Stimulent- angajare loc nou de munca!

Stimulent- angajare loc nou de munca! | Autor: crisiacob

Link direct la acest mesaj

Dragelor, sunt in pom!
Eu termin CIC-ul in noiembrie 2006 dar mi-am gasit alt job si pana atunci voi lucra, incepand cu data de 1 februarie. Deci, conform legii, ar trebui sa beneficiez de acel stimulent de 3 mil din februarie pana in noiembrie.
In afara de CI sot si eu, CN, livret si alea-alea, adeverinta o iau de la noul angajator? Si ce trebuie sa scrie in ea? Cele de la primarie (ma rog, directie sociala, ca tot aia e...) habar n-aveau!
Si cum fac cu datele de angajare? Trebuie sa fie demisia pe 31 ian si noua angajare pe 1 fix ca sa iau stimulentul?
Poate ma lamuriti si pe mine ca am capul in nori

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Asa ar trebui sa fie cu demisia si noul contract de munca. Dar incearca sa inchei cu acordul partilor, ca merg mai repede formalitatile.
In normele de aplicare ale oug148 scrie ca pentru stimulent ai nevoie de :
-dovada eliberata de angajator din care sa rezulte ca realizezi venituri cu caracter salarial(ar trebui sa iei de la ambele firme sa se vada continuitatea)
-cererea, adica anexa 1
-restul sunt cele pe care le stii, dar copiile trebuiesc certificate conform cu originalul
Adeverinta trebuie sa sune cam asa:
Prin aceasta se certifica faptul ca Dna......, domiciliata...., posesoare a......, cnp....... este angajata la ..din data de.......si realizeaza venituri cu caracter salarial.
Prezenta se elibereaza pentru a-i servi la .....pentru obtinerea stimulentului prevazut de oug148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.

Mergi la inceput