Buna fetelor!
Am cumparat un curcan si as vrea sa ma ajutati cu retete de preparare. Nu cred ca am sa fac curcanul intreg la cuptor ca-i prea mare, ma gandeam sa fac din piept snitele, ceva supita, astept retete de la cine a gatit curcan pana acum
.
Citind intrebarea, ma si gandeam la un curcan mandru de margelele si penajul lui, glu-glu-gluind prin curte sa arate ca el e cel mai tare si m-am intrebat: la ce-i mai trebuie lui gateala? ...dar am zis ca e mai bine sa caut ceva retete si uite ce-am gasit:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36457" target="_blank">Curcan - cum?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15545" target="_blank">Curcanul cum il pregatiti?!
...si mai e o reteta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13550&whichpage=2" target="_blank">aici (foloseste cautarea cu ajutorul CTRL+F apasate simultan).
Spor la gatit si pofta buna!
Catalin
Catalin, multumesc de ajutor!
Parca mi-a cam facut cu ochiul o rulada de curcan cu ciuperci prin retetele gasite! Cred c-am s-o incerc, dar curcanul e mare, asa ca mai astept sfaturi!