tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 11
gabibarta spune:
Pupici, fetelor!
Am stat si eu singura de Valentine`s, nici netul n-a mers cum trebuie, asa ca ne-am uitat la filme cu Lili
Gaby, ma bucur ca ai reusit sa faci rost de caseta! Felicitari sotului tau pt gatit!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Eftimie C. spune:
Daca tot suntem la capitolul bucatarie, sa-mi laud si eu sotul.E un harnicut care face tot felul de mancaruri, dar puiul la sticla si pestele proaspat (pe care-l si curata), ii ies delicioase .Ce-as mai manca si eu, da' sunt la regim.Taurii sunt niste gurmanzi.Am mers pe ideea asta si acum ma lupt sa dau jos kg multe acumulate.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
oanamaria_luiza spune:
...daca tot e vorba "pline de viata", hop si eu caci astazi chiar ma simt plina de viata...Motivul? Puiutul meu de 10 luni a dormit asta noapte...sunt asa de fericita ca-mi vine sa dau party...In fine, cu o floare nu se face primavara, sper sa o tina tot asa.
Deci, eu sunt Oana, tauroaica de 10 mai.
Pupici tuturor!
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
cgaby spune:
buna!
oana, bun venit! felicitari lui rares...s-o tina tot asa!
pupici si sa-ti traiasca printisorul...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
andreea_tx spune:
tup pe pag 1.
hai sa va spun o trasnaie de-a lui ficioru meu.statea el si se gandea ca atunci cand era mai mic avea pe calc un joc cu masini de curse pe care tatsu i l-a sters nu mai stiu in ce imprejurari si deodat zice:mami nu ma mai nasti o data ca sa fiu mai mic sa ma joc cu jocu ala? ce ziceti?te doare mintea ce pot se debiteze dar m-a uimit ca a tinut minte de jocu ala ca atunci avea vreo 3 anisori cred.
andreeat
Stinu spune:
quote:Scuze pentru confuzie !
Originally posted by ruxandra_sb
Iustina, cred ca m-ai confundat cu CGaby.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Iustina
gabibarta spune:
Oana, bine ai venit!
Andreea
Eu m-am distrat tare de tot, cand Robert avea 4.5 anisori, mergeam la ecograf ca banuiam o sarcina, dr-ul mi-a confirmat ca e de 8 saptamani (asta era Lili) si cand am iesit afara, am inceput sa-i explic puiului, ca in burta lui mami este un bb. La care el: stii cum o sa iasa? Vei merge la dr, o sa-ti taie burta insa taietura va fi mai mica decat copilul si va trebui sa impingi tare, dar nu fii speriata mami, ca ai sa reusesti. Am crezut ca pic de ras
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cgaby spune:
andreea si gabi - sa va traiasca! am murit de ras....
am vazut aseara dvd-ul cu stirile...a fost super....
pupici.
Eftimie C. spune:
Saluti.
Oana, bine ai venit tauroaico.Sa inteleg ca Rares nu prea te-a lasat sa dormi in ultimele 10 luni?
Andreea, feciorul tau.
Nici cu al tau nu mi-e rusine Gabi.Destept baiat, cred ca din filme stie cum e cu nasterea.
Va pup si va doresc week-end placut (asta in cazul in care nu mai am timp sa intru si sa citesc despre traznaile bb-ilor vostri).
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
cgaby spune:
eu maine merg la botez....abia astept!
va urez si eu weekend placut.... si distractie maxima!
pupici.