentan facem injectii ca cu suspensii de antibiotic nu mai trecea neam...s-a complicat boala de a ajuns la otita si bronsita. Ce mai, tre sa consolez cu ideea ca e si asta ca celalat asa sensibil...Andrei abea pe la 5-6 ani a devenit mai rezistent...am fost si cu ala la mare la salina in Praid...o gramada de produse pentru cresterea imunitatii si cu greu si-a revenit. Se pare ca si Mircea i calca pe urme...din pacate! Ieri a avut o criza de tuse...tusea fara oprire de cateva ore...facea pauza doar cat sa-si traga aer in piep...i-al in brate fugi la urgenta
, vomita copilul pe coridoarele spitalului
, o intreaga nebunie...
Acum criza a trecut sper sa-si revina..
In rest e cuminte atat cat poate fi un copil, se joaca, mai nou e pasionat sa faca mancare
la ursuleti si la tot felul de jucarii de plus...i dau putina apa sintr-o figurina ceva si nu mai am treaba cu el vreo ora si ceva. La scutece am renuntat si noi de vreo doua luni, se cere singurel...de acum e baiat mare!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
adita spune:
ma mai tineti minte fetelor? ca de mult n-am mai trecut pe la voi.Elena s-a facut mare, uneori ma impresioneaza prin cumintenie, alteori ma scoate din sarite prin incapatanarea de care poate sa dea dovada. de obicei e foarte harnica, saritoare,miloasa, darnica, dar si cand se supara ea e jale, nu mai vorbeste, se baga prin cate un colt si sta acolo intepenita, nu zice decat cel mult: lasa-ma-n pace ca sunt suparata.si in momente din astea n-o pot indupleca cu nimic, nici cu amenintari, nici cu rugaminti si promisiuni de lucruri care ii plac foarte mult.din fericire, asta se intampla mai rar, in general e fata buna.ma ajuta la orice: la facut mancare, la facut curatenie, la aranjat masa, la dus gunoiul. m-a impresionat zilele trecute cand strangeam eu jucariile si vine la mine zicand, lasa mami, le strang eu sa nu te obosesti.e o fire creativa, toata ziua ar desena, picta, construi, in schimb la stiinte mai exacte e dezastru. nici culorile nu le stie, la ea culorile se impart in doua:culori de fetite si culori de baieti.numai rozul il stie, asta e culoartea ei favorita, daca s-ar putea s-ar imbraca numai in haine roz.e foarte cocheta, toata ziua s-ar aranja si ar sta in fata oglinzii. si o intereseaza foarte tare baietii, daca nu vrea sa mearga undeva e suficient sa-i spun ca vine Gabriel, un prieten de-al ei, si gata,devine brusc interesata. am intrebat-o odata ce vrea sa se faca atunci cand o fi mare si mi-a raspuns: MIREASA. si e asa lipicioasa, toata ziua as tine-o in brate s-o pup. uite, va mai pun cateva poze mai recente, daca va intereseaza sa ne vedeti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/viorel_calin/album?.dir=b953&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
DanaMario spune:
Adita cum sa nu te tinem minte
M-am uitat la poze, doamne ce mamica fericita trebuie sa fii toti 3 sint asa dulci dar Ioan e un scump iti vine sa-l maninci
Ange am tot uitat sa-ti spun m-am uitat la pozele tale si mi-a placut bucataria asa ca am inceput sa-mi redecorez bucataria in vernil si portocaliu
Azi am fost sa-mi cumpar farfurii,tacimuri,cani totul vernil si portocaliu.
Joshua e bine doar ca azi iar ne-a dat o hirtie sa semnam ca a alergat un copil sa-l muste.
Copilul ala doar ii atrasese atentia ca nu are voie sa ia ceva si el gata a inceput sa-l alerge sa-l muste.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
dana d spune:
"Buduniatzaaaaa.." Adica "buna dimineata" pe limba lui Ilinca.
La noi a venit iarna.. tocmai cand imi luasem gandul si imi doream primavara. Aseara era un viscol afara de se auzea si in casa.
