Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

a.cicel am citit undeva ca:
Perioada de contaminare este de aproximativ 8 zile dupa aparitia bubitelor. Aveti grija ca, din momentul aparitiei bubitelor, copilul bolnav sa nu se apropie de vreo femeie insarcinata.
Am inteles ca atunci cand a venit baiatul la voi nu-i aparusera...deci eu cred ca o sa fie OK..
Vorbeste cu medicul tau.
Ai trecut de luna a treia?

Sa perram ca asa este. Cu toate ca si eu am citit si spune ca cel care a contactat boala are temperatura si alte alea. Baiatul nu a avut deloc temperatura si nici nu are.
Dupa UM aam aproape 13 saptamani, iar dupa ultimul eco am aproape 12. Deci sunt in luna a 4-a. Adica acuma am intrat. Cel putin eu asa stiu ca se calculeaza, adica la o saptamana esti in prima luna, la 5 saptamani esti in luna a2-a si tot asa. Ma insel?

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

de obicei inaintea eruptiei copilul are febra...avea febra baietelul vostru?

Mergi la inceput

quote:

de obicei inaintea eruptiei copilul are febra...avea febra baietelul vostru?

Deloc nu a avut febra. Si mai citeam ca scade si pofta de mancare, dar la el nu a fost asa. A fost si foarte vioi. A iesit afar la joaca si sambata si duminica. Iar luni dimineata i-au iesit bubitele. Noi am aflat ieri.

11+
POZE

Mergi la inceput

nu te inseli...asa se calculeaza...
totusi e ciudat...nu avea febra..tocmai asta e primul simptom(febra,ochi lacrimosi)
Poate s-a inselat medicul.Nu ca-i faci rau bb-ului.
hai ca m-ai cercetam

Mergi la inceput

quote:

nu te inseli...asa se calculeaza...
totusi e ciudat...nu avea febra..tocmai asta e primul simptom(febra,ochi lacrimosi)
Poate s-a inselat medicul.Nu ca-i faci rau bb-ului.
hai ca m-ai cercetam

Nu stiu daca s-a inselat. Dar eu sper sa nu ma afecteze pe mine toata treaba asta. Ma intreb de ce a facut totusi rujeola ca din cate stiu eu, in cls. I se da vaccin antirujeoli, sau cum s-o fi numind. Oare nu l-a facut? Un lucru e cert: e plin de bubite.

11+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Andru am vorbit si la Medsana si la Medicover, dar nu fac analiza. Recomandarea...aceeasi ca si aici - vorbeste cu medicul tau! Si ar fi trebuit aerisita camera si schimbate asternuturile respective!
Succes si hai ca o sa fie bine! Te pup

Camera respectiva e aerisita zilnic. Si asternuturile le-a luat ibi si le-a spalat. Oricum numai el a dormit in acele asternuturi. De fapt in acea camera. Am schimbat si asternuturile din camera noastra. Dar mi--e sa nu fie prea tarziu totusi.
Multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari.

11+
POZE

Mergi la inceput

uite o adresa de mail doctordragomir@yahoo.com
am vazut ca a mai primit intrebari de la un domn in legatura cu varicela(sotia avea 18 saptsi e ok)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

[quote]Originally posted by impreuna

Andreea hai capul sus ca poate iti faci griji degeaba (doamne da). Din cate am inteles nu e sigur ca baiatul are rubeola / rujeola, nu? Poate ca are o simpla eruptie sau o toxiinfectie alimentara sau cine stie... Pe el l-a vazut un medic, i-a facut analize sau sunt doar presupuneri? Plus ca eu cred ca e mai important testul pt rubeola, ca aia e mai periculoasa, si ar mai fi si posibilitatea sa fi avut si tu boala cand ai fost mica, atunci se fac forme foarte usoare si poate nici nu-ti mai amintesti. Si Sara mea a avut rubeola la 1 an, in urma vaccinului si a tinut-o vre-o 3 zile eruptia, fara febra si alte complicatii. Daca n-ar fi vazut-o asistenta eu nici n-as fi stiut ca are ceva, avea bubite doar pe obrajori.
Hai linisteste-te si nu te gandi la ce-i mai rau

moko bun venit, te trec pe lista dar mai povesteste-ne despre socrela:)

joker te trec acuma pe lista sau cu 1 ocazie cand calca socrela pe bec?:)

monagan si tot asa o perioada linistita in continuare:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Na na na!!!de data asta nu mai scapa...In virtutea iubirii fata de odorul ei-iubire care pana si sotul meu o ignora de la o vreme, se trezeste si vine la noi in momentele cele mai neinspirate, cum ar fi ora 6 dimineata..e profesoara dar e departe liceul de casa ei si de asta...Si nu poate pierde ocazia sa treaca si pe la copilas putin...Bineinteles ca atunci cand isi vede nora dormind:"Doarme la ora asta?"ignorand faptul ca nora statuse treaza toata noaptea din varii motive.

Zilele trecute am uitat si eu un set de vase in chiuveta...apa la moara...Plus varii intrebari:"De ce nu erati acasa ieri?","De ce nu ati platit inca intretinerea?Dar lumina?"...

Va plictisesc...mai continuu??

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Razuco da jarteluta?...jarteluta n-am vazut-o?
unde e?

Ma simt jenata sa mai vb de a mea rochita, cand a.cicel e suparata..
Jarteluta era acasa, eu, la magazinul de rochii, proba finala, inainte de a o cumpara.
Si soacra nu a vazut decat rochia, nu si pe mine imbracata. desi puiu mi-a zis ca ar fi vrut, dar n-a indraznit sa-mi zica... si mai mult de atat nu vede pana la nunta... sau poate pozele printate alb-negru...Ma bucur ca va place, multumesc !

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

joker Da' am si eu o nedumerire...Cum intra dimineata la voi in camera? Eu nu i-as permite. Mai ales cum sunt eu obisnuita...daca e usa inchisa, la noi in camera nu intra nimeni, decat atunci cand deschid eu usa. Asta e lege. Si daca e ceva urgent, se bate la usa.
Daca ar fi ea soacra mea, cerd ca renunta la intrebarea "doarme la ora asta?" ca eu sambata, duminica sau cand sunt libera dorm pana la 11-12 cu iubi alaturi.

11+
POZE

Mergi la inceput