Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104
Raspunsuri - Pagina 15

Cristinna spune:
Buna dimineata fetele si mercic incurajari.
MOanascumpa, eu nu am zis nicidecum de o confirmare de sarcina.Am zis doar ca dr mormaia pe acolo si mi-a prescris duphaston.Crede-ma scumpa ca stiam deja si eu ca la doar 8 zile de la ovulatie nu ai cum sa detectezi o sarcina, mai ales ecografic.Nu am intrebat nimic referitor la mormaiala pentru ca deja sunt satula sa tot invat in de-ale ginecologiei si procreerii si sa raman doar cu atat. Asa ca las la voia lui D-zeu
.
Ma bucur ca ti-ai facut un plan de bataie si ca esti plina de speranta incontinuare.
Mirotin pumnii pt excursia la Straja
Mishule
De fapt pup toate fetele frumoase si luptatoare de aici.
Cristinna

simonette spune:
Buna dimineatza! O zi buna va doresc
Moana, Cristina si Liana, va tzin pumnii sa fie BB la purtator
Lachy, poate ne zici, ce-ai facut la examen, ca desi nu am aparut ieri sa te sustin, m-am gandit la tine
Piculina si io pa tine si, te si
Va pe toate cu mult drag!
Eu dupa duphaston...de vreo 4 zile am ceva maron-grena, dar numai inauntru! Nu curge nimic si imi vine sa , ca nu stiu daca tb. sa iau asta ca fiind CM!?! Am mai avut si alta data asa ceva, dar nu 4 zile, si numai la dush cand ma scobesc
Simonettu, care va iubeste mult!!!

Cristinna spune:
Simonette tu pt ce iei duphaston si in ce zi esti?
Eu cand am mai luat duphaston sau utrogestan nu mi-a intarziat ciclul niciodata, ba din contra a venit la fix.
Cristinna

mamiFlori spune:
Fetelor, trebuie sa va spun ca s-a intamplat un miracol. Pe 15 ian. am facut inseminare si ieri, conform analizei singelui.... SUNT GRAVIDA!!!
Nu imi vine sa cred! Am avut sanse cam 10%..... Deja ma concentram tare asupra adoptiei... Nu pot sa cred! Va iubesc pe toate si va doresc acelasi noroc ca al maeu... Oare s-a intimplat pt ca deja nu ma mai craponam de asta?.... Sper sa duc sarcina cu bine la capat, fara probleme....
Oricum, ii multumesc din inima doctoritei Moisa. Si ea e un pic mamica simburelului...Fara ea nu ar fi existat.
Va Florina

Cristinna spune:
MamiFlori felicitari .Ma bucur tare mult pt tine
. Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos.
Cristinna

Madana spune:
MamiFlori FELICITARIIIIIIII, ma bucur mult pentru tine. Sper sa ai o sarcina ushoara. pr burtic, sa simta si samburelul.
Picca sper sa fie mai bine bunicutza ta, e destul de greu cu npneumonia aia.
Pentru mine nu e nevoie sa mai tineti pumnii stranshi pentru ca si-au facut aparitia azi-noapte, asa ca sunt in Z2 din nou. Asta e, mergem inainte cu
pe buze.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

asi spune:
Mamiflori felicitari!
Fetelor va invit la un nou capitol:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68053
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan