La France (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by mayflower

Voi ce ziceti de asta http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=21202&forum=8&19 ?
Ben... io zic ca mor de rîs!!!
Francezii sunt si ei oameni ca toti ceilalti, exista mai buni sau mai rai, sotul meu francez get-beget e formidabil si nu l-as schimba pentru nimic in lume!!! In plus mi-a daruit cea mai fermecatoare fetita de pe pamint! Si cu asta am zis totul.

Lu, am uitat sa te intreb, pina la urma care au fost intrebarile alea nastrusnice la auditie? (ca m-ai facut curioasa! ;))

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Auras, la multi ani cu multa sanatate, fericire si noroc pentru Luca!!!

Pupici cu lipici de la Adelici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Sa-ti traiasca baietelul, Aura! Sa creasca mare! Frumos e, ii mai trebuie noroc, asa ca ii urez sa aibe parte de mult,mult! La multi ani! Eu am retinut ca e maine ziua lui pt ca si fratele meu este in aceeasi zi sarbatorit!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

"Am postat aceeasi intrebare pe un forum destinat romanilor din strainatate , iar tipa ( romanca , bineinteles , casatorita cu un francez ) care administra sectiunea Franta l-a sters de 2 ori . Mentionez ca subiectul nu era offtopic si nu continea nimic ofensator , deci stia ea ce stia ...ori a vrut sa-mi faca un bine , ori i-am rasucit cutitul in rana..."

hai tu, Otilia, asa ai facut? ai sters mesajul fetei de doua ori?
Pt cele care baga okii pe-aci ca si cum si-ar baga picioarele, francezii sint cei mai sentimental si cei mai buni amanti, dar.... trebuiesc meritati
Iar faptul ca-s peste masura de prevenitori si atenti sa nu loveasca (nici macar cu un cuvint) este interpretat ca fiind ipocrizie... pt ca noi sintem mai putin cizelati si preferam conflictul direct.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chatonel

"Am postat aceeasi intrebare pe un forum destinat romanilor din strainatate , iar tipa ( romanca , bineinteles , casatorita cu un francez ) care administra sectiunea Franta l-a sters de 2 ori . Mentionez ca subiectul nu era offtopic si nu continea nimic ofensator , deci stia ea ce stia ...ori a vrut sa-mi faca un bine , ori i-am rasucit cutitul in rana..."

hai tu, Otilia, asa ai facut? ai sters mesajul fetei de doua ori?
Hai mai chato, asa ma stii tu pe mine???
Iaca nu-s io aia, nu stiu despre ce forum vorbeste, daca vorbeste despre-al nostru ben... NU EU am sters pretioasele ei mesaje!
S-o fi gasit altcineva (eh, nevestele astea de francezi sunt ceva de speriat!!!)
quote:
Pt cele care baga okii pe-aci ca si cum si-ar baga picioarele, francezii sint cei mai sentimental si cei mai buni amanti, dar.... trebuie meritati
Iar faptul ca-s peste masura de prevenitori si atenti sa nu loveasca (nici macar cu un cuvint) este interpretat ca fiind ipocrizie... pt ca noi sintem mai putin cizelati si preferam conflictul direct.
Trebuie meritati! Bine spus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Hai mai chato, asa ma stii tu pe mine???

daaaaa, stiu io ca esti REAAAAAA

quote:
Iaca nu-s io aia, nu stiu despre ce forum vorbeste, daca vorbeste despre-al nostru ben... NU EU am sters pretioasele ei mesaje!
S-o fi gasit altcineva (eh, nevestele astea de francezi sunt ceva de speriat!!!)

valeu, creca ne spalara creeru frentzuzuzii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

La Multi Ani Luca!!!Sa cresti mare si cuminte sa le aduci numai bucurii parintilor!!!

Fetelor am citit si eu si mor de ris!!Cum nevoia or fi cunoscut fetele astea numai oameni din astia!!!Francezul meu ti-ar da si camasa de pe el,e bun si blind cum nu a fost nici unul dintre romanii pe care i-am cunoscut!!
Daca generalizam,putem spune acelasi lucru despre barbatii romani.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai ca m-am amuzat si enervat in acelasi timp. E tare rau sa nu vezi mai departe de nasul tau .
In fine, vroiam sa va cant:

Vine, vine, primavaaaaraaaaa!!!! La mine inca ploua dar sunt in jur de 10 grade, prin sud insa am vazut la tv niste temp. de vis. Sper sa tina distractia mai mult de 3 zile.

Si acuma vroiam sa intreb pe cele care au mai cumparat de pe La Redoute: Am luat o haina marimea 36, era cea mai mica marime din lista lor si evident mi-e putin mare. Acuma banuiesc ca degeaba cer io 34 daca nu e disponibila marimea asta. Are rost sa cer echange? Daca faci echange mai platesti o data transportul?
Cam atat si La Multi Ani sarbatoritului!

just me

Mergi la inceput

Continuam aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69250

@+...

Mergi la inceput