Simptome-5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

melutzule io te

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pusichet,esti o dulce.Da.ovulez lunar intre zilele 9-12,ovulul se matureaza in fiecare luna si e viabil;si nu sunt acida;adica am un mediu vaginal normal si prolific pt spermatozoizi.
Lianaaaaaaaa,mey mi-o fost dorut de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Apai draguta , tare-i curios, de ovulat ovulez, mediul e foarte bun si dornic de primit si tu nika.
Pai, e normal asa ceva???
Nu se poate , trebe sa existe o explicatie.
Dar, ia presteaza tu din ziua 9 pina in ziua 20 sa vezi si asa, poate e unul acolo mic care nu stie drumul si trebuie indrumat
Scuze, daca am fost prea directa.
pupici
Oricum, o sa fie intr-o zi, nu dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pusichet,ai perfecta drepatete!Nu e normal deloc asa ceva,dar ce pot sa fac;si apoi sa prestez din ziua 9 pana in 20 aoleuuu mama nu cerd ca fac fata, .
Bafta multa pe maine si sa nea anunti ce a zis Dc

Mergi la inceput

Da, prestezi, dar o faci o zi da o zi ba, ca altfel nu mai mergi dreapta.
scuze.
miine va zic ce am facut la dr., ca sint curioasa sa vad daca au crapat astia sau nu
pupici

Mergi la inceput

pusichet io ica merg dreapta..tin pumnii pt maine la dc..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Buna,fetelor ! Eu n-am mai intrat pe aici dar v-am urmarit :)sunt in ziua 16 Cm ,sanii s-au umflat si dor..de prestat am prestat din ziua 8 pana ieri, am prestat chiar la cateva minute dupa ce am descoperit secretia aia ca albusul ,in sfarsiiiiiiiit ce dor mi-era de albusul ala m-am studiat foarte atenta si luna asta l-am observat prima data ,dupa ce am terminat anticonceptionalele. dr zicea ca am ovulat chiar daca nu am secretiile alea,ca-s inca sub influenta la pastile si organismul nu si-a revenit..Ufffffff,sper sa fie bine ...sa se intample odata !!!
Cu prestatul in fiecre zi va zic eu cum e noi de 4 luni aproape ..zilnic :) ca sa fim siguri si..iok !!! nu stiu,cred ca-s stresata,pana acum ma obseda rau ca n-am bebe..de-acu am zis..gata!! Nu mai vreau dragoste programata,nu suntem robotei sa mergem in pat si " hai sa facem bebe ! ". Normal ca placerea se reduce,si durata si tot parca nimik nu mai e la fel,parca dragostea nu mai are farmec,parca totul e obligatie! Asa ca gataaaaaaaaaaa,de luna viitoare nu mai vrem bebe!Avem treaba multa cu firma,deci vom avea la ce altceva sa ne gandim ,stresul va fi altul !Cu atat mai bine,poate bebe cand o auzi ca nu-l mai vrem o veni si el

Mergi la inceput

bravooo pitikot asa sa faci...ca nu se stie

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_liviu spune:

buna fetelor! nu am mai intrat pe forum pt ca am fost foarte ocupata cu sesiunea. imi intarziase rushii 10 zile..dar pana la urma mi-au venit(nu stiu de ce am avut intarzierea asta asa de mare...pt mine este inexplicabil..nu am fost racita..cand mi-a venit..m-a tinut 3zile,ca de obicei,si fara dureri.)mi-am facut o ecografie abdominala si vaginala iar doctora mi-a zis ca sunt ok,ca nu am nici o problema. nu stiu ce sa zic.nici nu mai vreau sa ma strofoc..pt ca am observat ca daca sunt stresata...nu-mi iese nimik,asa ca atunci cand se v-a intampla minunea..va fii o mare surpriza..de prestat prestez..in fortza..saptamana viitoare mai am 3 examene si scap..

Mergi la inceput

Buna, fusei la dr. dar surpriza , nu au crapat foliculii, ba dimpotriva am facut chist, destul de marisor, sint un pic necajita dar o sa-mi treaca. Cica, de luna urmatoare imi da clomifen, ca eu nu ovulez.
pupici, sa auzim numai de bine

Mergi la inceput