Cum gatiti curcanul?

Cum gatiti curcanul? | Autor: Deanny

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am cumparat un curcan si as vrea sa ma ajutati cu retete de preparare. Nu cred ca am sa fac curcanul intreg la cuptor ca-i prea mare, ma gandeam sa fac din piept snitele, ceva supita, astept retete de la cine a gatit curcan pana acum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Citind intrebarea, ma si gandeam la un curcan mandru de margelele si penajul lui, glu-glu-gluind prin curte sa arate ca el e cel mai tare si m-am intrebat: la ce-i mai trebuie lui gateala? ...dar am zis ca e mai bine sa caut ceva retete si uite ce-am gasit:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36457" target="_blank">Curcan - cum?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15545" target="_blank">Curcanul cum il pregatiti?!
...si mai e o reteta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13550&whichpage=2" target="_blank">aici (foloseste cautarea cu ajutorul CTRL+F apasate simultan).

Spor la gatit si pofta buna!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Catalin, multumesc de ajutor!
Parca mi-a cam facut cu ochiul o rulada de curcan cu ciuperci prin retetele gasite! Cred c-am s-o incerc, dar curcanul e mare, asa ca mai astept sfaturi!

Mergi la inceput