Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

buna buna
am tras chiulul 2 zile si acum statui o ora sa va citesc....deh....examene...copiutze...alea, alea...
raza, stiu ca e cam tarziu, nu tre sa mai multumesti, dar esti o printesa...sa o porti iubita si fericita...semeni mult cu prietena mea cea mai buna, care e in spania..
freia, o sa mai umblu la firewall...poate o fi de acolo, desi eu i-am dat allow la tot ce era legat acolo de dc...
am fugit,ca mai am un examen si tre sa invatz....
...sa vina sambata mai rpd....
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Manuelita

PS Krelia, vad ca esti maestra de ceremonii..m-as simti onorata sa ma adaugi si pe mine la listuta, Manuelita, iulie 2006 , Bucuresti.
Saru'mana.

porsupuesto ..ahora mismo

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

hai mei, ca io mi-am gasit restaurantul intr-o saptamana (e adevarat ac am avut bafta) e chestie si de noroc.

io personal, iti urez noroc in gasirea unui restaurant. Eu stiu unul care avea locuri libere in iulie, se numeste SILVIUS. personal l-am refuzat. da un ochi la ei pe site si fa-le o vizita.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cica a aparut Mireasa.....
unde-o fi..ca vreau si io s-o vad....a cui mireasa o fi??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Raza de soare,
ai dreptate, e tarziu, dar am depins de multe chestii si nu am apucat pina acum sa cautam. Viitorii mei socrii traiesc de ceva ani in strainatate si nu stiau cand /daca isi pot lua concediu, si cum nici mie nu mi-ar placea sa nu fie ai mei la nunta am zis sa vedem ce zic ei. Acum avemm verde din iulie incolo tot anul, dar eu vreau in iulie sau macar nu mai tarziu de septembrie. Poate avem noroc si gasim totusi.Pina acum cea mai buna pista e la Casa Alba, la Baneasa langa Gradina Zoologica, dar au liber tocmai in octombrie.
De Casa Generalilor a auzit cineva? E pe langa Straulesti si tine de armata, as avea poate sanse sa gasesc acolo, dar deocamdata nu am reusit nici sa intram si sa vedem...
Cel mai mult imi doresc sa nu se transforme totul intr-un cosmar de atatea cate sunt de gasit si facut...vreau sa fie ceva frumos, nu un chin de cateva luni iar la nunta sa fiu obosita si plictisita.....
Liviuboy ( adica fraieritorul meu)vrea rustic, mama vrea elegant, tata vrea cum vreau eu, iar eu vreau sa scap odata de griji...si nici n-au inceput ..

to become or not to become mother....this is the question

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by clarisa_clarisa

Razuco,esti superba!Zi-mi si mie te rog din ce material e facuta partea de jos ca-mi place de mor
Si fetele o intrebare.
eu am nunta in septembrie si as vrea sa fac de acum marturiile,ca am gasit o oferta buna.crede-ti ca o sa se intample ceva cu ele atatea luni?

Multumesc ! Fusta de deasupra e din tull cristal, urmatoarea din tull mai tare (nu stiu cum se numeste exact), apoi... alta din satin, tull si mai tare, inca un tull mai normal, un fel de jupon... si apoi vine crinolina...si nu eram pe tocuri, sa stiti ! ma mai inaltam eu la pozele din spate, dar imi tremurau picioarele, asa ca m-am potolit... cu marturiile... nu stiu... depinde daca ai unde sa le tii la rece si ferite de praf... poate mai zic si fetele... dar ideea e sa le feresti de caldura... eu una nu le-as face de acum, ci cu 2-3 sapt inainte..
danutza, iti multumesc frumos-frumos !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
Cica a aparut Mireasa.....

Si eu am avut impresia ieri ca am vazut-o agatata prin Lizeanu... dar in Brancoveanu inca nu era... si culmea e ca i-am visat prima coperta... sunt curioasa, asa o fi, ca-n visul meu ?