Cu ocazia asta stam numai in casa si ne uitam la desene la Minni max. Ca sa o opresc trebuie sa-i scot antene ca altfel face scandal daca i-l inchid. Cand nu se uita la desene se joaca foarte frumos, face un fel de piese de teatru cu maimutoii si papuselele. Ieri o maimuta o tinea in brate pe o papusica mica si Ilinca tipa "ajutoool, ajotool... sa m-ajute cinemiaaa". Nu stia ca o urmasesc cu interes si ma distrez. E tare haioasa cetodata cand e in touil jocului. Vorbeste pe mai multe voci ca si cand ar vorbi jucariile intre ele. Ce pacat ca nu mai am cu ce s-o filmez..
Mamicilor de bolnaviori, imi pare tare rau ca aveti probleme, stiu cata bataie de cap si suferinta e cand ai copilul bolnav.. si iar bolnav.. Cred ca se va termina pe la o varsta cum zice Alicya, numai sa fie cat mai curand. La vara sa-i duceti la mare si sa-i scoateti la plaja dimineata pe la 8.. pana pe la 10 sa prinda ultravioletele si aerosolii. Cica fac foarte bine la caile respiratorii si imunitate. Si pentru cine are probleme cu gatul, sa le dati sa mestece capac de fagure de miere, de fapt e fagure cu miere dar cu mai mult propolis. Asa am inzdravenit-o eu pe Alexa ca si cu ea aveam probleme mereu dar abia dupa ce am inceput gradinita adica 3 ani. Mi-a spus si mie cineva si am luat un borcam cu "capaceala" cum ii zicea apicultorul ala, de undeva de la munte unde nu e poluare. A mestecat Alexa toata vara din borcanul ala si de atunci nu a mai facut rosu in gat sau amigdalita.
Si multa vitamina C, dati-le cate o fiola pe zi ca nu strica.
Ce sa zic, incerc si eu sa ajut, daca nu va foloseste imi pare rau.
Va doresc sanatate si sa ne dati si vesti bune.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
dana d spune:
Adriana, hai ca ne-ai facut de ras, cel putin eu ma simt mult inferioara in privinta educatiei copilului. N-am avut si eu parte de copil asa bun, harnic
, va dati seama? sa stranga Ilinca jucariile!!!! Pai ma rog de ea 3 ore si pana la urma face asa sa scape dar nu strange ca lumea si tot eu definitivez.
Ce mi-as dori si eu un copil calm, cumpatat, fara accese de nervi si tipete, dat cu punmii in perete sau piciorul in pamant....
Mai, dar copiii astia nu sunt altfel decat noi, daca eu sunt colerica, ma manifest zgomotos si cand sint suparata si cund ma joc sau ne iubim, cum sa fie copilul altfel??
Voi stiti ce fiinta calma si echilibrata e Adriana? Calma, calda, blanda, niciodata nu-si iese din fire.... Cred si eu. Ce zici Adriana, facem schimb de fete asa.... vreo saptamana, doua... sa mai echilibram balanta? O invat si eu pe Elena sa tipe sa bata din picior, sa vorbeasca urat, si o inveti si tu pe Ilinca sa ajute, sa-i pese de altii, sa se controleze...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
adita spune:
hai Dana, ca ma faci sa rosesc. nu-i chiar asa cum zici tu.acum am vrut si eu sa ma laud putin, am omis sa spun ceva important, Elena strange jucariile doar daca vrea ea, daca nu, nu reusesc s-o conving cu nici un chip. e o tauroaica incapatanata, mai incapatanata decat mine care sunt foarte incapatanata.sau de exemplu e foarte politicoasa, spune mereu te rog si multumesc,saluta, cere voie cand vrea sa faca ceva. problema apare daca eu nu o las sa faca ce vrea ea. atunci incepe: mami, te rog, ma lasi sa...?, eu zic nu, ea iar: mami, te rog, ma lasi sa...? si tot asa de zeci de ori, pana ma scoate din sarite si o las sa faca ce vrea ea. mie asta nu mi se pare deloc o educatie buna
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)