Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dolphin9913 spune:
Salutare fetele
Am terminat si eu acum , va poftesc sa priviti pozele , am facut un cosulet din ciocolata si o prajitura revani, am sa pun poze cu sectiunea prajiturei mai tarziu cand o sa o tai aiurea suna
FETELE VA DORESC MULTA DRAGOSTE SI FERICIRE IN CASNICIE SI UN HAPPY VALENTINE`S DAY va pupic si sa ne auzim de bine , ma duc sa pap ceva ca mi sa facut o foame , daca am stat sa fac prajituri nu am mai apucat nici sa mananc .
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hanako2004 spune:
-dolphin bravooooooarata foarte bine prajitura si cosuletul
cosuletul e chiar interesant
sa aveti pofta
o seara cat mai frumoasa si placuta pt toti indragostiti
azi o sa ma iubesc mai mult ca ieri
pe curand
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"EMYLI alinarea noastra
poze
Taki spune:
Fetelor, intr-adevar trag chiulul, dar am o motivatie buna.
Sotul meu sa- internat ieri in spital, are piatra la rinichi...azi l-a operat si sa speram ca maine, poimaine o sa vina acasa.
Eu ma simt destul de greoaie 34/35 si nu prea m-am odihnit zilele astea, iar colac peste pupaza am prins si o tuse magareasca.
Va doresc la toate o casnicie frumoasa si plina de bucurii si ne auzim cat de curand.
devylla spune:
Buna japonici!
Am intrat sa va salut si sa va doresc Happy Valentines Day!
Va pup si voi mai intra din cand in cand!
Pupici
poze noi
![](foto.gif)
3 generatii
![](vampa.gif)
![](hippi.gif)
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
![](albina.gif)
hanako2004 spune:
-devylla ma bucur ca ai trecut pe la bucatarie si ca nai uitat de noi
-Taki imi pare rau sa aud asta insa ii doresc sotului tau insanatosire grabnica
fetelor cum a fost de VALENTINES DAY?
-dolphin ai papat cosuletul?
azi ce aveti la meniuri?eu inca nu stiu
poate veniti voi cu niste ideii
o sa fac si eu azi papanasi lui dolphin
o zi buna tuturor si spor la gatit
poze
nshiro spune:
Buna dimineata la bucatarese! Desi ieri am zis ca nu fac nimic special pana la urma tot am facut un tortulet... initial am vrut sa cumpar gata facut dar peste tot terminasera stocul iar comenzi nu mai preluau (deja era trecut de 4 cand m-am dus) asa ca am cumparat un blat in forma de inima, niste ananas si frisca cu cacao, a iesit el bunisor la gust dar la aspect se cam ducea intr-o parte, ca nu am avut rabdare sa bat frisca aia sa se intareasca ca lumea.... l-am ornat cu cacao si bilute argintii si am scris cu crema alba un mesaj scurtut . Bietul meu sot si uitase ca e Valentine si a fost tare surprins cand a vazut ca-l astepta cadoul pe masa (intial crezuse ca e ceva pentru bebe). Cu gatitul nu m-am omorat, am cumparat niste tarako pe care le-am prajit in putin ulei, ika steak, niste salata cu spanac, si un platouas cu tsumami (fry in general)... Cam asta fuse... iar pentru sufletelul meu mi-am facut piure de cartofi cu ficatei de pasare....
. Am facut si compozitia de la papanasii lui dolphin (din ochi), dar nu am mai avut dispozitia sa-i prajesc ca mi-am stricat pofta cu tortul... sa vedem azi ce va iesi!
Taki, imi pare rau pentru sotul tau, si eu am trecut prin asta cand eram prin saptamana 20, cica in sarcina se fac mult mai usor pietre la rinichi, dar la mine nu a fost nevoie de operatie din fericire, m-au rezolvat cu niste perfuzii. Oricum sunt niste dureri groaznice. Multa sanatate si refacere rapida. Noi doua vom naste in aceeasi perioada. Eu chiar azi am facut 35 de saptamani. Hai mai vino la mamici de martie aprilie sa ne spunem oful...
rocsana si bebe chan
eli spune:
Buna!
Eu ieri am facut inghetata cu ciocolata si capsuni. De petrecut nu am putut pt ca tati a venit foarte tarziu de la serviciu.
Rocsana, cum faci tu ficateii? Te rog frumos, nu-mi scrii si mie reteta? Multumesc!
tokyotokyo, mie nu-mi place nato. o singura data am reusit sa-l mananc, cu udon.
Spor la bucatareala!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
nshiro spune:
Eli, eu nu am nici o reteta la ficatei. Pur si simplu ii prajesc in ulei, cam asa, de un deget. Imi plac sa aiba crusta tare pe deasupra si sa fie moi in interior. Sare pun cand sunt gata dupa ce ii scot pe farfurie. Daca incepe sa sara uleiul acopar cu un capac, oricum dupa ce i-a patruns focul, nu mai sare, asa ca iau capacul si ii las pana prind o crusta aramie.....
Uite aici niste retete
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68465
si aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59000
Tokyotokyo nici mie nu-mi place natto!
rocsana si bebe chan
hanako2004 spune:
si eu tot cu udon am mancat nato si mi-a placut
pana atunci nici nam vrut sa vad in fata ochilor insa a fost bun
.....oricum ma bucur ca sotul nu e mancator prea mare de nato
de cand suntem impreuna (3ani) de doua ori la-m vazut mancand ...
poate daca ar fi mancat el asi fi mancat si eu insa sa ma apuc eu singura sa mananc nato ...muri
poze