Dr. Cezara Bucur - sp. Giulesti
Raspunsuri - Pagina 2

Kariris spune:
dar bine ca ati putut sa va uitati la caseta. pe mine m-a chemat sa vad caseta chiar cand mi-am revenit din anestezie si m-am dat prima oara jos din pat... si am lesinat...cand m-am vazut pe dinauntru...

Kariris spune:
da mai Tabi, mi-aduc aminte de parca ar fi fost ieri: vine doctorul meu la mine la reanimare si-mi spune sa mergem sa vad caseta. Eu foarte incantata ma duc cu el. Ma pofteste sa iau loc pe un scaunel mic, dar mic de tot si rotund...aveam impresia ca m-am asezat pe o chifla sau ca am eu fundul de elefant; si cum stateam eu acolo incercand sa-mi tin echilibrul pe chifla, incepe sa-mi povesteasca ce se vedea pe caseta, cum imi curata el "jungla de aderente" pe care o aveam printre intestine, organe si alte cele...moment in care mi s-a rupt filmul si m-am prelins pe chifla, cat sunt de lunga...pe jos... m-am trezit in reanimare in pat (nu stiu cum m-or fi carat) unde ma intreba o asistenta de ce nu am vrut sa vad caseta io am zis in sinea mea ca nu-s normali la cap, sa ia un om din pat proaspat trezit din anestezie, dupa operatie si sa-i arate burta pe dinauntru.

Tabitha spune:
lachione: zau ca eu as fi vrut sa vad operatia impreuna cu doctorita, sa-mi explice ce este pe acolo, ca eu nu ma pricep de nici o culoare. Voi incerca insa sa caut un dr. care sa imi explice imaginile alea terifiante. Sotul meu nu a putut sa vada caseta.

piny spune:
Buna fetelor! Va multumesc mult pentru detaiile despre d-na dr Cezara Bucur. Am fost sa fac analizele de sange si la gineco la Medlife. Chiar dansa mi-a recomandat sa fac analizele acolo. Acum astept rezultatele. Dupa care....trebuie sa ma programez la laparoscopie.......de care imi este foarte frica.Sper sa o fac la sfarsitul lui februarie pt ca dr Cezara Bucur este plecata din tara in perioada 16-26 feb 06.Sa scap cat mai repede.Daca nu....astept pana in martie.
Va multumesc inca odata si va pup pe toate.

Tabitha spune:
piny: esti absolut sigura ca in perioada aia nu e in tara? Nu de alta, dar eu trebuie chiar atunci sa merg la instilatii si la monitorizare la dr. Bucur si nu as vrea sa mai pierd inca o luna asteptand, caci deja mi se pare ca trecut prea mult timp si ca nu mai am rabdare. Plec, fetelor, ca nu vreau sa va dau starea mea de nervozitate. Pupici