Indemnizatie fetele din sectorul 3 ??????

Indemnizatie fetele din sectorul 3 ?????? | Autor: zfcristina

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare pentru mamicile care apartin de sect. 3 si la 31 Decembrie se aflau deja in plata CIC.
Dupa ce ati depus dosarul la Protectia copilului vi s-a spus cumva ca trebuie facuta programare ca sa primiti banii????
Eu am auzit acum vreo 3 zile cum ca ar trebui sa merg iar unde mi-am depus dosarul si sa fac programare pentru a primi baniiAti auzit asa o varianta???
Va rog din suflet sa-mi dati un raspuns.Simt ca-mi explodeaza capul.

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Am depus pe 13.01.2006. Nici vorba de asemenea recomandare.
Este si absurda! Nici macar nu o comentez.
Banii vin prin mandat postal in primele luni, pana se organizeaza sa-i vireze in conturile bancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by Rozi

Am depus pe 13.01.2006. Nici vorba de asemenea recomandare.
Este si absurda! Nici macar nu o comentez.
Banii vin prin mandat postal in primele luni, pana se organizeaza sa-i vireze in conturile bancare.

Iti multumesc din suflet pt. raspuns.Eu am depus dosarul pe 11.01.2006.Sper ca vor aparea si banii

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi 97 spune:

salutare ! si eu am depus dosarul in b-dul 1 decembrie , pe 30 ianuarie dar nici vorba de asa ceva ,mi s-a dat doar un nr.de inregistrare si atat,si sa asteptam sa ne vina acasa!multi pupici

Mergi la inceput