Chiar conteaza varsta ,acum sau mai tarziu ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sunt de acord si eu ca totul depinde numai de voi.
Puteti trai fericiti sau va puteti desparti, indiferent care v-ar fi varsta.

Bunica mea era mai mare decat bunicul cu 8 ani. Ea era la a doua casatorie (vaduva), el la prima.
Acum lumea e totusi mai ingaduitoare. Pe vremea aceea s-a barfit insa mult rau.
Pt. ei n-a contat si s-au casatorit.
In final toti barfitorii i-au invidiat...casnicie ca a lor (intelegere, dragoste, respect, etc) nu mai avea nimeni.
Numai moartea i-a putut separa...oamenii nu.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Anielle, iti raspund ca mama de baiat de aproape 20 ani care e necopt si nu cred ca se va coace in patru ani de acum inainte. Tu nu ai inteles ce a vrut sa zica Marius. In primul rind ca ti-a raspuns cit se poate de sincer ca o femei la 34 de ani e matura PSIHIC nu batrina cum gresit ai inteles. Matura psihic in sensul de responsabila, stie ce vrea de la viata! Preocuparile, felul in care o femeie priveste viata la 34 ani sint in general diferite de preocuparile si felul in care priveste viata un baiat de 24. Pe fiu-meu nu il vad frate matur (in sensul de repsonsabil) in patru ani! El inca citeste benzi desenate si nu e in stare sa aiba grija de un pet, sau sa-si ia singur de mincare din frigider daca nu ii dau eu, ok?! Dar exista oameni si oameni, nu vreau sa te descurajez. Ce a zis Marius e general. Tu stii cit de matur e prietenul/logodnicul tau whatever. Sanse sint insa ca atunci cind tu vei avea 60 ani si el 50 el sa arate de 40 si tu de 60 si sa te deranjeze asta. Sanse sint ca sa fiti ok (cunosc familii in care ea e mai mare ca el si e ok). Numai voi puteti sa determinati asta. Eu ca mama de baiat daca o femei de 34 ani ani ar vrea sa se marite cu fiu-meu peste 4 ani, stiind cit de imatur e, as crede ca il ia sa il creasca si sincer as avea indoieli asupra viitorului lor dar nu m-as baga pe ei. M-as astepta insa ca ea sa bage divort peste putin timp vazindu cit de imatur e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite o explicatie corecta dupa mine. Pe de alta parte in egala masura anielle fapotul ca te-a enervat raspunsul meu iarasi mi-a dat de gandit. Si completarea ta este atat de perfecta pt 34 de ani. Ai avut o casnicie anterioara, nu a mers (iarasi am banuit ceva) tu vrei un copil (e normal) el nu vroia, acum tu vrei fetita (si el vrea) dar nimic despre experienta anterioara a lui de cuplu, nimic despre starea lui materiala, nimic despre viata voastra viitoare cotidiana, despre job, despre conditii etc etc, el, tu, voi, copilul care va veni si asa mai departe. Si am spus ca am 38 de ani si am mancat intr-o oarecare masura din viata asta si de aceea voi fi extrem de direct chiar daca incomod. Dar ca ma crezi sau nu intrebarile si mai ales raspunsurile de acest gen vin ca vrei sau nu vrei in viata voastra si va trebui sa aveti propriile voastre rezolvari, asa incat nu te supara pe mine, ok?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Parerea mea este ca nu diferenta de varsta intre soti face o relatie sa mearga sau nu. Daca exista iubire, incredere si respect intre parteneri viitorul poate fi frumos. Exista insa un singur impediment: daca unul dintre parteneti nu este suficient de matur si responsabil, atunci la un moment dat o poate lua razna.

http://photos.yahoo.com/ramonarump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Sotul meu este mai tanar cu 3 ani. Acum eu am 35, el 32... Suntem impreuna de 11 ani. Pana anul asta nu s-a resimtit deloc diferenta dintre noi... Dar nu stiu de ce mi se pare ca nu mai fac fata... In primul rand cand vine vorba sa facem dragoste... parca eu am imbatranit, iar el s-a maturizat ... Pana acum cu eforturi sustinute am facut fata, dar mi-am pus serios problema cum va fi cand el va avea 50 si eu 53... Intr-un fel percep barbatii varsta de 50 de ani si altfel femeile...
Sa nu se inteleaga de aici ca as fi procedat altfel... Imi iubesc barbatul si sper sa mergem impreuna cat mai mult timp... dar uneori varsta isi spune cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Marius eu cred ca Anielle a postat subiectul doar pentru a gasi sustinere. Nu cred ca vrea sa auda si opinii diferite decat a ei.
Si eu sunt mai mare ca sotul meu, dar la noi nu se vede, diferenta e doar de un an. Parerea mea este ca o diferenta de 3-5 ani e minora, dar o diferenta mai mare se vede.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poate ca asa ar fi dar de ce sa nu imi spun opinia asa cum este ea? In fond fiecare decide singura, aici doar ne spunem parerea.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

hello!
Sa-ti zic ce am vazut eu in jurul meu.
Am o prietena care s-a casatorit cu un barbat cu 10 ani si ceva mai mic decat ea. Inainte avusese o relatie de vreo 5 ani cu un tip de varsta ei. N-a mers. Cand l-am cunoscut pe actualul ei sot, m-am gandit ca face o greseala, ca il ia sa-l creasca, ca vrea sa domine relatia si altele de genul asta. Mi s-a parut cam mare diferenta si de aspect si m-am gandit ca si de maturitate. ei bine, acum sunt casatoriti de 5 ani, diferenta la aspect nu se mai cunoaste, el este un tip f matur in gandire (era de atunci), le-a mers super bine si din punct de vedere financiar, intr-un cuvant sunt fericiti si multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Draga Anielle , CASA DE PIATRA si sa fiti fericiti!
Daca tu esti fericita nici nu iti trebuie parerea unora sau altora.Nu iti garanteaza nimeni ca daca el e mai mare ca varsta va fi perfect si nici invers.Totul depinde de felul omului, de educatia lui si de multe altele.

Va potriviti perfect si asta este ceea ce conteaza.Nu apleka urechea la gura lumii, pt. ca pe asta nu o acopera decat pamantul.

Pupici de la o bacauanca de a ta.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Anielle, parerea mea este ca diferenta de varsta conteaza si cand e barbatul mult mai mare si invers. Nu zic ca nu puteti fi fericiti si in nici un caz nu judec alegerea ta. Dar daca tot ai cerut pareri, iti spun ca aceste lucruri conteaza din punctul meu de vedere si nu ma gandesc aproape deloc la aspectul fizic cand spun asta, desi nici acesta nu e deloc de neglijat in general.

Nimeni nu garanteaza fericirea in casnicie dar atunci cand sunt diferente mai mari (de varsta, culturale etc) pot aparea si impedimente mai putin previzibile si mai greu de controlat.

Mie mi-ar fi foarte greu sa spun ca va potriviti vazandu-va doar intr-o poza.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput