tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by cgaby
ce s-a mai bucurat stefan ieri de ninsoare...am stat nitel afara cand am venit de la gradi...si ne-am jucat..nu mai era nimeni in parculet si ningea asa de frumos...
Mie-mi spui.... cand m-am dus ieri seara spre casa, era Kiselleff-ul ca un vis.... ce m-as mai fi plimbat...
Sper sa mai dea o ninsoare si mai frumoasa, ca s-o simt si eu.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
anangel_lexi spune:
Da, Carmen, stiu de acel caz, era o femeie din Iasi. La mine nu e cazul de 2 sarcini, se vede clar una singura, de altfel dupa ce am aflat de sarcina ne-am protejat mereu, pentru ca citisem undeva ca sunt toxici pt. bebe.
Oricum cazul acelei femei imi da si mie sperante, in plus ma gandesc ca doctorita nu ma incuraja daca era vorba sa trebuiasca sa renunt la sarcina, nu?
Apropo de bebe, am pus poza cu el. Sper sa va placa. Cu putina imaginatie se vad chiar si manutele si piciorusele.
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
Eftimie C. spune:
Lexi, departe de mine gandul de a-ti spune sa renunti la sarcina.Doamne Fereste!Decizia era doar a voastra si ne-ai spus din start ca va doriti acest .
Dar a fost ceva inedit la acea femeie; si ma refer la faptul ca dr. a explicat clar ca ea a ramas insarcinata cu al doilea copil la o luna dupa primul
Voi trebuie sa fiti precauti, pentru ca cel de-al doilea uter poate gazdui oricand o noua sarcina.
Ce chestie ciudata, nu?Eu pana la acel caz, nici nu am crezut ca poate fi adevarat ceva de genul asta.Intr-un fel sunteti unice.Ma intreb daca e mostenire de familie?Dar pe vremuri nu exista ecograf ca mamele noastre sa stie de asa ceva.
Te sfatuiam doar sa mergi des la dr. si sa ceri permanent detalii despre evolutia sarcinii.Nu cred sa fie probleme de nici un fel.
Te si iti doresc o sarbatoare de Valentine, speciala (si tuturor tauroaicelor).
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Da, Carmen, stiu de acel caz, era o femeie din Iasi. La mine nu e cazul de 2 sarcini, se vede clar una singura, de altfel dupa ce am aflat de sarcina ne-am protejat mereu, pentru ca citisem undeva ca sunt toxici pt. bebe.
L-am vazut pe bebe.
Alexandra, sperma nu face rau lui bebe. In ultimele luni, poate declansa unele contractii, dar nu oricum si nu la toata lumea.
Deci daca nu ai contraindicatii de la medic, puteti pana in ultima clipa. De la medicul meu citire. Si noi l-am ascultat.
Si cica sexul din ultimele saptamani ar pregati toate cele de pe-acolo si ar usura travaliul. Sustin niste moase de nu stiu unde.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
alexandra - frumos....sa fie sanatos...asta e cel mai important...iar faza cu sexul...si eu la fel ca ruxandra..
pupici multi.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Stinu spune:
Si noi ne-am bucurat de ninsoare .Ningea atat de frumos aseara ca si noi am imbracta copiii si am iesit la plimbare pe la 8 si fara sa ne dam seama ne-am intors pe la 10 .Superb !
Si azi sunt in toane bune fiindca de dimineata am aflat ca cea mai buna prietena a mea ,care se chinuie de 8 ani sa faca un bebe, e insarcinata in 3 luni .Sunt atat de fericita pentru ea ,mai ales ca ultima solutie era o interventie chirurgicala .
Lexi de ce te stresezi atat ,daca doctorul ti-a spus ca e ok ,stai linistita .Sa iti traiasca "mingiuta ",am vazut si eu poza!Nici nu-mi vine sa cred ca si ai mei au fost atat de mici !
Iustina
andreea_tx spune:
Azi am fost si noi cu saniuta in parc la IOR.bucurie mare pe al meu copil.vroia de aseara sa iesim afara cand a vazut cum ninge,numai pe geam a stat toata seara sa se uita afara.
andreeat
Stinu spune:
quote:Multumim la fel Andreea .Eu m-am intrecut pe mine ,am facut lasagna cu carne si tort cu trufe .Abea il astept pe al meu sot ,sa vedem ce zice si cu ce sare si dumnealui ,ca ,deh,eu cu bucataria si el cu florilesi cadourile .Florile mele preferate sunt trandafirii ,de orice culoare ,trandafiri sa fie !
Originally posted by andreea_tx
Va doresc sa aveti o seara minunata de ziua indragostitilor.
andreeat
Iustina
cgaby spune:
ei?? cum v-ati distrat?
al meu a gatit!!!! l-am pus la munca!
ieri vroiam sa ma duc in unirea..bine ca nu m-am dus...am vazut la stiri ca a fost amenintare cu bomba!
ma duc azi!
pupici multi si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)