Stimulent lunar - adeverinta & noutati

Stimulent lunar - adeverinta & noutati | Autor: Soleil

Link direct la acest mesaj

1. Am fost azi-dimineata sa depun dosarul pentru stimulent la sectorul 3.
In timp ce eram la coada, am aflat ca, in afara de palaria de acte care o cereau pana acum, mai este nevoie si de un certificat fiscal care sa ateste ca nu (?? - asa am priceput) ai alte venituri in afara de salarii. Pentru sectorul 3, acesta se elibereaza la AFP in Lucretiu Patrascanu. Dureaza 1 zi - azi am depus cererea, au spus sa merg maine sa il iau.
Cererea asta o au incepand de astazi!
Nu stiu daca si la alte sectoare este la fel.

2. Am o mare nelamurire in legatura cu modul in care trebuie completata adeverinta. Azi nu am mai stat la coada sa-mi vada restul de acte daca am auzit de certificatul fiscal si n-as vrea ca maine sa ma intoarca (era plin de lume acolo)!
Ce ma doare pe mine este cum completez acel stagiu de 12 luni?
Ce scriu ei acolo pe tipizat la "stagiu de cotizare avut in vedere la stabilirea indemnizatei... etc", pentru mine sunt 10 luni. Eu cu atata am intrat in CIC in 2004.
Unde trec eu alea 12 luni pe care le vor acum?
Am inteles ca tot pe adeverinta trebe sa scrie cand m-am intors la serviciu. Chestia asta nu rezulta din "in perioada de la ... pana la... a beneficiat de ...etc"? Mai trebuie sa mai scriu pe undeva in mod special?

Mai sunt alte chestii care trebuie mentionate pe adeverinta asta? Deja am nervii intinsi la maxim .

Multumesc!!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana