tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 6
cgaby spune:
fetelor...slaba reprezentare p'aici! o fi din cauza frigului???
ieri a venit antena 1 la stefi la gradinita si au filmat..si i-au dat la stiri la ora 16! dar nu am stiut... stie cineva daca am vre-o sansa sa fac rost de filmare????? plizz....are cineva vre-o cunostinta pe acolo?????
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
Buna!
Andreea_tx, or avea prioritate da' poate numai cand se vede burtica. La mine nu se vede decat geaca super-groasaPai m-ar fi crezut careva acolo ca-s graviduta? Mai ales ca erau toti plini de nervi. Ba mai mult, eu stateam pe scaun ca imi era rau, aveam ameteli si greturi si a venit un nene in baston si m-a ridicat de pe scaun. Nu m-am suparat ca poate batranului ii era mai greu decat imi era mie, dar mi se pare super aiurea sa ai un singur scaun disponibil acolo. Oricum am plecat repede de acolo, ca n-aveam sanse sa intru in timp util.
8
I wish I were an angel...
Poze diverse
cgaby spune:
stefan a fost si la stirile de la ora 7! a ajuns vedeta, ce sa mai! nu ca-i al meu...dar se pricepe!
pupici.
Stinu spune:
quote:La partea cu manierele de gradinita ?Era baietelul care cumpara garoafa ?
Originally posted by cgaby
stefan a fost si la stirile de la ora 7! a ajuns vedeta, ce sa mai! nu ca-i al meu...dar se pricepe!
pupici.
Sa iti traiasca odorul!
Iusti
cgaby spune:
iusti - mersic! da la stirile cu manierele....dar nu era in prim plan...tinea si el un cadou....nu era cel cu garoafa!
oricum, am inteles ca la stirile de la 16 de marti a fost un reportaj mai mare despre ei...dar nu l-am vazut si nu stiu cum pot sa fac rost de caseta!!!!!!! help!!!!!!!!! platesc oricat!!!!!!
pupici.
gabibarta spune:
Gaby, incearca sa mergi la Antena1 si sa vorbesti cu oricine de acolo, sigur te vor ajuta.
Eu am obtinut tot asa inregistrare de la TVS sau poze de la ziar.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Eftimie C. spune:
Salutare si ca nu v-am mai scris de mult desi, intru zilnic si va .
Ma bucur ca ati profitat de vacanta copiilor si v-ati distrat.
Sotul meu are 2 saptamani concediu de studii si-l luam pe Edi acasa .Am sa profit la maxim.
Gaby, sa-ti fie sanatos nepotelul si petrecere frumoasa la botez.In toamna ce fel de nasica esti, de cununie sau botez?
Pentru inregistrarea de la Antena 1, incearca sa intri pe site-ul lor.Au acolo diversae inregistrari, inclusiv cele de la stiri.Daca nu se poate asa, macar intra pe forum si lasa-le un mesaj cu dorinta ta.
Va si ne mai auzim.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
cgaby spune:
multumesc...cred ca voi incerca sa ma duc si la ei, desi ma indoiesc ca ma va baga cineva in seama.... am incercat pe site, dar stirile de la ora 16 nu sunt....si atunci au avut un reportaj mai mare...
pupici....
cgaby spune:
gabi - cum e zapada la voi???? cred ca ai tai se bucura, nu?
aaalllooo...ce mai faceti?????
pupici.
Eftimie C. spune:
Hellooooooooooooooooooooo!
Mai fetelor pe unde umblati?
V-am gasit.Erati tocmai pe pagina 3.Nu e bine.
Hai la pe prima pagina.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)