Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104

Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104 | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

Gravidutele ,foste colege:

lunii august 2005 este:

Catrinel 17-cap.49

lunii septembrie 2005 sunt:

CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:

Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:

floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103
Acum urmam noi , celelalte

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
In primul rans felicitari noilor noastre gravidutza, sa aveti o sarcina usoara si BB sanatosi.
Eu de vineri m avut musafiri pana aseara ,deci am fost ocupata rau.
Azi sunt ziua 18 a cm, a-6-a zi dupa prima ISA si 5-a dupa a 2-a ISA, probabil ca pt semne este inca prea devreme, nu simt decat o senzatie de ovare grele si niste vagi intepaturi.
Cam atat, va pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bate vantul pe aici...

Cristinna bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Chiar ca bate vantul pe aici. O fi din cauza ca e luni
Lachione

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

buna dimineata (cam tirziu) eu sint in a douazi de intirziere (cm 31 regulat)si inca nimic .....doar teste negative .nu mai inteleg nimic.s-a mai intimplat sa se pozitiveze testul mai tirziu?nici nu stiu unde sint ori la bal ori la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata! Va urez o saptamana suppperr!!!!
Eu sunt in ziua 27, mi-a scazut deja TB asa ca de maine astept rusii. De cateva zile vad ca ma cam doare capul, cred ca m-a tras curentu.
Cristinna, florentin156 va tin pumnii! Ati vazut cate au fost in ianuarie? Eu de cand scriu pe forum nu-mi amintesc sa fii fost asa multe!!! Asta e un semn bun, nu-i asa?
Va pup pe toate

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Florentin, shi io la fel, sunt in aceeasi situatie..
Sanii ma dor f. tare, s-au marit, am avut 2 zile dureri la burtica, azi doar sanii...

Tu ai vreun simptom?

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Princess FELICITARI cat ma bucur, mi-ai dat cea mai buna veste posibila. Sper sa ai o sarcina usoara.

Florentin156 si Aventura si de la voi astept vesti bune.

Picca

Eu azi sunt cam pentru ca bunicutza mea scumpa nu se mai poate da jos din pat si mi se rupe sufletelul pt. ea. Incercam sa-i gasim un cabinet de reflexoterapie care sa trimita acasa maseori pt. ea. Asta e, o "bucurie" nu vine niciodata singura.

Consortul se simte mai bine, incerc pe cat posibil sa-i supraveghez alimentatia dar e cam greu cand stau toata ziua la servici.

Eu am racit in we, doar asha ca sa fiu in ton cu moda, dar deocamdata o duc ushor. Sunt in Z25, ma dor sanii de inebunesc, si as manca si-n somn, dar asha e in fiecare luna, asha ca ashtept cumintica venirea uratzilor.

Sper sa aveti o saptamana cat mai buna si sper sa-mi ridicati voi moralul, asha cum stiti doar voi.

va pup pe toate

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madana,
Am avut si eu perioade atat de negre de credeam ca-i sfarsitul lumii si ma bagam in carapace sa nu mai sufar. Nu vreau sa te vad trista, daca o iubesti pe bunica ta trebuie sa fii tare si sa incerci sa-i ridici moralul ori de cate ori ai ocazia.
Bunica mea a murit cand eram in anul 5, a facut accident cerebral vascular cu hemipareza, a zacut catva timp la spital si apoi s-a dus. Tristetea pierderii ei o resimt si azi, dupa 10 ani. Ea m-a crescut de mica.
Sanatate multa si sotului si bunicii! Si nu uita: nu esti singura!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Draga Madana, io te , te iubim toate!

Imi pare rau de bunicutza ta dar te rog sa-ti pastrezi optimismul - ca sa-i ridici si ei moralul!

Noi suntem aici sa te sustinem si sa te ajutam chiar daca uneori putem face asta doar cu o vorba buna!

Nu mai e mult si vine soarele si pe strada noastra fetelor, de-abia astept sa fiti toate!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Bubulina gospodina incerc cat pot de mult sa nu pic in butoi, dar e destul de greu sa ma tin la distanta. Bunica mea, daca o iubesc? De cate ori ma gandesc la ea o vad in parc cu mine si cu sora mea, unde ne ducea in fiecare ziulica, si apoi o vad cum ne ducea la film, cum facea in fiecare zi, si cum ne punea si noua in pahar cate o guritza de vin sau de bere "asha de pofta" doar pt. ca stia ca ne place sa dam noroc ca cei mari. Si apoi o vad cand ne citea povesti, doar asha cum stia ea, de chair credeai ca totul e adevarat, sau cand ne povestea de parintii ei, cum "tata a furat-o pe mama de la parinti" de puteai sa-l si vezi pe el pe un cal alb. Sau imi aduc aminte de prajiturile pe care le facea (acum nu mai poate saracutza sa gateasca), dupa retete numai de ea stiute si muuumule, muulte altele. Si ma intreb cand a trecut timpul, ca parca ieri alergam cu ea dupa tranvai. Asta e, nu prea shtiu cu ce ash putea sa o ajut. De fapt tot ea e cea care ne ajuta pe noi, pt. ca este atat de optimista si curajoasa, si nu am auzit-o niciodata, dar niciodata, vaitandu-se, desi stiu sigur ca piciorushele o dor desul de rau. Slava Domnului ca nu sufera de alte boli, decat de batranete, care incet, incet ishi cere birul.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput