Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 5

thea_m spune:
Slavmih ne dai si tu o veste buna? Te programezi deja la Iosup? Nu pot sa te ajut, dar cred ca un raspuns mai rapid vei avea la "Odisee" . Cate zile are CM-ul tau?
Teodora
Poze

antosit spune:
Marina, Oana multumesc pt. lamurire.Va mai rog ceva, as dori sa iau legatura cu Dna Dr. Moisa stiti daca mai are cabinet vizavi de Mall Vitan eu am fost acolo acum 3 ani pt. spermograma sotului, acum vreau sa ma inscriu intr-un program fiv (este singura sansa pt. bb)? Dansa la Giulesti se ocupa si de fiv?Sa ma scuzati daca v-am bombardat cu intrebari dar sunt noua printre voi si sper sa ma intlegeti!!!

slavmih spune:
Thea_m eu acum sunt in ziua 28 astept sa vedem ce se intampla. Inca nu fac testul pana in ziua 31
Telefonul Dr. Iosup il cer pentru o prietena.Rami

mamiFlori spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Astept cu nerabdare sa va dau anuntul peste 8 luni.
Deja intru pe "odiseea de 40 de saptamani" si citesc ce se intampla cu micutul saptamanal... Doamne, Doamne, nu imi vine sa cred... Parca nu ar fi vorba de mine.... Am asteptat atata timp, si totusi a venit asa de neasteptat..Parca ar fi prima data cand sunt insarcinata Daca as avea voie as trage o
.
Sa va zic ceva... Micuta mea s-a rugat doi an la rand, seara de seara la Doamne Doamne, pentru un fratior si o fratioara(!). Sa nu credeti ca nu astept cu nerabdare echo de marti sa vad ce e pe acolo... Nu ar fi culmea, sa ii indeplineasca D.D. dorinta 100%??
Nu vine nimeni marti la Moisica la cabinet???? Sa vad si eu pe cineva la ochi, sa "dau si eu mai departe" norocul...
Va pupacesc! Florina

M Oana spune:
Mami Flori sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!! Moisica a lasat multe gravidutze si va mai lasa......
Pe 17 ianuarie cand am facut eu inseminarea erau 3 gravidute, toate ajunse in respectiva faza prin inseminare. Rami si Thea pot confirma ca una dintre ele avea sarcina gemelara desi avusese un folicul de 18 mm, acela din categoria 'cac........'.
La mine foliculii si endometrul sunt de coronita, dar stam prost la partea masculina, asa ca mergem inainte pe mana Moisicii, ca are mana buna, scoate ea 2 liniute intr-un fel.
Antosit tot la Mall Vitan, numai martea. Poti suna in orice zi pentru martea urmatoare. Iar daca mai ai intrebari, iti raspundem cu placere.

Liana30 spune:
asa e TEO v'am urat o dimineatza buna si o zi minunata...
se pare ca am avut gura aurita ..nu??
si in plus aseara intrebam de mamiFori??????
sa fi presimtit io ceva????...hmmmmm..
gataaaa am zis..de azi tu vei fi deschizatorul nostru de drumuri TEO Felicitariiiiiiii mamiFlori
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

utocatalina spune:
Mami Flori felicitari din suflet...daca pot sa te ajut cu un sfat, ceva sa nu eziti sa ma intrebi...sarcina usoara! Noi am facut azi 1 luna..avem 56 de cm (fata de 49 la nastere) si 4300 (fata de 3200)...am pus poze in album la "bia la 1 luna"...Pupici
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta

Liana30 spune:
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
Bia sa traiasca
Bia sa traiasca..LA MULTI ANIIII!!!!!
Si cata sa o creasca...."La multi ani!"
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

mari-lu spune:
Cata,sa-ti traiasca bebelina!
Bravo,Flori!Ai grija d samburel!
Multzam fetelor care mi-au urat bafta in sesiune,da as vrea eu sa mai fiu studenta...Cat despre sexiune am fost suuuperpregatita, acu astept rezultatul...
Liana asteptam impreuna.