Chiar conteaza varsta ,acum sau mai tarziu ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

."........dragele mele aveti dreptate nu neg asta, respect opinia voastra si va multumesc , dar de ce sa-mi fac griji pentru felul cum voi imbatrani(poate viata va fi darnica cu mine si voi imbatrani frumos langa un barbat tanar!), dar asta conteaza putin doar nu concurez cu NIMENI ,aici nu se aplica:"cine este mai frumoasa si mai sexy ,castiga"! Important este si cum "imbatranesti" si totodata, cel mai important FRUMUSETEA SUFLETEASCA , asta este rezultatul tuturor factorilor care sunt implicati intr-o relatie bazata pe incredere,iubire, liniste, devotament, atractie,.....,RESPECT!!!!!!
Sa recunoastem "tentatii" sunt pentru orice barbat (tanar sau mai putin tanar)si nu tine de faptul ca femeia de langa el este mai "batrana" sau mai tanara ,depinde de natura fiecaruia cum abordeaza acest lucru ,ce conteaza pentru ei ,daca sunt incitati sau nu!!! Nu toti barbatii intorc capul dupa o fata frumoasa si sexi( ii poate lasa indiferenti la vederea acestora).... ,pentru ei este mult mai important FAMILIA ,si-o respecta pe femeia cu care a realizat-o. Nu toti barbatii sunt la fel ,ca nici noi femeile, suntem unici in felul nostru de a fi.

Anielle"

draga Aniele,

conteaza frumusetea sufleteasca cum sa nu......dar, hai sa-l lasam pe el la oparte, ce fei simti tu peste n...ani cand te vei uita in oglinda si vei arata ca o smochina si el va avea un ten frumos si neted ca o piersica, ce vei simti tu ???? oare nu putina gelozie si invidie fata de el ca e mai tanar si poate avea orce gasculita tinand cont ca barbatii imbatranesc mai incet decat noi femeile..

despre Demi Moor numai de bine are un cont gras in banca si pun pariu ca isis permite toate tratamentele scumpe de regenerare si intretinere a frumusetii pun pariu ca daca nua r fi aratat asa de bine nu s-ar fi uitata la ea....

gandeste ca fluturasii care ii ai acum tu se el in stomac se vor domolii peste cativa ani si atunci ce va ramane si pe langa frumusetea sufleteasca..?

ce am inteles eu din mesajul tau acum e ca ....esti foarte entuziasmata de achizitie.. si putin gadilata in orgoliu propiu si cine nu ar fi la brat cu un pustan dar fi putin realista si gandeste-te si in viitor ...cum vezi tu relatia...........

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Anielle,
acum vorbeste in tine:
1. Dorinta de a avea o relatie dupa una esuata
2. Varsta de 34 de ani si faptul ca iti doresti un copil dar tare de tot, simti ca fuge viata
3. Compromisul

------
Posibil sa il iubesti
Posibil sa te iubeasca
Dar:
- Azi el are o relatie sexuala directa si stabila (ai evitat in mod cert un raspuns la intrebarea pe care a pus-o un barbat daca a mai avut sau nu relatii sexuale anterior tie).
- Nu-ti face iluzii ca nu se uita dupa fete (femei)
Dintre voi doi riscul de a renunta poate sa intervina :
1. La el acum in primii ani
2. La tine dupa cativa ani

Sau poate niciodata.

Eu va doresc tot binele din lume si sa imbatraniti fericiti impreuna.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

quote:
Originally posted by marius

Anielle,
acum vorbeste in tine:
2. Varsta de 34 de ani si faptul ca iti doresti un copil dar tare de tot, simti ca fuge viata
3. Compromisul

Lasand la o parte dezacordul gramatical, ca si aroganta de a cunoaste mai bine decat anielle ce traieste ea si cum, oare unde este compromisul? In faptul ca nu isi poate refuza fericirea??

quote:

Dar:
- Azi el are o relatie sexuala directa si stabila (ai evitat in mod cert un raspuns la intrebarea pe care a pus-o un barbat daca a mai avut sau nu relatii sexuale anterior tie).

Si era mai bine sa-si caute un single de peste 35, imbatranit in vicii, nu? Plictisit de toate relatiile la activ si care sa nu-si doreasca nici copii, ca e prea complicat.

Eu sunt curioasa cati barbati care se casatoresc cu persoane de varste similare sau mai tinere isi pun problema ca femeile traiesc in medie mai mult si vor ajunge sa fie spalati si ingrijiti de ele ca de niste infirmiere, lasandu-le apoi vaduve o perioada nedefinita.
Nu, problema e ca faci riduri mai repede ca ei... ca se uita dupa altele... ca vine bau-baul in chip de amanta (aranjata si machiata pana-n dinti) si ti-l fura din pat... etc.

Anielle, daca-ti pastrezi sufletul curat sigur vei imbatrani frumos!
(Asa zicea Dostoievski)

Casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Anielle,
Anielle,
acum vorbeste in tine:
3. Compromisul--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by mariuta

Lasand la o parte dezacordul gramatical, ca si aroganta de a cunoaste mai bine decat anielle ce traieste ea si cum, oare unde este compromisul? In faptul ca nu isi poate refuza fericirea??

unde e dezacordul ca eu nu-mi dau seama. Oricum si daca e un dezacord in exprimarea lui Marius , este total impotriva regulamentului sa comentam gramatica altora. Tot regulamentul DC cere sa combatem IDEI nu PERSOANE asa ca , comentariul tau cu privire la aronganta vreunui membru DC mi se pare nelalocul lui .

PS
Originally posted by mariuta[/i]
Lasand la o parte dezacordul gramatical, ca si aroganta de a cunoaste mai bine decat anielle ce traieste ea si cum

Nu ma pricep prea bine la gramatica si nu-mi permit sa corectez pe nimeni. Totusi , stiindu-te atat de preocupata de "onoarea " limbii romane de pe DC te intreb pe tine daca exprimarea "dezacordul gramatical ca si aroganta" e corecta in sensul in care ai vrut tu sa o folosesti . Cum ai scris tu se traduce " dezacordul gramatical , la fel ca si aroganta" si atunci chiar daca poate nu e gresit, suna cel putin a ciudat . sau poate ai vrut sa scrii " dezacordul gramatical cat si aroganta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Anielle, dc tu erai barbat si viitoarea sotie era cu 10 ani mai tanara nimeni nu ar fi scris altceva decat felicitari...
prejudecatile sunt puternice, mai ales in Ro...
insa depinde de voi sa le dati importanta...

nu te mai gandi la riduri, amante si etc... ca nu stie decat D-zeu ce ne rezerva viitorul... dc e sa te insele/paraseasca o sa o faca oricum, indiferent ca arati ca Pamela Andreson sau ai banii lui Demi Moor...
uitete numai pe forumul asta cate femei sunt inselate, si nu au sotii cu 10 ani mai tineri... sau tot pe forumul asta sunt multe care au sotii cu 20 de ani mai mari decat ele; si-s fericite... ma indoiesc ca atunci cand s-au casatorit sotii lor au fost sfatuiti sa nu o faca pt ca atunci cand ei vor fi "stafiditi" la 65 de ani, ele vor fi in plina "inflorire" la 45...

eu zic sa iti vezi de viata ta; cainii latra, caravana trece...

a, si barbate-miu zice sa iti scriu ce imi zicea el acum cativa ani (cand eu ii faceam "capul mare" ca-s mai invarsta decat el ) : " pe masura ce trece timpul diferenta de varsta nu mai e remarcata..."

Mergi la inceput

OK retractez raspunsul meu de mai sus. Poate ca am depasit masura. Raman insa la opiniile mele ca si esenta.
In calitate de moderator insa va rog sa nu deviati de la subiectul in sine si sa nu faceti referire la cei care isi expun opiniile.
Multumesc pentru intelegere.

Marius Pernes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariuta

quote:

Anielle,
acum vorbeste in tine:
3. Compromisul

quote:

Dar:

Si era mai bine sa-si caute un single de peste 35, imbatranit in vicii, nu? Plictisit de toate relatiile la activ si care sa nu-si doreasca nici copii, ca e prea complicat.

Eu sunt curioasa cati barbati care se casatoresc cu persoane de varste similare sau mai tinere isi pun problema ca femeile traiesc in medie mai mult si vor ajunge sa fie spalati si ingrijiti de ele ca de niste infirmiere, lasandu-le apoi vaduve o perioada nedefinita.
Nu, problema e ca faci riduri mai repede ca ei... ca se uita dupa altele... ca vine bau-baul in chip de amanta (aranjata si machiata pana-n dinti) si ti-l fura din pat... etc.

Anielle, daca-ti pastrezi sufletul curat sigur vei imbatrani frumos!
(Asa zicea Dostoievski)

Casa de piatra!

mariuta sa ma explic.
1. Nu am de unde sa stiu cum anume decurge relatia lor in fond nu m-am exprimat in acest sens, motiv pentru care am lasat intotdeauna un loc pentru "posibil".
2. Tot ceea ce am scris se bazeaza pe observatiile mele pe de o parte in viata de zi cu zi pe comportamentul, psihologia, dorintele si aspiratiile specifice diferitelor perioade din viata ale unei persoane in functie de sex, pregatire, status social - pozitie sociala experienta de viata personala s.a.m.d.
3. Am citit cu atentie si alte postari care sa intregeasca pe cat posibil "tabloul" relational tocmai pentru a reduce (bineinteles cu riscurile de rigoare) sansele de a emite opinii eronate.
4. In toate aceste exprimari am precizat ca reprezinta doar opiniile mele si au doar aceasta valoare.

In speranta unei corecte edificari,

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

in principiu nu sunt atat de impotriva ideii ca o diferenta prea mare intre parteneri este rea, mai ales ca pana la 40-45 de ani nu prea iti dai seama de aceasta ... o data cu inaintarea in varsta insa, incepe sa se observe chiar cat de mare ar fi iubirea ... apar contre ...
in ce priveste ideea preconceputa ca femeia trebuie sa fie musai mai mica decat barbatul ... o dezaprob total si sunt si argumente care sa ma sprijine in afirmatia mea ... dar le stiti si voi ...
cand eram in tara am avut o colega al carei fiu, la 24 de ani, s-a insurat cu o tipa de 40 de ani ... mamaaaaaaaa, cata jale pe parintii lui, ca cica si-a luat o baba, ca s-a insurat cu ma-sa si alte astfel de bazaconii, sa nu mai spun ca parintii lui nici nu au mers la casatoria lui ... baiatul si-a vazut insa linistit de viata si familia lui, se intelege minunat cu sotia si acum au o minunatie de baietel ... pe care, culmea, bunicii din partea tatalui il adora ... de atunci au trecut 5 ani si ei sunt tot impreuna si fericiti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

mama mea , 48 ani, divortata de tatal meu de 8, a avut o relatie de aproape 4 ani cu un barbat cu 9 ani mai tanar, dar relatia nu a functionat mai mult de atat. nici la ei nu era evidenta din punct de vedere fizic diferenta de varsta, mama mea aratand cu vreo 10 ani mai tanara. diferentele erau insa cu totul altele, de interese, de cultura, de aspiratii, etc.
eu cred ca pot fi date sute de exemple pro sau contra diferentei de varsta intr-o relatie. dar nu se poate emite o axioma, o regula. probabil ca statistic sunt mai multe esuate, dar o cauza ar putea fi si prejudecatile. sau poate nu. dar asta nu influenteaza cu nimic relatia voastra. ar schimba cu ceva sentimentele voastre daca 99% din ele ar fi sortite esecului? n-ai spera ca a voastra va face parte din acel 1%? sau n-ati fi convinsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ilona daca fiu-meu s-ar insura peste 4 ani cu una de 40 cred ca as muri de inima neagra! cum frate asa ceva? O fi posibil pt. Ashton Kutcher si Demi Moore!!!!!! Eu am 42 ce-ar insemna sa ma uit dupa baieti de 26??? Yak... doar sa ma timpesc, sa dau in mintea copiilor sa fac asa ceva! Doar nu ii iau de crescut. Sint absolut de acord cu Marius!Mama draga barbatii se maturizeaza mai tirziu (unii niciodata, sar direct din copilarie in mid-life crisis). Ati lua un barbat tinar inseamna (in marea majoritate a czurilor) a il lua de crescut. Alteori pt. personae divortate care au relatii cu persoane mai tinere asta se intimpla pt. ca sint on rebound... vor sa se simta bine, sa aiba viata sexuala pe care nu au avut-o in timpul divortului, sa se simta adorate... si da la 34 ani ceasul biologic ticaie...Ah, pe o nota umorstica... totusi o legatura intre o femeie de 34 si un baiat de 24 nu e atit de grava ca legaturi bizare care au facut headlines in America: profesoara care a avut relatii sexuale cu un elev de 13 ani, a facut copil cu el, a fost bagata la puscarie pt. corupere de minori unde a si nascut si cind a iesit din puscarie baiatul (trecut intre timp de 18 ani) a luat-o de nevasta... Asta da bizar... si tipa susinea ca se iubesc... ce stie un copil de 13 ani ce e aia iubire mama draga? Oricum diferenta de virsta intre ei era de 9-10 ani...

Mergi la inceput