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

(la cele cu liniute am fost personal)
Minis - Al Barajul Sadului ( complex Minis )
Casa Rustic - parc IOR
---Riviera - superb !- tb deschis curand daca nu l-au deschis deja
---Taverna Romaneasca (fost Alunis ) pana in cinema Cultural
---Nunta Zamfirei, langa autogara Militari
---Cerbul-Bd Uverturii, langa teatrul Masc
Popas Randunica-comuna Rosu (padurea Rosu)
---Rucar-str. Baba Novac
---Turbotequilla-Superb !-tot in Militari, iesirea Buc-Pitesti, dupa Turbomecanica, e o cladire mare, rosie...

Raza de soare

Foto

]
La listuta Razei am si eu cateva de adaugat:
Cerbul-Bd Uverturii, langa teatrul Masca- eu stau in zona si va pot spune ca nu l-am vazut decat o singura data deschis, in rest este incuiat cu lacatul. Mentionez ca nu stiu cum este inauntru, sau care sunt preturile.
Popas Randunica-comuna Rosu (padurea Rosu)-era destul de dragut, dar cam micut si in plus mirosea groaznic prin zona, se sapa in disperare (pt gaze, sau apa, habar n-am) si ne-a alergat si o ceata de cateti pe acolo. in concluzie repede de acolo
Turbotequilla-Superb !-tot in Militari, iesirea Buc-Pitesti -am fost si acolo dar ne-au tot amanat (ca nu e seful, ca nu se fac rezervari inca, ca....). Apoi am vb cu un fost coleg care a avut nunta acolo (ne-am intalnit intamplator si mi-a spus ca s-a insurat si ca a avut nunta acolo) si mi-a zis sa fug mancand pamantul, ca a avut probleme mari cu chelnerii, ca i-au furat bautura la greu, nu veneau cand ii chemai, mancare o aduceau rece. El era tare amarat, ca a zis ca aia i-au stricat nunta.
Tot ce am scris este din experienta mea legata de aceste restaurante, poate eu am vazut numai partea proasta..
Ar mai fi un restaurant: cocosul rosu(tot zona militari), dar e rustic. pt cine doreste o atmosfera rustica, este ideal, plin de verdeata in curte, cu locuri de parcare...noi acolo vom merge dupa cununie civila (o facem in alta zi fata de nunta).
Bafta la cautari.

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Manuelita

Liviuboy vrea rustic, mama vrea elegant, tata vrea cum vreau eu, iar eu vreau sa scap odata de griji...si nici n-au inceput ..

Off... pai n-ai sa vezi tu aici mireasa care a ales ceva pt ca au vrut altii pt ea ! asa ca... alege ce vreti tu si tati tau !
cat despre Generalii aia, nici n-am auzit de ei...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by clarisa_clarisa

Razuco,esti superba!Zi-mi si mie te rog din ce material e facuta partea de jos ca-mi place de mor
Si fetele o intrebare.
eu am nunta in septembrie si as vrea sa fac de acum marturiile,ca am gasit o oferta buna.crede-ti ca o sa se intample ceva cu ele atatea luni?

Multumesc ! Fusta de deasupra e din tull cristal, urmatoarea din tull mai tare (nu stiu cum se numeste exact), apoi... alta din satin, tull si mai tare, inca un tull mai normal, un fel de jupon... si apoi vine crinolina...si nu eram pe tocuri, sa stiti ! ma mai inaltam eu la pozele din spate, dar imi tremurau picioarele, asa ca m-am potolit... cu marturiile... nu stiu... depinde daca ai unde sa le tii la rece si ferite de praf... poate mai zic si fetele... dar ideea e sa le feresti de caldura... eu una nu le-as face de acum, ci cu 2-3 sapt inainte..
danutza, iti multumesc frumos-frumos !

Raza de soare

Foto

Saru-mana

Clarisa

Mergi la inceput