Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

...
Credeati ca ati scapat de mine???

Eu, m-am intors de la tzara, duminica seara franta de oboseala [ca dupa un parastas], ca acolo s-a dormit cate o ora doaua pe noapte si claie peste gramada, pe unde se putea! Am venit acasa sa ma odihnesc, dar mi-au trebuit doua zile sa descurc situatia la pizzerie, ca in lipsa noastra, a fost dezastru! Asa ca abia noaptea asta am reusit sa dorm cat de cat!
Mi-a fost tare dor de voi!!! De toate!!!
In sfarsit dupa ce am luat 5 zile duphaston, se chinuie sa vina scarbele! In continuare am de gand sa fac niste menogon si sa astept.............Am in fatza niste zile f. pline, dar promit sa nu lipsesc f. mult!

Va si va pe toate cu drag!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bine ca venisiii sorooooooooo
io intrasem la idei

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bubulina1 si bubulina1 si eu numar cu voi.
Dupa ce am luat 10 zile duphaston ... azi se chinuie si la mine scarbele sa vina. Chiar daca azi am parte numai de pete (si dureri de cap) tot ziua 1 o consider.

simonette cum adica iei ceva menogon. De capul tau sau la recomandarea dr.?
Fetelor eu chiar sunt in cautare de comparatii, preturi alea alea intre humegon, menogon si puregon. Ma lumineaza si pe mine cineva? Toate sunt injectabile? Toate la fel de puternice?
La cate doze se ajunge maxim pe luna? Si la ce preturi?
Plizzzzzzzz.
Pe mine ma bate gandul la un puregon pen ... dar ala e numai in strainatete de gasit ... asa ca ma mai gandesc nitel.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello scumpelor!

Celor care sinteti in Ziua 1 va dau o pt ca nu v-ati pierdut optimismul...
Dupa semne probabil ca numaratoarea mea va incepe maine..
Simonici bine ai revenit de la tzara...
Cineva intreba cit timp se ia BU...minim 3 luni...eu am luat aproape o luna,dar de azi nu mai iau...maninc de sparg...si sincer,tin la silueta...din fericire al meu sot n-are probleme si continua sa ia tinctura...
Eu sint super racita si ma doare si mijlocul din cauza herniei...

Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna scumpele mele,

Imi pare tare rau ca nu m mai intrat de mult, dar am fost plecata din tara. O perioada nuci nu voi mai putea sa intru, pt ca am reusit sa ajung la prof dr Banceanu Gabriel de la Polizu si ma nterneaza sapt viitoare pentru: histeroscoie, GSG, dozare progesteron, eventual laparo.
Toxo am repetat-o acum o sapt si a iesit +, am repetat-o iar ieri si a iesit in zona gri (vb de IGM). IGG-ul a iesit in ambele cazuri pozitiv clar (>300), deci am anticorpi. Toti dr au spus ca este ok, pot sa raman insarcinata. Am facut azi si eco si am si endo si foliculi ok, ovulez in 1-2 zile. Poate da Domnul sa raman acum si sa nu mai fie nevoie de nici o investigatie :)

Dr. Banceanu a zis ca-mi face toate cele de mai sus + spermograma si daca una din astea nu iese bine imi face recomandare pt FIV. Deci idee este ca nu are sens sa ma mai gandesc la altceva, asta este. Ma apuc de strans bani si cu ajutorul lui Dzeu o sa va anunt in vara ca vom avea 1-2 bb.

Multa bafta tuturor si multi pupici!

Intru iar cand o sa stau acasa in medical.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras: bine ai revenit, noi te asteptam cu bratele deschise. iti dorim sa ramai insarcinata luna asta, ca sa nu mai fie nevoie de alte analize, investigatii etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

INGERAS 26 iti tin pumnii saptamina viitoare sa iasa toate bine , sa ni fie nevoie sa ajungi la FIV . sintem toate alaturi de tine .LIANA TU AI PROBLEME CU O TROMPITA INFUNDATA ?( SCUZE DAR NU STIU ''POVESTEA'' TA ) , ai facut HSG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Amely

Asi, ce-ti mai face frumusetea de Razvanel? tot asa de smecheras si de scump e? Ti-am mai zis ca daca ar fi sa am un baietzel, ca el as vrea sa arate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Multumesc de intrebare!
Pe zi ce trece e tot mai smecher.Eu ii spun ca e dracusor cu chip de inger si el se distreaza la culme.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ingeras sper sa ramai luna asta graviduta si sa nu mai fie nevoie pentru reconadarea aia nenorocita pentru FIV.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dragele mele

Abia acum am reushit sa-mi fac putin timp sa intru pe DC.

A fost un dr. la bunica mea ieri si a spus ca are un inceput de tromboflebita. Deci pica varianta cu masajele ca cica se pot deplasa cheagurile si e periculos. I-a dat un tratament si deja dupa 12 ore se poate ridica din patus, cu greutate dar tot e bine. In rest sta bine cu tensiunea si cu inimioara, de mancat manaca bine asa ca ne-am linistit.

Bubulina gospodina multumesc de informatie. S-ar putea sa o contactez pe tanti aia pt. ca soacra-mea tot spune ca i-ar prinde bine niste masaje.

Stuart daca poti sa-mi dai nr. energeticienei de care ziceai ti-as ramane indatorata. Vreau sa vad daca poate sa o ajute.

Azi Z26, ma bucur ca inca nu au venit uratzii, inseaman ca am inceput sa revin la normal. Maine ar trebui sa vina dar eu nu-i astept si nu m-as supara deloc daca m-ar ocoli cateva luni.

Multumesc mult fetelor ca m-ati incurajat

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput