La France (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Aurelia spune:
Sibylle ,te-am pus la contacte ,acuma stept sa vad daca-ti face s-au nu placere sa vorbesti cu mine!
Asta cind oi avea timp liber ,desigur caci cu trei servicii nu stiu pe unde "mai scoti camasa "seara cind ajungi acasa !
Felicitari insa pentru postul de la Camera de Comert ,fie el si un CDD este deja enorm si .........frumos!
P.S.
Am aflat la scoala ca ,frigiderul "american"chiar si unul de classe A consuma de 4-5 ori mai mult ca unul normal !oare chiar o fi adevarat? Voi a-ti sesizat consum mai mare d eenergie de cind l-ati cumparat?
Aurelia spune:
Tot eu ,Noi am petrecut toata dupa amiaza jucindu-ne pe playstation2,ma simt ametita de creer caci pentru moment nu avem decit un singur joc (curse de masini bineinteles) !
Vroiam sa va intreb daca aveti vreuna dintre voi jocuri pentru 3+ ?????
emoison spune:
Aurelia, inca n-am nationalitatea,adica tocmai is pe punctul de a-mi depune dosarul...
Mersi ca te intereseaza soarta mea, intre timp am gasit un interim (incep de la intii martie), is multumita ca e la Chartres si nu tre'sa merg in regiunea pariziana...N-am facut un BTS logistica insa...
Lu, tinem pumnii Ancai, sa fie aleasa!
anka-maria spune:
Saru'mana la toata lumea, intrai si io sa zic ca am fost la Viena o sapt. si fuse tare frumos. Vreme oribila, vant, ploaie, ninsoare, frig dar am reusit sa vaz ce era mai important. Mi s-a infectat un deget de la mers si cistita mea da semne de viata, dar a meritat tot efortul.
P-orma succes la toata lumea care are de primit rezultate, ca si io astept un rezultat de la o conferinta si am inima cat un puricel. Deci bafta, Anca!
Dia, vorbele tale lasa urme adanci in sufletul meu de "vanatoare de chilipiruri", am nimerit la Viena la sfarsit de solduri si n-am gasit nimic sa mi se potriveasca deoarece sunt marimea 36. Ramasesera doar marimi peste 42 si desi am cercetat amanuntit toate magazinele cu reduceri n-am gasit nimic pe marimea mea.
De necaz mi-am comandat un paltonas de pe "La redoute", prima oara cand comand pe net, sper sa n-am probleme.
just me
Aurelia spune:
Elena ,nu stiam ca nu ai inca nationalitatea ,iar cu BTS-ul nu stiu de ce asa intelesesem eu de la tine ,se pare insa ca neuronul meu este pe moarte sarmanul si nu-si mai face datoria cum trebuie ,scuze daca te-am deranjat si bafta in noul job!
emoison spune:
Nu m-ai deranjat, Auras! Corina voia la un moment dat sa faca un BTS de logistica, intre timp cred ca si-a schimbat orientarea (pe al meu BTS il cheama "Génie Climatique)
lorena_andreianu spune:
Aurelia, ca vorbeai mai sus de frigidere... si noi suntem in cautare... De cel americane, cum ai zis si tu, chiar daca unele sunt accesibile ca pret si altele clasa A consuma de te rup...
Noi ne-am hotarat la unul cu congelator sus (sa nu-l deschida copilul), care sa fie cu dégivrage auto si frigiderul propriu-zis sa fie cu froid brassé.
Ce parere aveti de cel cu froid ventilé? eu am inteles ca ar usca f tare alimentele si chiar se produce un fel de "givre" de ex. pe jambon...
Ce ziceti?
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Aurelia spune:
Loredana, noi am studiat la scoala anul acesta aparatele electromenagere
,bine nu toate doar aparatele de frig(congelatoare si refrigeratoare),masina de spalat vase si rufe si acum sintem la "aparatele" de curatenie (igena locuintei).
Despre frigidere la avantage pot sa-ti spun ca faptul ca congelatorul este in partea de sus este un avantaj da,cind ai copii mici ,mai erau propuse pentru familiile cu copii mici si cele care nu au miner ci doar o nisa mica la deschiderea usii.
In schimb in ceia ce priveste sistemul de racire nici cel cu aer ventilat nici cel fara nu prezinta inconveniente ,asupra a ce s-a pus importanta in cursul nostru era ca atunci cind cumparam unul e bine sa fie cu "autodégivrage"
Asa am aflat si ca cele de type "american" chiar si de classe A consuma de 4-5 ori mai mult decit unul normal(dar parca tot nu-mi vine sa cred!)
Aseara am studiat si eu televizoarele caci trebuie sa mai luam un televizor pentru camera lu Luca ,si trebuie unul cu cel putin o iesire video (pentru playstation2)si m-am lasat si eu dusa cu presul pe aripile viselor uitindu-ma la unul cu palsma si ecran plat la 1400€
(ma gindeam sa-l dam pe-al nostru copilului si sa ne luam noi altul)!
Ei bine si la televizoare am observat ca daca unul normal(65cm) consuma 75kw cel cu ecran plat de 90 cm consuma 185kw!!!
Cum nu ne permitem sa ne luam asa o "scula" pot sa spun ca "strugurii sint acri" daca tot nu putem ajunge la ei!!!
crini spune:
Fetele din Franta, am si eu o intrebare. Ce companii low-cost aveti pe-acolo? Ma intereseaza pentru un zbor Milano Paris.
Si daca tot am intrebat imi recomandati si vreun hotel convenabil si dragut in Paris?