Chiar nu se poate ?! [:D]

Chiar nu se poate ?! [:D] | Autor: anielle

Link direct la acest mesaj

...de 2 luni m-am mutat impreuna cu logodnicul meu intr-un bloc de pensionari si avem o viata sexuala foarte activa .Curios este faptul ca nu ne-am simtit stingheriti pana aseara cand pe la o ora prea matinala cand eram in toiul iubirii s-au zguduit tevile de caldura (probabil, ne-am gandit din cauza facturii mari la intretinere!!!!!!!!) ,era un semn ca vecinii nostrii nu dormeau , nu au mai rezistat "zgomotului" produs de noi!
Voua vi s-a intamplat asa ceva ? Ce este de facut ? Le aminteste de ceva ? Culmea ar fi sa auzim si noi invers

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vedeti-va de treaba in continuare. Viata e scurta. Va trece si perioada asta mai repede decat ati crede asa ca "go on!"

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

anielle acum depinde cat zgomot faceti. O amica avea niste vecini pe care ii auzea cand faceau sex cu toate ca stateau in apartamentul de vizavi.Cei doi erau studenti si baiatul mai era si porc pt ca periodic isi chema prietenii sa asculte la usa circul. La fel , Angelina Jolie si Brad Pitt s-au trezit cu " salvatorii " la usa cand erau in africa pt ca din cauza zgomotelor care se auzeau din casa , localnicii au crezut ca au fost atacati de animale salbatice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

ale tineretii valuri

pai eu zic sa profitati...ca atunci cand apar niste copii in peisaj, nu te mai poti dezlantui asa salbatic decat prin vacantze fara ei sau pe la hoteluri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mai silentios putin dom'le

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Noi am stat o perioada (in cele 6 luni "de miere"...) la barbatu-meu, pe unde mai venea bunica-sau (si dormea acolo, uneori).

Recent, i-am povestit noi, catraniti, ca el are azoospermie...si nu putem face copii...

Saracu' mosh nu a inteles ce e aia azoospermie, dar s-a uitat la noi nedumerit, si, dupa ce s-a codit de vreo 2 ori, a comis-o, spunindu-ne ca "el a auzit altceva cind venea pe la noi, ba chiar se minuna!"

Ne-am inverzit, dupa care ne-a bufnit risul!!
Saracu'... auzea tot... ba chiar "se minuna"....nu ne zicea nimic!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Si noi am fost treziti intr-o dimineatza de astfel de..."activitati". Zgomotele veneau din garsoniera vecina(perete in perete cu noi)....Acu' i-am inteles pe "bietii" oameni,ca de,nici noi nu suntem prea batrani (desi nu-mi explic totusi de ce tipau amandoi "ca din gura de sarpe")dar ne-am trezit a doua zi ca se uita urat la noi vecinii de dedesupt,un cuplu de pensionari cam...irascibili!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Da-ti bataie fratilor ca viata-i scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Macar dati sonorul la orgasm mai incet.
Da-i incolo de vecini, au uitat ca au dejghinat patul in tinerete??

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

au uitat nu au uitat ca sunt tineri dar totusi traim intr-o comunitate si ar trebui sa ne respectam unii pe alti tu cum crezi ca te-ai simti daca ai auzi ce zgomote scot cei de deasupra ta incercati totusi sa fiti mai ponderati asta e parerea mea mie una nu mi-ar place sa aud asa ceva

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dom'le vecinii sunt sau nostalgici, sau gelosi ("auzi, draga, dimineata la 5 pe nemincate si a tinut o juma' de ora !).

Mik.

Mergi la inceput