Mamici casnice (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alexa si mami,Bingooooooooooooooooooooo
ai ghicitttt!!!!
asta ma face fericita tare de tot.Faptul ca vin acasaaaa!!!!
Astazi cumpar biletele.Rezervarile le am deja facute.
Vin pe 16 iunie si stau pana pe 20 august!!!
Hai spuneti-mi repede pe cine vad?! In ce orase sunteti?
Repejor ca ard de nerabdare.
revin,ma pun pe tf. sa fiu eu sigura ca am bileteleEu sunt Toma necredinciosul!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Exact Andreea am facut bairam aseara, a fost nebunie mare, nu te mai intelegeai om cu om (in conferinta, bineinteles:)
Fetele astea is belele rau de tot Ar trebui sa stabilim o intalnire sa fim cat mai multe
E zilele astea nu stiu cat apuc sa intru pe mess, azi n=am avut vreme. Acum m-am intors din oras, am fost sa cumpar un cadou pt o verisoara care a venit din SUA si acu pleaca inapoi, asa ma mi-am tot batut capul sa vad ce sa gasesc... Diseara mergem si in vizita, asa ca sunt away:)

Cami eu te invit in Cluj, cand poti, cand vrei, cand esti dispusa :))) Sau poate mergem mai multe pe la ceva cabana la munte sau la mare, dupa preferinte :))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Pe unde sunteti fetelor, va faceti de cap?:)))

Ca eu ddddaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

mai fetelor asa de repede va miscati, era sa va pierd urma!!!...stati sa vin si eu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pinquleasa

mai fetelor asa de repede va miscati, era sa va pierd urma!!!...stati sa vin si eu...

Pai chiar, ne-ai lasat asa si nu ne zici nimika? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cami - superrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Bravos domnule, tu din ce oras esti? Eu in Bucuresti imi fac veacul
Flavia pai asa te repezi tu pe netul musafirilor? Te-ai dstrat bine vad, bravos!
Pinquleasa pai asa e, hai ca eu stau pana maine pe tusa sa ne ajungi
Alina daa tre' sa ne dam intalnire la cnferinta, eu nici nu va cunosc bine si nici nu va am cred pe toate la Mess... asa ca-mi tb antrenament Maine sunt pronto cu carutul la Cora plsss da-mi pe PM tel tau mobil, ca sa te sun in caz de ceva.... daca crezi ca e cazul sau nu poti suna tu pe fix
Gata... noi ok, Gogo cu tati in pat, socrosenia bine, am fost la spital, maine ii rareste din fire si poate-i scoate si drenele, ea zice ca miercuri crede ca ii da drumul
Pup si noapte buna!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Fetelor vorbaretelor, bine v-am regasit.Vad ca stati aici la taifasuri nu gluma.Sper sa-mi motivati si mie absentele, plss.
Symaco sanatate puiutei mici.
Andora super pozele de la cabana si sa ajungeti cat mai curand la ea ; ma bucur ca soacra ta se simte bine .
Alina sper sa nu zica nimic de rau doctorul.La ce medic vi?
[Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti sanatoase voi si bb vostri.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Mirela pai noi motivam absentele dar si tu tb sa ne povestesti ce face Mateutul tau

site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,merci pt. invitatia la Cluj.E super orasul.Mi-ar place sa-l revad.L-am vizitat acum 10 ani in luna de miere
Nu cred ca vom ajunge chiar pana acolo...dar poate organizam cu toate ceva in vara.Ce ziceti? Ar fi o idee rea?

andora,sunt din Buzau.La Bucuresti vom merge des.Cel putin asa am facut in fiecare an cand am venit acasa.Mergeam pt.coafor si cumparaturi

Cu siguranta ca pe voi bucurestentelor o sa va vad!Asta daca va face placere sa ne intalnim "on line"

plec la lectii.Avem multeeee...
va citesc dupa ce culc gasca.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cami, ce bine!!!! Mergem prin Herastrau? Sau ne vedem pe la vreun munte? Super, faci 10 ani de la nunta! Cand?

Mergi la inceput