Dr. Virgiliu Ancar
Raspunsuri - Pagina 6

CLAUDY spune:
Alinuk, ma bucur sa aud ca esti multumita de doct. Marinescu, eu am fost plecata in Italia 5 ani iar acum m-am intors din nou in tara. Vreau sa spun ca ma gandesc cu groaza ca trebuie sa o iau de la capat cu doctorii romani dar asta e! In Italia urma sa imi faca o histeroscopie dar a trebuit sa vin in Romania si nu am mai apucat sa o fac, pacat tocmai cind sa concluzionez diagnosticul, am incepind din ziua a 19-a o scurgere de culoare inchisa, maronie si ptr. asta vroiau sa-mi vada cauzele caci am luat progesteron si nici o imbunatatire. Este dureroasa interventia? Necesita spitalizare? Am nevoie de trimitere de la medicul de familie sau pot sa-mi fac o programare direct la doct. Marinescu? Poti sa imi dai un numar ceva unde pot sa iau legatura cu dansul?
Cred ca la o insamantare sau FIV voi ajunge caci sotul meu are oligoozospermie (diagnosticat in Italia) iar eu am facut o laparoscopie ptr. endometrioza.
Va multumesc fetelor si m-am bucurat mult sa gasesc un asemenea site.

Kariris spune:
Alinuk daca poti da-mi si mie un PM cu nr. lui Marinescu de la cab particular. Ca la Giulesti nu am nici o intentie sa incerc sa-l contactez pentru ca am nevoie de ceva timp sa discut cu el si cred ca-i mai potrivit la dansul in cabinet.
Una peste alta fetelor, unele dintre voi stiti ca eu l-am abandonat pe Ancar pentru Protopopeasca...care m-a cucerit de-a dreptul cu sarmul ei...si atat! Acum daca privesc in urma nu vad cu ce e mai buna ea decat Ancar... a... poate la investigatiile dinainte de fiv, da, e mai meticuloasa, dar la procedura in sine nu e cu nimic mai buna decat el.
Si desi nu-mi place sa recunosc am descoperit ulterior ca l-am abandonat pe Ancar din ignoranta mea, pentru ca facuse o asazisa "greseala" care de fapt nu prea era greseala. Cat despre comunicare eu cu el am comunicat foarte bine, in sensul ca nu m-am dus la el in cabinet asteptand sa-mi tina un curs despre infertilitate, ci l-am intrebat eu ce am vrut sa stiu si mi s-a raspuns iar daca mi-a spus el ceva si nu am inteles am cerut explicatii pe care le-am primit. Bineinteles ca asta tine de compatibilitatea celor doi oameni. Eu fiind mai baietoasa, mai directa, chiar dura, as putea spune mi s-a potrivit firea lui "din topor".

alinuk spune:
Lachi si Claudy,
Nr de tel la care se fac programari sunt urmatoarele:
pt discutii, consult samd la Giulesti la Cab de Reproducere Umana Asistata sunati la 3161281 int 150- doamna Geta> Preogramarea o face asistenta, insa recomandarea mea este sa-i spuneti direct ca e pentru un eventual FIV.. samd. Am auzit ca se fac programari peste o luna doua...insa mie nu mi s-a intamplat asa. Am sunat fara nici o interventie, fara nici o pila - pur si simplu - la inceputul lui nov anul trecut si in 10 zile am fost la consult si am inceput investigatiile. Programarile se fac in cateva zile din sapt, din cate stiu eu de pe la ora 12h00. Nu va speriati de coada, daca aveti programare va va vedea negresit si va recomad de asemenea, sa va faceti o listutza cu ce pb aveti si cu intrebari.
pt echografii, prof Marinescu are programari in fiecare dimineatza tot la Giulesti, intre orele 7h30 si 8h30.
din pacate nu stiu numerele de la cab privat. Dar cred ca se poate suna tot la nr de sus si se poate inteba.
Multa bafta fetele!

alinuk spune:
Fetele am o propunere:
acest subiect sa se numeasca Ancar versus Marinescu
glumesc desigur, insa cred ca ne-am abatut usor de la subiectul topicului

monip spune:
Nr de telefon al Clinicii Marinescu este 021/2243127.Intr-adevar pt o programare se asteapta cam 1 luna.

iepumic spune:
Dragelor, dragutelor,
iata-ma din nou, dupa o absenta de cateva zile, deh...viata aglomerata si dezordonata.
Eu tocmai am cam terminat-o cu tratamentele date de Ancar, de fapt as mai avea o serie de antibiotice dar mi-e cam frica sa le mai iau pt ca simt ca ficatul meu nu mai suporta. Pe 23 februarie am programare la Ancar ca sa evaluam rezultatele.Vestea buna este ca CM este ceas elvetian nu alta,ceea ce e super avand in vedere ca acum un an, inainte de a incepe AC lucrurile nu erau asa roz...poate sa fie si datorita tincturii de marar? In fine...abia astept sa vad ce zice dr. Ancar pt. ca desi eu ma simt oarecum mai bine, totusi durerile de ovare le am in continuare si nici alte probleme nu s-au ameliorat prea mult.Si mai mult decat atat, abia astept sa vad daca mai zice ceva de rana pe col, care e un fel de Fata Morgana: la un un consult apare, la altul dispare. Teoretic dupa terminarea tratamentelor trebuie sa fac cauterizarea....sunt curioasa daca mai zice ceva de asta...oricum o sa il trag eu de maneca daca nu zice.
Intrebare pt fetele patite: mi se pare mie sau la Medsana au probleme cu laboratorul de analize si cu ecografistii? Pt. ca am sesizat in mai multe raspunsuri-nu numai la acest topic-referiri la rezultate gresite ale analizelor la Medsana, interpretari gresite ale ecografiilor....
Iepumic

luli spune:
iepumic - s-a intamplat de cateva ori ca tutele alea sa incurce analizele, mie personal nu mi s-a intamplat la Medsana ci la alta clinica din Bucuresti. Ideea e ca Ancar iti accepta analize si de la alt laborator nu iti impune strict de la Medsana cat despre "interpretari gresite ale ecografiilor...." nu ti le face si interpreteaza Ancar??!?!
Behind every love is a great story
Luli