Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 12

danyalo spune:
Bine ai venit Sim
Sa dea D-zeu sa-ti indeplinesti visul nr. 2
Zici ca ai fost multumita de MOISICA???
E coada mare la cab. la dansa??
Intreb pt. ca nush ce sa fac!! sa incerc o inseminare si cu dansa?
mi-e teama insa sa nu ne spuna ca nu avem deloc sanse...caci asa ne-a zis prin 2003...citez: dom-le ce nu intelegi??dumneata nu poti sa faci copii!!!
crede-ma ca am tras vreo 2 ani cu el pe chestia asta....stii cum sunt barbatii...mai sensbili..iar al meu sotz e f.f. sensibil!!!
dar noroc ca nu retine figurile..si cred ca a uitat-o..oricum am merge la cab. partic.
multa bafta..iti doresc
Dany sa fii
cat mai curand

M Oana spune:
Sim eu de cate ori ma duc la Moisica, in timp ce ea mestereste la problemele mele, eu ii povestesc ce mai scrie pe DC despre ea......
Dany coada e, dar merge repede......
De ce ti-a spus ca nu ai sanse? De obicei e foarte brutala si spune verde in fata cum stai, ceea ce mie nu-mi displace, ca ma cam aseaman.......

danyalo spune:
M Oana
si tu tot Moisica esti?
spun asta pt. ca dupa un an de tratamente si experimente hormonale pe subsemnata...ne spune si noua cineva(in 2003) sa facem o spermograma. Ne ducem la Giulesti...unde altundeva..asistenta ne-a zis ca nu ajungem in timp record de acasa pana la spital..asa ca ne invita acolo..de rau augur pt. pudicul meu..caci era lume la usa..si el...s-a inhibat DE TOT!!! ...rezultat 1 ml.
...si colac peste pupaza...se intoarce pe la 13-14 dupa rezultat!!! si da de Moisica!!!
el total pe dinafara subiectului...intreaba intr-o doara..e vreo problema?? la care M. zice: ha-ha..d-le ce nu intelegi? dumneata nu poti sa faci copii!! nici macar Fiv .el habar n-avea ce e aia fiv..ramasese MASCA!!!!dc? pt. ca el zice ca acum vreo 10-11 ani..o fosta iubita- prietena de-a lui a ramas gravi!!!!deci el a ramas soche!!!concluzia ei!! oligoastenoteratospermie severa...300mii / ml.
acum la Matei dupa ceva vreme si dupa multe tratam. am ajuns la 8,3 mil per tot ejaculat ; 5 mil progresivi...3-4 ml.( recoltare at home) 70 % mobilitate tot,65% progresivi,31 % forme normale,tipice!!!
asta-i viata...megem cu valul
Cu D-zeu inainte
Dany

M Oana spune:
Pai acum sigur sunteti de FIV!
Eu zic sa te programezi la ea cu noile valori si sunteti poate si de ISA!!!
Tot e bine ca nu te duce cu minciunica sa dai banii aiurea.
La valorile pe care le ai tu s-au inregistrat si copii pe cale naturala (Titelu, Princess) asa ca optimism bazat pe fapte reale exista.
A, iar Nicole 74 avea tot 1 milion de si acum isi tine copilasul in brate (FIV).
Eu sunt chiar foarte multumita de ea si zau daca nu mai fac inca 4 ISA, dupa primele 3 esecuri de pana acu'...........

danyalo spune:
M Oana
Pb. mare se pune in priv. lipsei...firfireilor!!!si sa dau atatia bani pt. o sansa..sau poate nici pe aia!! no way!!! caci daca as avea buzunarul doldora...nu m-ar durea capul!! sincer!! deci de la Fiv. imi cam iau gandul desi Matei zice ca avem sanse...gramezi!! insa tot dansa spune ca avem sanse la ISA...lucru pe care o sa-l incercam...dar nu voi face nici batuta la CFR2 dupa cate am auzit!! nu de dansa!! ci de Mihalache!! sau sunt mituri??? oscilez intre C. Bucur si Moisa...nush..m-am derutat de TOOOT!! sper sa ma lamureasca si pe mine cineva si sa ma indrume...intr-o directie anume..caci...trece timpul!!!uratul de el!!!
week-end placut va doresc..
uffff..iar s-a facut 1.00 dimineata

Liana30 spune:
apropo si grasu meu a fost diagnosticat cu
oligoastenoteratospermie...si mi s'au facut 3 IA?????
ironia sortiii??????
sau cum s'o numi???
ca io is mai batuta'n cap
"Nimic nu-i imposibil!"

sim spune:
Danyalo multumesc mult de asa primire frumoasa! Cand am vazut ca nu se leaga si nu se leaga de nici o culoare am inceput sa tot citesc pe DC si sa mai intreb stanga dreapta cine a auzit de doftori care ca se priceapa la infertilitati din astea de nu le dai de capat. Si uite asa pe lista mea erau 2: Moisica si Cezara Bucur. Am facut programare la amandoua, insa in saptamana aia am vorbit cu Marina care mi-a spus ca ea a avut-o pe Mariuca dupa ce a inceput investigatii si tratamente cu Moisica. Asa ca drept sa spun n-am mai ajuns si la Bucur, mai ales cand am vazut cat de draguta e Moisa noastra. Am auzit multe de bine si despre Bucur, dar eu am senzatia ca nu intamplator am ajuns aici.
Noi stam bine cu "piticutii"
, la CMU ne-au zis ca e normospermie, dar o sa repetam spermograma ca sa fim siguri. La cabinet este destul de aglomerat, dar cu programare te primeste ca nu se intinde la povesti cu cei care intra. Iti spune scurt si la obiect ce si cum, face consult, iti spune ce ai de facut si la buna vedere.
MOana inseamna ca din cauza asta a ras cand i-am zis ca Nae ca..."stiti de pe Forum..." Pai chiar nu stiam ca trebuie recomandare, de fapt cred ca nu trebuie dar vrea sa vada cine o vorbeste de bine. Daca chiar trebuia, cred ca-mi explica frumusel ca e prea ocupata sa mai ia pacienti in plus fata de ce are. Dar cred ca e mult prea sufletista pentru a face asa ceva.
Merge cineva marti, pe 14 la Moisica la cabinet? eu am programare la 6 seara, poate ne vedem.
Mami Simona si printesa Ruxi

veronici spune:
Bine ai venit Simona,eu am facut cu d-na Moisa 7 IA ratate din pacate si m-a bagat in lista de paciente a d-lui Marinescu pt.FIV(pe care-l voi face acum in febr.) Sa-ti traiasca fetita si sa reusesti sa-i faci un fratior :))
Pupici
http://photos.yahoo.com/verocika2002