Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 2

Dasha spune:
fetelor
Liana ,cum te mai simti astazi? Sa stii ca optimismul tau ajuta mult pe toata lumea.
Cu invatatul cum merge?
Va pup pe toate si chiar daca am alte probleme o sa va mai vizitez din cand in cand ca imi place la voi
Va pup pe toate si sper ca intr-o buna zi sa am si eu simptome de astea
Never say never!

danotino spune:
liana, ce romanitca esti!
fetelor am emotii, mie mi-a intarziat o zi...de obicei nu intarzie, o fi dupa laparo vreo dereglare. simptome am cu carul:sani umflati, tensionati,durerosi.senzatie ca-mi vine, ameteli, oboseala.dar nu stiu ce sa zic, cam aceleasi simptome le am si la CM.sper sa nu-mi mai vina!! am avut si ceva albicios, dar acum cateva zile.
va pup, danotino

mexxa spune:
Buna dragele mele..acusi plec la doctor..am niste emotii de nu ma vad..sper sa fie totul bine..imi este putin cam frica nu stiu de ce..cand revin va spun cum a fost..!!sper sa de'a Dumnezeu sa fie totul ok cu bebe.
Pupici
http://community.webshots.com/user/mexxa

melutzica spune:
Buna fetelor.Am venit de ceva vreme acasa, dar numai acum m-am adunat putin sa va scriu(inainte am stat la povesti un pic cu sotzu).Deci:treaba sta cam asa ii totul "minunat"(deja ma enerveaza cuvantul asta cum suna in germana),si cam 80-90%ca is gravida.Mi-a facut din nou toate testele(recoltare de secretie pt infectii si cancer de col;tuseu vaginal;colposcopie;ecografie transvaginala-si mi-a aratat pe monitor ovulul meu cu un mic punctisor inauntru ca o intepatura de ac;mi-a recoltat sange pt analizele hormonale si daca e bebi si pt cele uzuale).Mi-a zis sa ma odihnesc,sa evit baile fierbinti si sa iau acid folic mai departe.Daca imi vine totusi ciclul si vine la timp,trebe sa merg cu sotul sa-si mai faca o spermograma si daca si asta e iar ok,va trebui sa fac o histeroscopie sub anestezie generala(desi dc mea spune ca mai mult ca sigur nu va fi cazul).
Acum nici nu stiu cum sa ma simt.Nu m-as bucura pt ca in caz ca iese rau sa nu fiu f dezamagita.Ei,cam astea ar fi noutatile la mine.
Mersic la toate pt suport si sa stiti ca m-am gandit la voi cand eram acolo.Va pup din suflet si va tin si eu pmnii si ma rog pt voi toate.
Liana,da se asteapta si aici.Eu am asteptat o ora

Liana30 spune:
melutzica tin pumnii sa fie..si va fiiiii
Dasha sunt bine..cu invatatul..sontac..sontac
danotino..ma apuca si pe mine asa cate odata
mexaaaaaaaaaaa nu mai venisiiiiiii????????
adela au trecut
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

pusichet spune:
Salut
Mexxa felicitari
Am vazut ca esti Iasi, la ce dr. mergi? Eu merg la Mihalceanu.
Sint in a 22 a zi, mici simptome, dureri de spate, sini, si intepaturi surde in burtica. Cred ca se apropie CM, dar tare as vrea sa nu mai vina vreo 9 luni.
Pup toate fetele, si va astept cu vesti noi si bune
La mine mai dureaza pina apar vestile bune.
Dar o sa fie intr-o zi

mexxa spune:
Pusichet da sunt din Iasi si merg la Cuza Voda la Dr Avatajitei Cristina...daca vrei sa ma mai intrebi trimite un pm cu adresa ta de yahoo si vorbim.
Eu am fost la spital dar doctorita a facut schimb de tura si mo sunat exact la spital cand eram...dar a zis ca ma asteapta luni sa vedem bebele.Abia astept
In rest nu ma simt prea bine ca mo palit chefu sa fac plimbari si am venit pe jos acasa..am fugit in patut ca e tarziu tare.
Liana30
Pupici la toate fetele
http://community.webshots.com/user/mexxa

Tabitha spune:
melutzica: eu is cam grea de cap. Cum adica esti gravida 80-90%? Esti sau nu esti? Si pentru ca sunt batrana, mai adu-mi aminte in ce zi esti acum... Nu te superi pe mine, da?
mexxa:

Liana30 spune:
moldoveancooo asa am zis si io..da ma rog nu mai zic nimic ca si asa am inebunitooo pe saraca fata cu intebarile...ma abtin...na
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Fetelor, hai sa radeti putin de ceea ce poate sa apara intr-un certificat de concediu medical. La mine scrie in litere sterilitate, iar ca si cid N791 - m-am uitat in lista de diagnostice si stiti ce este excat N791? - Pneumopatia congenitala OAre chiar asta sa am? Nu de alta, dar codul N731 este Sterilitatea la femeie