Dr. Virgiliu Ancar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Intotdeauna vor fi pareri pro si contra.Si eu am fost pacienta dansului,chiar am spus ca l-am prins pe Dumnezeu de picior cand am sunat la medsana si mi s-a zis ca cineva a renuntat la o programare si pot veni pe 1 Martie(si eram cred ca in 25 februarie).
Totul bine si frumos,control, hsg, vazut filmele.Trompele ok,si-mi zice sa facem IAS si-mi da pregnil si puregon.Hop, pai stai asa fara o monitorizare, fara nimic?Ii multumesc si in ziua de azi prietenei care mi-a recomandat un alt dr, dr care m-a monitorizat si ovulez bine merci, si care a constatat ca nu aveam nevoie de IAS.
Renumele dl-lui profesor e mare,e un dr f bun,dar cu timpul toti devenim morocanosi, dar totusi sanatatea mea, nervii si banii mei sunt ai mei si ma joc eu cu ei daca vreau, nimeni altcineva.Nu toate avem nevoie de IAS-uri sau FIV-uri, poate uneori avem nevoie de mai multa rabdare.

KGB

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Lului, povestea noastra asemanatoare...Doar ca eu aveam mai multa vechime la Dl. Profesor ( inainte de Fiv)....si am ajuns sa am si dupa al 2-lea FIV....
As vrea sa-ti spun cateva lucruri ( pt. care /din cauza carora) eu am platit din greu.
Pot sa-ti trimit un PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Da Ileana cum sa nu.
Astept.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ileana,
nu putem sa aflam si noi lucrurile alea??

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luli imi pare bine ca ai reusit sa intri in legatura cu ileana. Nici nu stii de cand ma tot chinui eu sa va fac "lipeala" dar nu am indraznit. Sa tii cont si de informatiile primite de la ea ... si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti tii puiul in brate anul asta!

Mergi la inceput

Servus,

Iepumic...nu este nimic altceva, legat de subiectul asta, de spus din partea mea, fata de ce am spus mai sus.
Ceea ce vroiam sa-i spun ei, suplimentar, este strict izvorat din faptul ca am senzatia "ca-mi calca pe urme", ceea ce nu este indicat, si poate o pot deturna.

Mergi la inceput

ileana ai reusit sa vb cu ea pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

lachi sigur va reusi luli sa isi tina puiul in brate anul asta ptr ca de data asta voi fi numai langa ea si nu va mai face ea prostioare stie ea ce.
si tu vei reusi sa iti ti puiul in brate pana la urma ai sa vezi, trebuie doar sa crezi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Cred ca i-am blocat PM-ul...

Mergi la inceput

ileana esti mortaaaala!!!

Mergi la inceput