Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 16

aileene spune:
Rami esti o dulce si-ti multumesc din suflet !
Sper din suflet sa fie totul bine si sa faca "poc" foliculasul cel buclucas deseara la Moisa , am impresia ca pregnyl-ul a fost facut prea devreme , insa sper sa fi fost cooperativ si totul sa se deruleze ffff bine , un gand bun ptr tine la 19h00 Frumos gest din partea sotului tau intr-adevar , iar faza cu d-na care-a facut 20 de inseminari si e gravi e super , ce sa mai zic de sotul ei de gestul lui de "gentleman" pe care l-a avut vis-a-vis de D-na Moisa...ce style
, te
!
Dupa cum vedeti eu ma simt muuuult mai bine datorita calmantelor luate de azi dimineata , cu toate ca daca umblu sunt ca o rata turmentata !
Thea un si tie si merci
!!! Asteptam NOUL CAPITOL ca ai avut mana buuuuna pleaseeeee !
Slavmih tin pumnii ptr inseminare sa fie bine si controlul la feeeeel !!!
AnaMaria sa-ti traiasca baietelul scump si drag Victor Stefan la amandoi !
Sim multumesc ptr incurajari si ptr complimente , acvariul ma odihneste f mult si-mi place sa fiu "cu ochii-n apa" e f odihnitor si placut ! tie si fetitei tale !
Danyalo ma bucur ca ai avut rezultate excelente , supeeeeer !
Amely scumpa mea si tu mi-esti draga si-ti spun "MERCI" asa sa fie si la tine la fel ! Cum merge cu examenele , mai ai multe ? Oricum BAFTA ...sigur vei reusi !
Liana bata-te norocul de fata , mercic frumos de galeria ta , am nevoie si maine de ea , la 08h00 va fi TE si am nevoie de incurajari ! Te si sa ai noroc in ceea ce-ti doresti !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

danyalo spune:
aileene
fac si io galerie ...tin si pumnii maine din pt. TE .Multa Bafta!!!
sa dea D-zeu sa fie bine pt. tine si pt. toata lumea!!! pt. fetele frumoase si rabdatoare D-zeu va va rasplati cum se cuvine asteptarea si va va da cate un bb-ic sa vedeti voi!!!..hai ....mai asteptam vesti!!!! dati-i bataie!!
Dany

slavmih spune:
Buna fetelor ,
abia acum am reusit sa intru.
Rami Dr. Moisa mi-a recomandat un doctor din Galati la care ma duc la monitorizare, daca foliculul este pe stanga o sun pe Dr si stabilim ziua in care fac inseminare.
Va pe toate !