Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
micorint spune:
Simona, si eu ii dau piure de tomate cu jambon de la Nestle. E unul din preferatele ei. Borcanelele astea 'duo' sunt ceva mai consistente, mai ales cele pt etapa 3, dupa 8 luni. Cand mi se pare prea gros amestecul il diluez cu apa plata, asta ca sa nu-i schimbe gustul si sa fiu sigura ca nu-l refuza.
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei
ioanailincam spune:
Salutare, fetele mele! Intru numai 2 minute sa va spun ce am primit de la colegele de birou: geanta asortata la cizmele de la Musette
, evident tot de la Musette. Sunt foarte fericita. Va pup si poate intru mai tarziu.
Hai sa va arat dimneata devreme mamica de 28 de ani si cum stie Ana sa o iubeasca
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Salutare
Noi suntem mai bine! Astazi am cazut franta de oboseala, pentru ca azi Alex nu a mai dormit decat vre-o ora la pranz si in rest s-a jucat si eu abia mai stateam in picioare... Si cand a venit tati m-am bagat la nani si in cateva minute eram busteanca... Si culmea ca-mi zice tati ca vre-o 2 ore le-a dormit si Pifosul...
Astazi am facut din nou budinca de mere, de data asta nu am mai curat de coaja merele, ci le-am at prin razatoarea mare cu tot cu coaja. Au iesit parca mai bune, ca se simte altfel marul inauntru... O bunaciune. Si a papat si Pifosul!
O seara super si cu multa sanatate!
monu spune:
frate, mi-a facut asta mica o criza de tipete cum nu a mai facut de mult(inanite de botez mai facea spectacole de genul asta) am sunat repede nasa sa-i spuna de deochi si acum s-a calmat. doamne ce tipete a tras! off!
o seara buna
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Cloreta spune:
Buna seara.
Ioana, la multi ani scumpa, sanatate si muuuuuuuuulta fericicre si putere!
Scuze daca am omis pe cineva, am citit in diagonala si sunt cu capu'
Florentina, santate multa si sper sa fie o alarma falsa totusi. Pupam fetele
Luluku,uelcam bec
Androix, ai dreptate cu babyexpo. Se organizeaza mai devreme in Bucuresti pentru ca anul asta se va face si in Timisoara si Cluj.
Teodora a dormit azi nesperat de bine in doua reprize lungi e 3,2 si o juma de ora! Si a si mancat bine desi zilele astea numai figuri mi-a facut. Pe la 18.30-19 ii dau cereale si on jur de 22 bibe si nani. Nu i-am facut mlte cereale ca sa nu le mai scuipe si culmea, azi a mancat tot fara fitze. Mai si dupa baie laultimul bibe nu s-a saturat cu 260 ml de lapte! Asa ca i-am mai bagt 100 si l-a papat si pe ala
. Mi-era teama sa nu verse dar de unde! Am pus-o pe olita ca am zis ca poate face kk-utz si s-a dat la joaca cu mama. O tragea de par, de nas si radea cu gura pana la urechi. In final a facut doar un pipi dupa fo 15 minute de stat pe oala :)))
Vad ca s-a mai rarit si kk cum a trecut pragul de opt luni. A mea a fost o mare cccioasa, ma scuzati. Si pana acum o saptamana facea de 4-5 ori pe zi, acum vad ca de 2 ori pe zi - azi i-am prins pe amandoi la olita - rar de trei ori.
Am facut tarta cu spanac dupa reteta Beatrice, foarte buna!
Pozele mele
ioanailincam spune:
Va culcarati, mey? Hai ca eu cred ca vine tura de noapte...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
micorint spune:
Hai ca vin si eu mai cu intarziere... La multi ani, Ioana! Ti-am vazut pozele, mai, e mortala Mogaldea cu ochisorii aia albastri!
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei
monu spune:
cine se culca? eu stau pe net. poate voi?
hai cine mai este treaza?
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
nelia spune:
La multi ani, Ioana! Sa ne traiesti si sa ne infloresti! Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri cit poti de mult alaturi de sotul tau si de minunea cu ochi albastri. Moamaaaaa, da' ce tinara esti!
Beatrice, Loreen, Florentina si cine mai are bebelusul bolnavior... sanatate multa si sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav.
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
robotzica cucului spune:
Florentina, sa dea Dumnezeu sa nu fi fost decat o alarma falsa. Iar daca totusi o fi o problema, sa se rezolve usor, cu cat mai putina suferinta si fara internare!
La multi ani, Ioana, sa fii sanatoasa si voioasa! Sa ai parte numai de bucurii de la toti ai tai!
Te cam invidiez pentru cum te iubeste Ana. Maria mea e inca in faza de mozolit sau raschetat cu dintisorii nasul de mama, si, mai ales, tras de par de mama. Ma jumuleste cu o placere!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib