"sa plec in week-end?" se intoarce

"sa plec in week-end?" se intoarce | Autor: bobi

Link direct la acest mesaj

am postat mai demult un subiect "sa plec in week-end? in care va spuneam cum decade relatia dintre mine si iubirea mea, si majoritatea m-ati sfatuit sa plec cat mai repede, ceea ce bineinteles ca nu am facut. Nu atunci. Am facut-o acum 3 zile.
M-am mutat in garsoniera mea, stau cu fratele meu. Am zis deocamdata ca e temporar, sa ne linistim un pic inainte de venirea lui BB scump si sa vedem ce se intampla cu noi separat. E drept ca pana acum ne-am vazut in fiecare zi, si ne vom mai vedea. E ciudat. Sambata ne ducem la o cununie impreuna.
Ce s-a schimbat este ca nu ma mai dorm acasa, ca nu ma mai duc cu inima stransa de tensiunea care era, dar imi este asa dor de el... Nu stiu ce sa fac, pentru ca intr-un fel imi este bine asa, dar NU VREAU sa fie bebita fara tata. Ma ingrozeste acest gand. In acelasi timp, nu vreau sa simta BB ca parintii lui nu se iubesc, nu comunica, se cearta, etc.

Asta e. V-am scris ca sa stiti ca deocamdata ne-am despartit.

Va pup.

Bobi si bebele ei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Bobi,
sunt sigura ca toate fetele gandesc la fel: NU ESTI SINGURA!

Nu cred ca iti pot da sfaturi, situatia ta numai tu o stii.
Sa te ajute Dumnezeu sa o iei pe calea pe care trebuie sa o iei, sa faci ceea ce este bine pentru tine si bebe. Nu uita de Dumnezeu - rugamintile ca El sa iti dea gandul cel bun te vor linisti.
Imi permit sa iti scriu aici o rugaciune pe care, marturisesc ca nu o stiu pe de rost, o citesc de fiecare data cand sunt amarata sau speriata,s au nu stiu ce sa fac:

In miinile milostivirii Tale celei mari, o Dumnezeul meu, incredintez sufletul si trupul meu, simtirile si graiurile mele, sfaturile si gandurile mele, lucrurile si toate cele trebuincioase ale trupului si sufletului meu. Iar Tu, deci, binecuvanteaza-ma, miluieste-ma si ma izbaveste de tot raul, ca petrecand viata fara de pacat, in toate zilele vietii mele, sa ajung la viata cea vesnica cu Sfintii Tai, in Imparatia Ta si cu dansii sa Te slavesc in veci. Amin !

Esti o persoana deosebita - sa nu te indoiesti de asta, ti s-a oferit o minune deosebita, cred ca pe astea ar trebui sa te concentrezi acum. Simte-te bine cu tine insati, impaca-ti putin sufletul mult incercat, fa-i bine si lui bebe prin asta (starea ta se transmite la copilas, nu?) si cand vei fi mai linistita vei putea judeca mai bine, cred.
Un singur lucru imi permit sa iti spun, desi nu te cunosc si nu stiu in detaliu ce fel de persoana esti, vorbesc din experienta personala: fa NUMAI ce gandesti TU ca este bine pentru tine si copil, nu te uita in stanga si in dreapta. Iti urez tot binele din lume!

