Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Simona, ca sa pui trimitere la poza cu pricina se face la fel ca si trimiterea catre album. Deci iti trebuie adresa. Pentru asta intra tu in albumul cu pricina, pe urma te duci pe poza catre care vrei sa pui linkul. Ei, cind ai ajuns acolo ai sa vezi sus in browser adresa. Aceea este adresa pe care o folosesti in povestea aceea cu [ url="adresa_poza" ]cum vreau sa se cheme poza cu pricina[ /url ].
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Florentina G spune:
Beatrice,
lui Alex bolnaviorul. Eu cred ca de la dintisori are febra. Te-ai uitat la gingiuta, este inflamata? La Maya gingia arata ca o basicuta alba inainte sa o sparga
!
Chrisdun, ce faci, de ce nu mai treci pe la noi?
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
monu spune:
aoleu, cum adica se marita tarziu fata? nu se poate! nu pot sa ii rup eu turta ca nasa nu va fi inainte de un an in Buc.
beatrice, eu stiu ca daca temp este constanta sa nu fie infectie . mai bine sa il vada un dr ca poate nu e grav pt moment.
masuratori de 8 luni. 8 kg si 72 cm. nu ne-a zis sa ii dam Ca sau Fe. de fapt ne-a zis sa lasam copilu in pace. si cica e pe vine un dintisor. asteptam cu interes. aa... si i-am zis ca face mofturi la mancarea gatita si stit ce mi-a zis ca daca ii placer la borcane sa ii dau din acelea! auzi! in loc sa incurajeze mancarea facuta in casa ea ma pune sa ii dau la borcanele!
am fost si eu pe serviciu dupa un an si ceva si nu imi pare rau ca stau acasa. am niste colegi supeeerrr!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
patriciaRO spune:
Monu, pai de la ce infectie mai?... Gingiuta este nitel alba, acolo unde ar trebui sa fie dintisorul, ca o basicuta mica... Sper sa fie de-acolo, altfel daca nu, o sa ma duc cu el, la doctor... Sa vedem in seara asta cum se mai prezinta! Oricum stiu ca ma trimite cu el acasa asa ca tot degeaba ma agit! Nu o sa-mi dea nimic! Ca ei zic ca trebuie sa lasi organismul sa lucreze singur, ca-si revine de la sine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:
YupiiiiiiiiiiiiiUraaaaaaa

Gabitzam
Ce usor e cand iti dau altii mura-n gura
Beatrice 
lui Alex. Sa va faceti repede bine. Ai incercat cu supozitoare? Noua ne-a zis pedi ca pina la 38.5 sa folosim paracetamol din 4 in 4 ore iar peste 38.5 novocalmin din 6 in 6 ore si sosetute cu otet.
Loreen ???????????????????
Simona
de
Dragos Octavian
patriciaRO spune:
Pai nu avem supozitoare ca aici trebuie sa le iei pe baza de reteta. Altfel nu ti le da! I-am pus spirt pe sosetele si Panadol Baby!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Salutare,
azi am fost afara doua ore ca ieri am ratat plimbarea din cauza de somn aiurea.
Si am mai iesit o data pana la posta sa pun niste colete si sa cumpar cate ceva. Mai si am intrat eu intr-o pravalie cu hainute si de unde ma tot uitam u pe acolo mi-a tras cineva caciula din buzunar
Mai si nu am simtiti nimic. Chestia e ca nu stiu ce mama £@%$" se bucura la o caciula tricotata frate. Pe mine ma enerveaza pentru ca era set cu fularul si e a doua caciula fara care raman
. Trebuie sa o rog pe prietena care mi le-a tricotat sa imi faca alta caciula.
Pozele mele
fran spune:
Buna !
In sfarsit poze noi si de la noi:
Iepurete maricel
Noi am scapat cu bine de botez iar nasa a fost si laudata ca stie crezul (era scris pe usa bisericii peste umarul preotului
)da' daca el nu stie ce scrie pe usa la propria biserica eu de ce sa-l contrazic
. A fost un preot tanar si de treaba, nu ala cu care vorbisera initial finii nostri. Singura problema a fost ca era sa inece kupilu', dupa a doua scufundare am facut pauza cateva minute sa-si revina
, in rest totul minunat...
revin dupa ce citesc din urma
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
corni spune:
Cloreta,mai facut sa rad cu caciula ta, poate ti-a cazut pur si simplu![]()
Fran, am vazut pozele voastre,cati cm are Iepurete ca mi-a parut tare inaltuta.Da ce de suzete aveti,eu credeam ca am multe ,adica 5 dar voi ne-ati intrecut![]()