FIV 57
Raspunsuri - Pagina 14

Pis spune:
Fetele m-am intors de la dr.Protopopescu. M-a intrebat de 2 ori cati ani am...si nu prea ii venea sa creada...respectiv 8 foliculi pe ovarul drept si 10 pe ovarul stang...Mi-a spus ca asa ceva obtine pe la 30 de ani nu 38...
Este totul bine si mi-a micsorat doza de injectii, respectiv de la 2 GonalF si 2 menogon numai la 1 GonalF si 1 menogon. A spus si ca endometru este de 10.5 si este ok. Am "donat" iar sange pentru estradiol si progesteron. Vineri urmatorul consult...
Cam asta e...Multumesc pentru incurajari si multe
Crinuta
Floran tu erai fata tunsa scurt ???
Pis

crinuta71 spune:
Pis ce bine ca sunt atatia! Si eu mi-as fi dorit sa am atatia cand am facut FIV. Iti tin pumnii in continuare!
poze

dodo23 spune:
Lachione, multumesc mult pt. raspuns. Si eu am inteles acelasi lucru, ca trompele sunt cam lenese. Nu am ce sa scriu mai mult de pe foaia de iesire pt. ca asta e tot ce apare la trompe. Dar de ce medicul mi-a spus surazator ca n-ar fi nici o problema? Asta ma enerveaza! Daca nu-i nici o problema, de ce n-a scris NORMAL la amandoua?
Poate vede Danutza mesajul si isi da si ea cu parerea.
Pis, inceputul suna promitator, ai cu ce pleca la lupta! Bafta pana la capat!Dodo.

luli spune:
Pis - bravo mamica
esti
sa continui cu vestile bune
Behind every love is a great story
Luli

luli spune:
Am uitat sa va spun: m-au sunat de la Mesana sa ma intrebe daca doresc sa intru in lotul din martie...
Behind every love is a great story
Luli

iliuta spune:
Pis vreau sa-ti calc si eu pe urme......sper ca vineri cand voi avea rezultatul Clamydiei va scrie mare acolo:NEGATIV.
Kla, din cate te stiu eu nu esti deloc prostana, ci dimpotriva, desteapta si luptatoare.Pupici si ma bucur pt. tine.
Alinuk, tu nu scapi de Clamydia din sange? Mie mi-a iesit negativ aia,Am repetat-o pe aia din secretie.Ai facut mult tratament???Ce ai luat? Eu am luat Ofloxin, Rovamicina, Sumamed, Doxicilina........ovule nu mai stiu de care.Sper ca am trata-o.
Pupici.
Mihaela

Moniland spune:
Pis super bine!!! Numai sa se opresca aici, adica sa nu mai apara si cei care sunt sa creasca.
Este prima monitorizare? La mine la prima monitorizare s-au vazut ~ 20 dar din pacate au continuat sa apara.
Dar la tine se vor dezvolta bine cei care sunt, si foarte bine ca are de unde sa aleaga cele mai bune ovocite. Asteptam in continuare vesti. Succes!
Monica

andicu spune:
Buna seara fetelor.
Am revenit de la Bucuresti, unde am facut in sfarsit spermograma la Medsana . Al meu sot a fost cam dezgustat, in sensul ca l-au dus impreuna cu alti 4 intr-o alta cladire, unde era o camaruta cam jegoasa cu o canapea si mai si...si disperat a intrebat daca si la punctie tot acolo trebuie s-o faca?!
maine ne-ar da rezultatul, numai ca noi n-avem cum sa-l luam maine, ca nu putem pleca iar la Bucuresti. Si la telefon au zis ca nu se poate sa-l aflam. Asa ca vom astepta pana pe 13 cand avem programare din nou.
Pis si Floran, inteleg ca ati fost si voi azi acolo? si posibil cam in acelasi timp,numai ca noi n-am urcat la dr Protopopescu.Mi-ar place sa ne cunoastem, mai ales ca suntem la acelasi medic!
Pis, ma bucur ca ai atatia foliculi! sper sa-ti iasa o gramada de ovule divizibile cat mai bine!
Luli, ce bine de tine! ce n-as da sa ma intrebe si pe mine daca intru in lotul din februarie-martie?!!numai ca la mine nici nu s-a pus problema programarii in lot, asta fara sa socotesc afurisita de Chlamydie pozitiva!
daca am noroc, poate intru si eu in martie-aprilie macar...
Andreea.Pozele mele

Moniland spune:
Andicu incearca poate prin fax le primesti. Nu stiu unde ai facut analiza dar cei de la medicover numai personal sau prin fax dau rezultatul.
Succes!!!
Monica