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

INTERVIU CU DUMNEZEU

Am visat ca am avut un interviu cu Dumnezeu
“Deci, vrei sa ai un interviu cu mine? a raspuns Dumnezeu.
“Daca ai timp … “, am raspuns eu.
Dumnezeu a zambit. “Timpul meu este vesnic; ce te gandesti sa ma intrebi?”
“Ce te surprinde cel mai mult la omenire?”
Dumnezeu a raspuns …
“Ca se plictisesc cu copilaria, se grabesc sa creasca mari
si apoi tanjesc sa fie copii.
Ca isi pierd sanatatea ca sa faca bani
si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea.
Ca gandindu-se cu ingrijorare la viitor, ei uita prezentul,
astfel ca ei nu traiesc nici in prezent, nici in viitor.
Ca ei traiesc ca si cand nu vor muri niciodata,
si mor ca si cand n-ar fi trait vreodata … “
Bratele lui Dumnezeu m-au luat si am tacut un moment,
apoi am intrebat …
“Ca un parinte, care sunt cateva din lectiile vietii
pe care vrei sa le invete copiii Tai!”
Dumnezeu a raspuns zambind:
“Sa invete ca ei nu pot face pe nimeni sa-i iubeasca.
Ce pot face insa, este sa se lase iubiti.
Sa invete ca cel mai valoros lucru nu este
ceea ce au in viata lor, ci pe cine au in viata lor.
Sa invete ca nu-i bine sa se compare pe ei insisi cu altii.
Sa invete ca o persoana bogata nu este una care are cel mai mult,
ci una careia ii trebuie cel mai putin.
Sa invete ca doar in cateva secunde pot provoca rani adanci in persoana iubita,
si pot trece multi ani ca sa le vindece.
Sa invete sa ierte prin practicarea iertaii,
Sa invete ca sunt persoane care
ii iubesc mult, dar pur si simplu nu stiu sa exprime
sau sa-si arate sentimentele.
Sa invete ca banii pot cumpara orice, da nu … FERICIREA!
Sa invete ca doi oameni pot privi la acelasi lucru,
dar il pot vedea foarte diferit.
Sa invete ca nu totdeauna este suficient sa fie iertati de altii,
ci, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei insisi.
Si sa invete ca EU sunt aici cu ei – INTOTDEAUNA.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Draga bobita, am citit povestea ta si ma bucur ca ai gasit curaj sa pleci de linga iubitul tau, macar pentru o vreme. Tu spui "vreau un tata pentru copilul meu", dar ar trebui ca si tatal sa doresca tot binele pentru copilul sau: sa faca tot ce poate pentru un copil sanatos, fiindca pare un tip destept (dupa felul in care te manipuleaza, hehe) si sint convinsa ca stie ce inseamna sa fumeze in apropierea lui. Si de asemenea, stie el bine si cum resimte bebelusul tot stresul prin care te face sa treci. Iar copilul tau are nevoie si de o MAMA, una care sa traiasca in demnitate, nu umilita. Fiindca numai asa o sa te poata iubi, alfel fie ii va fi mila, fie te va trata in felul in care vede ca o face tatal lui. Multa putere sa te regasesti, pentru tine si pentru puiul tau.

quote:
Initial creeata de bobi

am postat mai demult un subiect "sa plec in week-end? in care va spuneam cum decade relatia dintre mine si iubirea mea, si majoritatea m-ati sfatuit sa plec cat mai repede, ceea ce bineinteles ca nu am facut. Nu atunci. Am facut-o acum 3 zile.
M-am mutat in garsoniera mea, stau cu fratele meu. Am zis deocamdata ca e temporar, sa ne linistim un pic inainte de venirea lui BB scump si sa vedem ce se intampla cu noi separat. E drept ca pana acum ne-am vazut in fiecare zi, si ne vom mai vedea. E ciudat. Sambata ne ducem la o cununie impreuna.
Ce s-a schimbat este ca nu ma mai dorm acasa, ca nu ma mai duc cu inima stransa de tensiunea care era, dar imi este asa dor de el... Nu stiu ce sa fac, pentru ca intr-un fel imi este bine asa, dar NU VREAU sa fie bebita fara tata. Ma ingrozeste acest gand. In acelasi timp, nu vreau sa simta BB ca parintii lui nu se iubesc, nu comunica, se cearta, etc.

Asta e. V-am scris ca sa stiti ca deocamdata ne-am despartit.

Va pup.

Bobi si bebele ei

D.

Mergi la inceput