Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa

Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa | Autor: thea_m

Link direct la acest mesaj

Dragele mele prietene, va invit aici, la un nou capitol care sa va aduca noroc si copilasul multasteptat.

Gravidutele, unele acum mamici, ale dr. Moisa:

Marina - mamica, inseminare, Mariuca
AnaMaria- mamica, inseminare
Cata - mamica, natural , Bianca-Andreea
Amparo - mamica, inseminare, gemeni
Indy - , natural ( dupa 6 inseminari!) Mircea
Mishi - , FIV
Madyn - , natural
Alexia27 - , inseminare dubla
RoAna - , inseminare
Mit - , FIV
mamiFlori - , prima inseminare

Cata mi-am permis sa te trec si pe tine pentru ca ai inceput alaturi de noi si ai ramas in continuare langa noi, chiar daca sarcina ta a fost urmarita de alt medic. Nu te superi, nu?
Mit pe tine te-am trecut pentru ca stiu ca ai fost pacienta dr. Moisa chiar daca bb va fi un fiv-ulet.
Daca am uitat pe cineva sau aveti mai multe date, spuneti-mi si le voi completa.
Sper ca listuta sa fie tot mai mare, iar anul acesta sa ajungem toate pe ea.
Va astept !

Teodora

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa..asa..Teo
e un cap minunat...sa fie cu noroc..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Teo, sa ai mana buna la noul capitol, sa avem cat mai multe , macar 4-5/luna de samanta...

Teo, habar nu am daca am glera acida sau nu ! Mie Moisa mi-a zis ca dupa aspect e ca la carte, iar dupa parerea ei nu din cauza asta am TPC negativ. Ce analize pot face sa aflu gradul de aciditate (sau ph-ul) al glerei ?? Secretiile obisnuite mi-au iesit intotdeauna ok ! Anticorpi in glera mea nu stiu daca exista, dar am facut aceasta analiza din sange si mi-a iesit ca nu am asa ceva.

AncaWish, stiu ca TPC-ul e un factor de stress, stiu ca dr. T nu pune mare pret pe el, dar totusi nu pot sa nu ma intreb de ce in unele cazuri e intens pozitiv, iar in altele negativ ?? Mai ales ca sunt fete care au repetat analiza de 2-3 ori, deci nu a fost doar un accident...
Nu inteleg de unde apare aceasta incompatibilitate glera-, noi, de exemplu, nu am facut niciodata cat eram cu uratzii pe cap... si nici nu stiu daca e relevant, oricum, lucrul asta.

Liana, draguta mea, mie Moisa mi-a facut recoltarea pentru TPC din col (deci glera), nu din vagin. Iar dupa 6 ore de la contact si din atatea zeci de milioane de cate are consortul, au iesit FIX ZERO !!! Cand i-am scris lui T. mi-a zis ca de unde stiu ca nu erau toti in uter ??! Dar chiar sa nu ramana nici unul, de samanta, in col ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, scumpica, si eu cred ca procedezi bine ca vrei sa iei problema putin mai in serios, iar daca trebuie, pentru linistea ta, fa si laparo, mai ales ca vei fi pe maini bune !

MadalinaM, nu stiu ce sa-ti spun de medicamentul ala; sincer si mie Moisa mi-a data sa iau o luna AC (Jasmine), ca sa mai puna ovarele in repaus, dar, spre rusinea mea nu le-am luat , mi-a fost teama de cum va reactiona organismul meu la ele, mai ales ca eu nu am luat in viata mea AC ! Adevarul e ca de multe ori ne mai dam seama si "din instinct" (sau din experientele anterioare), de ce e bine pentru noi sa nu...
Pe de alta parte, daca exista motive bine intemeiate pentru un anumit tratament (la mine nu era vorba decat de un simplu repaus...), eu cred ca Moisa stie ce face !

rami

Mergi la inceput

rami cum zici tu..stii mai bine...
Madalina dupa lungi cautari am gasit uite aici adresa.
................http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63600

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Si casa si masina noua si bebic in aceeasi zi nu s-a putut, iar eu nici ca ma supar, ar fi culmea sa nu inteleg ca are si Dumnezeu o limita a darniciei. A dat si El cat a putut pentru luna ianuarie 2006, pentru alte dorinte mai trebuie muncit.
Azi, la 2 saptamani de la inseminarea dubla (deci in ziua 27), am facut un test Clear Blue care a iesit negativ, macar in urmatoarele zile nu ma mai stresez. Deja am planul facut pe urmatoarele luni: pana in iunie continui seria inseminarilor, pe vara imi iau 2 luni de pauza de la astfel de proceduri, iar in septembrie FIV.
Tocmai bine, pana in septembrie termin de daramat peretii prin casa si pot sa ma ocup de gravidenie in liniste, fara stres legat de renovare. Daca iese bebicul printre moloz si pereti daramati nici ca ma supar, dar daca vrea sa apara prin toamna eu ii creez cele mai bune conditii, atat cat tine de mine.
Iar cea mai buna terapie pe care am gasit-o in situatia de lipsa de copilas este munca. As intra pe DC, dar de cate ori intru imi aduc aminte de partea lipsa din sufletul meu, de aceea accesez mai mult documentele cu contracte..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna, dragutelor!
Revin si eu dupa o absenta... credeti-ma ca mi-a fost dor de voi, dar am incercat sa ma tin o perioada la distanta, din acelasi motiv ca si OANA. Scumpa, si eu am aceeasi strategie, pesemne vom fi colege in toamna, desi eu sper sa nu! Sa stapaniti sanatosi casuta si in curand s-o umpleti de copilasi dragalasi!
Pt fetele carora le pasa de soarta mea am multi , si pt celelalte la fel ! Teo, pt rabdarea, pt calmul si pt echilibrul tau ai toata admiratia mea! Toate astea vor fi rasplatite intr-o zi, sa tii minte!
Catalina, fetita ta este frumusica-foc, dar are cu cine semana! Si stii ceva? Mie tare mi se pare ca parul ei bate in aramiu, asa cum iti doresti tu.
Amely, esti o fata curajoasa! In legatura cu laparoscopia, cel mai bine este sa-ti asculti instinctul si sa faci ce crezi tu ca este mai bine pt tine! Bafta la examene!
Alieene, tinem pumnii ca totul sa mearga struna si in curand sa primesti vestea ca baietelul tau va avea un fratior sau o surioara!
Rami, ai facut anticorpii antispermatici? Este o analiza de sange care poate sa-ti infirme temerile... Cat despre prezenta , imi pare rau daca o sa contrazic pe cineva, dar nu prea aveau cum sa treaca toti in galop in uter si sa nu ramana nici macar unul in secretie... parerea mea
Mari-lu, mi-a placut teribil poanta cu euroii! Si eu ma port la fel cu milioanele sotului!

Teo, felicitari pt ideea excelenta de a face listuta! Poti scoate semnele de intrebare de la RoAna, a facut pt prima data inseminare la Moisica si i-a iesit! Apoi, Amparo la fel a obtinut sarcina gemelara tot prin inseminare. Madyn are o sarcina naturala, nu a facut inseminare. Si cred ca o poti adauga pe lista pe Mishi, care este insarcinata in urma Fiv-ului, dar este tot pacienta dr.Moisa.

Tuturor celor care se pregatesc acum pt marea lovitura, FIV-ul le tin pumnii si sunt alaturi de ele: Liliana (MRL), Bety si Veronici! Multa bafta!

Despre mine, nu stiu ce sa va spun, decat ca sambata voi merge la monitorizare, ziua 10 si ma pregatesc de urmatoarea inseminare. Am hotarat FIV in toamna si nu vreau sa mai fac stimulari pana atunci.

Va pup pe toate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

MOana: . Ne-a fost tare dor de tine. Felicitari pentru moral !

Carmen.cita: bafta multa la monitorizare.

S-a anuntat ploaie cu . Hai sa fim si noi picaturi de apa in aceasta ploaie binecuvantata.

Mergi la inceput

Oanutzaaaa....nu mai zic nika...
Carmencitoooo si de mine nimic? nimic????..meyyy...meyyy sa ma uiti tu pe mine...ei lasa ca io tot te..multa bafta la IA..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liana ma bucur pentru ideea ta si chiar daca eu in luna in care am ramas am fost si la Moisa si la T, sunt fericita sa fiu si pe listuta pusa de Teo..sper sa fie cit mai repede cit mai lunga aceasta listuta...si apropo...pe Bianca o mai cheama si AndreeaOana si Carmen.cita apreciez planul vostru de bataie si sunt cu ochii pe voi...asa ca atunci cind veti avea 2 liniute am sa aflu printre primele Carmen.cita succes la ISA!...Tabitha tu cum te prezinti?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

ooooo cata ca pe nepotzica mea "tigancusha"..
si apropo..chiar daca nu ai fi fost la M noi tot te treceam pe listuza....si stii de ce pentru ca te iubim..mult..mult..pentru tine faceam o exceptie pentru ca asa cum a spus si Teo ai inceput cu noi si ai ramas alaturi de noi...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput