Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pai las' ca si Teo e vorbareata...a deschis capitolul...tu l-ai readus de pe pag. 3 intr-o zi...
Deh, fetele vad ca tac si le fac!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am afcut testul..e..e..negativ!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

M Oana thea_m, Carmen.cita multumesc pentru incurajari. Am inceput sa-mi revin. Maine dimineata plec la munte cu sotul meu si pana sambata nu vreau sa ma gandesc la nimic altceva decat la odihna. Cand ma intorc vom hotara care este noul plan de lupta pentru luna asta.
O sa reincep tratamentul naturist al Liviei pe care l-am tinut timp de 6 luni de zile.
M Oana imi pare rau ca nu ai reusit, dar iti doresc cat mai repede sa ai un .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Liana 30 nu dispera , o sa fie bine si pentru tine.

Betty bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Salutari la toata lumea. Imi pare rau pentru cele care numarati din nou Speram insa ca luna februarie si mai ales martie sa ne aduca si noua cadoul cel mult dorit, nu?

Fetelor care asteptati vreun rezultat cu 2 liniute, vedeti ca avem nevoie de incurajarile si reusitele voastre. Iar ziua de Sf. Valee un prilej foarte bun sa ne dati vesti super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

pete maro...ziua minus 3...

Mergi la inceput

Pete galben-portocaliu-maronii... Ziua minus 3 sau minus 4.

Mari-lu: Poate numaram impreuna luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna iubitelor ,
Thea draga iti multumesc MULT ptr gandurile tale bune , si-ti doresc ca momentele prin care treci sa treaca cu viteza luminii si sa fii sanatoasa sa poti realiza visul mult dorit , esti o persoana cu multe merite , te admir ptr forta si curajul tau , jos palaria , te cu mult drag !
Carmen-Cita scumpa , cred si eu ca din atata documentatie si cercetari , vom deveni toate DOCTORITE DOCENTE cu mult merit si medaliate "biensur"...mercic din suflet ptr sprijinul si intelegerea ta ! Tinem pumnii ca peste vreo 2 sapt sa ne dai o veste supeeeer , hai ca ar cam fi cazul , nu ? te
Betty ma bucur sa te "revad" , si mai ales sa aflu ca IUBI tau s-a intors acasa , in sfarsit ! Lasa ca n-ai ratat nimic , esti doar la un alt inceput de drum si doara doara inainte de a se intoarce pe mare isi va lasa frumoasa amprenta pe (in) burticuta ta , hm ? Iti multumesc si tie de incurajari , intr-adevar asa e viata , plina de surprize , n-avem ce face , ma ocup de sotiorul meu de dimineata pana seara , cu placere si mult drag , il barberesc il spal ... ca doara-n "contract" scrie "si la bine si la greu" , nu ? Va trece si asta , numai ca momentul a sosit intr-o perioada prea inghesuita ! Alexandre , noroc ca e bine si ascultator ! Astazi n-are scoala , vrea sa mancam la Mc.Donald's cu bunicuta lui si noi bineinteles , asa ca ma grabesc sa va dau si cateva vesti despre situatia mea personala asadar si prin urmare , am fost in 06.02.06 la control , o echo si o analiza de sange ptr dozajul hormonal , a trebuit sa o sun pe dr. la 14h00 ca sa stiu daca trebuie sa fac mai multe injectii sau nu si bineinteles ramanem tot asa , numai ca la echo n-a vazut decat 2 imagini micute in dr. si 2 in stg. care pare-se erau ovocitele mele , singurele deocamdata . Deci punctia s-a amanat pe mai tarziu , asta-n functie de ce se va vedea in 10.02 cand voi face un alt dozaj hormonal si un echo , oricum treburile se precipita vad ca , in fiecare 3 zile sunt la control si ziua "z" se apropie , asa ca , mai putina rabdare ! Chiar daca nu simteam prea mare "jena" acum incep sa ma doara rau in amandoua partile , vad ca trat isi spune cuvantul si sper sa am rezultate bune ! Si voua fetelor va doresc acelasi lucru din tot sufletul si scuze daca nu voi putea veni in fiecare zi , oricum eu voi incerca sa va tin la curent cu starea mea si al tratamentului ! Va sarut Moisicilor dragelor si va doresc o zi extraordinara , plina de lucruri frumoase ca si voi , pa

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

aileene: si bafta multa in continuare. Daca imi amintesc bine, tu ma intrebai de faza cu "am zis, am zis". Hai sa spun aici bancul, cu speranta ca fetele nu ma vor considera prea tare off-topic.

Se enerveaza Bula intr-o zi si zice:
Azi ma culc ( ) cu vecina de la 3. Toti prietenii sar pe el cu gura: Cum se poate asa ceva, ma Bula? Doar e minora...
Bula: -Am, zis, am zis.

A doua zi, zice Bula: Azi ma culc cu vecina de la 5. Prietenii sar cu gura: Nu se poate mai, ca e maritata, are 2 copii...
Bula, nervos: Am zis, am zis.

A treia zi, zice Bula. Azi ma culc cu vecina de la 6. Prietenii il apostrofeaza. Las-o mai in pace, ca-i batrana, vaduva... Vai de ea
Dar zice vecina de la 6, cea in cauza, care auzise discutia: -A zis, a zis.

Acum sa raportez si eu: ziua minus 3 sau minus 4 s-a transformat spectaculos in ziua1 la mine. Asadar, ma asteapta instilatiile, asta in cazul in care ma ajuta careva dintre voi si-mi da nr. de fix de la Giulesti unde o pot gasi pe asistenta Viorica Constantinescu, ca sa ma programez pe saptamana viitoare. Va multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna si tuturor!
Tabi - Incearca la 021-6375025 int. 109 sau 129; sau la 021-2126082 - eu telefoanele astea le am de la Giulesti...daca intre timp s-au schimbat, nu stiu!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput