Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

neata!

imi permit sapun 2 intrebari ce n-au nici o legatura cu bebelusii:

1. orhideele. a primit ema cand s-a nascut o orhidee. cica e floarea zodiacala a gemenilor. floarea este inca in ghiveciul de plastic, n-am mutat-o inca. acum cateva zile am obs ca a inceput sa ii creasca mugurasi. in curand cred ca infloreste.pt ca o alta planta tocmai mi-a murit, va intreb pe voi, poate stiti cum se ingrijesc orhideele. ar fi pacat sa se duca si asta. unde se tine, cat se uda, cum se ingrijeste, cand sa o mut in ghiveci si cum fac asta?

2. musai sa-mi schimb femeia de la curatenie. am tot cautat, intrebat, dar nu stiu cum se face ca toate sunt cu probleme de sanatate si nu pot face una-alta. stiti pe cineva de incredere care ar veni in aviatiei?

multumesc!

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

LA MULTI ANI , IOANA!
sa fii sanatoasa, fericita si voioasa!

Beatrce, Loreen, multa sanatate micutrzilor vostri!
Florentina, Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI, IOANA!LA MULTI ANI NARDI GABRIEL

Ca sa incheiem discutia cu rozenchinele, vizualizati postul meu de aseara, de mai sus. Ca sa ne intelegem: putem sa le zicem coacaze rosii si coacaze negre. Si gata.
Agrisele sunt boame mai mari un pic, verzi, cu dungulite caraghioase pe ele.

Am un feeling ca "rozenchine" vine din dialectul sasesc. Nu pot verifica feelingul, dar "rozen" vine clar de la "rosu" -adika "rot".

Florentina-nu stiu ce sa zic, mergi si la alt doctor si iti tinem pumnii sa fie totul bine.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Aseara Alex avea temperatura 38.9 si de la 5 dimineata s-a trezit din ora in ora... Asa ca am stat de planton... Acum de dimineata nu mai avea febra, dar sa vedem ca si ieri dimineata la fel am zis si seara iarasi febra mare... Sa vedem si azi cum va fi!

Delia a lui Loreen este plina de mucisori la greu si are ochii in lacrimi de la raceala si a scapat cat de cat de febra... poate o sa intre si ea sa mai zica una alta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

beatrice, asta inseamna ca nu mai mergi la dr?

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza la toata lumea, si sanatate muuulta!!!

Tzumpiloi pt raport... Pai cred si eu ca era multzumita doctorita de performantele voastre la asa greutate... A mea la 8 luni juma' are 7 kile abia, si e lungutza, are 72 cm, si doctorita ne-a spus luna trecuta ca 'a renuntat sa spere ca se mai ingrasa copilul asta', ca la cum se agita si la cum arata parintii nu prea sunt motive de ingrijorare . Mi-a dat si mie fier in luna 5 dar nu i l-am dat pt ca constipa. Nici eu nu-i mai sterilizez biberoanele de vreo luna, ca m-am saturat, cate 6 biberoane pe zi timp de 7 luni... Doar i le spal foarte bine cu Fairy si nu au nici un miros. Oricum, acuma foloseste numai 3 pe zi, ca mai bea si cu cana, asa ca rezolvam problema in curand.
Iar cu tortul, dureaza 30 de min prepararea lui si 3 ore la cuptor, unde oricum nu-i faci nimic. Mie nu mi se pare deloc mult, si nici complicat.

Andutzy, da-i, mama, copilului Milumil 2 daca ala-i place... nu e obligatoriu sa-i dai 3 chiar daca are 8 luni, numai ca asta mai contine si alte substante in plus. Da' daca nu ii place, da-i 2 si gata, nu te stresa.

Fetele, mi-a facut barbata-miu 'cadou' o punga cu fructe de mare congelate... are cineva idee cum sa le prepar, ca sa nu fie gretzoase?

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Fructe de mare-gretoase? No way, dupa parerea familiei mele.

Sunt fel si chip de a le face, cel mai simplu e cu praz calit si usturoi in ulei de masline, calite si fructele, la final patrunjel verde. Eventual un strop de lamaie.

La abur in cuptor: faci o punga din folie aluminiu, introduci fructele de mare, lamaie suc, un strop de ulei de masline, pastrunjel, un pic de apa.

Nu se gatesc mai multe de 10 minute, cu exceptia caracatitelor, care sunt ma gumoase si pot fierbe pana la o ora... Eu le evit.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Multumim de urari.

Florentina eu zic sa cauti si alt medic si sa vezi ce parere are.Si repeta analizele.

Beatrice si Loreen multa sanatate la bebei.

Adina hai ca iti spun eu de orhidee ce stiu.Sa nu o schimbi acuma daca are muguri lasa sa infloreasca .Apa sa nu ii dai multa.Temperatura sa fie constanta.Si sa ii dai odata la 2 saptamani apa cu ingrasamint dar nu prea mult.Dupa ce trec toate florile o schimbi in alt ghiveci dar vezi sa incerci sa pastrezi ce are in ghiveciul ei initial si o tai numarand de jos in sus intre mugurul 2 si 3 .Pui giveciul la loc racaros dupa asta si il lasi 3 saptamani in care ii da-i numai apa si dupa il scoti si ar trebui sa infloreasca din nou.Sper sa fi inteles ce am scris.Daca nu iti mai dau lamuri.

Eu ma simt naspa rau .AM am si saptamana asta examene si plus mi-au venit si rusi si e din ce in ce mai naspa cred ca cat de curand renunt la sterilet ca s-ar parea ca nu imi prieste deloc.Si numai pot de dureri si am si ceva hemoragii.Sunt chioara de somn si moarta de dureri.Cine are sterilet pus imi poate spune daca are vreun simptom naspa ca la mine dupa 6 luni e nasol rau si vreau sa stiu daca e normal sau nu.Ca daca merg sa intreb aici totul e normal.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, popor si multumesc de urari! Ma bucur ca macar voi sunteti pe faza, ca ai mei parinti + frate nu au sunat nici pana acum. Iar barbatul mi-a zis La Multi Ani la vreo 10 minute dupa ce s-a trezit...
Cel mai frumos cadou l-am primit de la Ana, care NU S-A TREZIT SA MANANCE AZI-NOAPTE. In plus a fost prima noapte in care a dormit pe burta; barbatul a intors-o pe la 1.30 cu fata in sus, eu la fel pe la 3 si ceva, dar de dimineata iar era cu mutra la cearsaf si a dormit pana la 8.30. M-am trezit eu singura pe la 8 fara 20 si incercam sa-mi amintesc la ce ora s-a trezit sa mance si am constatat cu stupoare ca in afara de ora 3 cand o apucase tipatul ca nu putea sa se intoarca pe burta si m-am dus la ea eu nu m-am mai dat jos din pat. Prima reactie a fost sa fug sa vad daca mai respira, dar mi-am zis ca mai bine sa mai bag somnic ca eram sigura ca se va trezi cat de curand. Cand colo, s-a trezit abia la 8.30, usor buimaca ca era cu fata-n jos, iar de mancat a mancat la 9, ca de obicei. Cred ca secretul dormitului toata noaptea este dormitul pe burta + dormitul mai mult cu burta goala (iar am ajuns eu la faimoasele mele concluzii) - mamici ai caror bebelusi dorm toata noaptea, va rog confirmati!
Ma bucur ca fac ditai disertatia pe tema asta, ca presimt ca la noapte iar avem scandal.
Cornelia - multa bafta in prima zi la munca! Sa te readaptezi cat de curand.
Loreen - sanatate multa la micuta si revino curand cu vesti bune!
Elisor - nu e ecret (inca) - 28 de ani fac.
Babygirl - nu am idee de orhidee, da o cautare pe net poate gasesti ceva. Eu am o femeie bunicica, dar la cine am recomandat-o nu a fost multumit. Adica ideea e ca la mine a venit prima data si are drag si repect pentru mine, mai ales ca dupa aceea am recomandat-o la o multime de lume, si in consecinta face treaba buna, dar se pare ca la altii e mai superficiala. ASa ca parca nu m-as baga sa o mai recomand.
Gabitzam - multumim ca ne-ai trecut datele in listuta.
Florentina - special te-am lasat la urma, sa incerc sa te imbarbatez. Nu te panica, sa speram ca lucrurile nu sunt atat de rele cum par, mai ales ca sunt oaresce contradictii in rezultate. Multa forta si tarie si sa stii ca si o atitudine pozitiva ajuta. Oricum, mai consulta un doctor, ca n-are ce sa strice si refa analizele. tie si Mayei.
Sa va zic o faza amuzanta, apropo de coacazele/agrisele/afinele noastre: un client de-al nostru vrea sa-si denumeasca societatea AFINE ROMANIA SRL.
Ei si acum gata, ma duc sa sarbatoresc prin munca. Sa aveti o zi buna si multa sanatate la puiutii bolnaviori!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si noi!
Aseara am ajuns la sala, in sfarsit! Nici nu l-am intrebat pe sotz daca are alt program, pur si simplu cand a venit de la serviciu i-am plasat-o pe Alex in brate si i-am zis ca plec. A fost super, m-am relaxat, am mai stat la o vorba cu fetele de pe acolo, mi-am dezmorit oasele si am remarcat ca nu mi-am pierdut rezistenta, din contra la antrenamentul cu greutati am facut fata cu brio (pai deh, am antrenament non-stop cu 10 kg).
Ieri i-am servit Alexandrei pentru prima data spanac cu galbenus de ou, nu ma asteptam sa-i placa , dar m-a surprin...nepregatita. A mancat tot castronasul si mai vroia, asa ca i-am dat si niste supa cu taitei in completare, tinuta de 3 zile in frigider dar data intr-un clocot.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput