Mamici casnice (6)
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Bine Dana ma voi baga in zeama, da si tu, k?:)
Am venit acum din oras, am fost la spital la prietena mea care e internata cu fetita pt pneumonie si m-am deprimat rau, nu-mi plac deloc spitalele, mai ales unde sunt copii. Nu va spun scumpa de ea cum statea cu branula in mana ca sa ii faca injectii intravenoase, si se tot chinuia sa isi desfaca pansamentul. Macar acum bine ca sta intr-un salon normal, ca la inceput a stat la terapie intensiva, iar medicii imbecili le-au spus parintilor ca fetita are probleme cu inima, abia apoi au descoperit pneumonia. Mor de ciuda
Apoi m-am mai relaxat, ca m-a dus sotu la plimbare la padure si am vazut acolo 2 caprioare tare scumpe, ststeau in fata masinii si le-am aruncat biscuiti:) Cred ca de foame coboara asa aproape de oras.
Voi cum petreceti?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
alexa si mami spune:
buna, fetele!
slaba prezenta. de geani ce mai stiti?
ce ti-e si cu soacrele astea! mie imi spuneti de discutii in contradictoriu, ca sa nu le spun certuri. au impresia ca noi parintii astia tineri suntem veniti cu pluta si ele, atotstiutoarele ne pot invata totul. ah, ce i-as face...
andreea, distractie placuta cu musafira.
flavia, ce romantic! eu sunt de parere ca majoritatea dr din provincie . sanatate fetitei!
zapada mai avem asa de 2 lei, da' nu merge de sanius. oricum programul de iesit e respectat cu strictete: 2 reprize/zi.
nimic nou de pitici?
noi marti sau miercuri mergem la buc, la dr.(andreea vorbim) sper nimic grav, pt analize si o problema care ne roade. alexa are pielea pe burtica f uscata, ca o iritatie si e si rosie si o maninca. nu stiu ce e. sper sa ne dea pedi o cremita minune sa ne treaca repede.
noapte linistita si pupi
alexa & fam
impreuna spune:
Alina multa sanatate printesei, bine ca e doar atat si sper sa nu fie grav, de fapt nu prea ar avea ce sa fie. Cu un tratament adecvat ar trebui sa treaca.
Si pe mine ma roade problema, n-am fost cu Sara niciodata la un control amanuntit, analize si alte cele. Am considerat ca daca e sanatoasa si mananca bine (cat de cat:0 n-as avea de ce sa-mi fac probleme.
Credeti ca ar trebui sa merg?
Sincera sa fiu mi-e cam groaza de spitale, prefer sa merg la privat unde nu e atata birocratie si medicii se poarta mai omeneste.
Geani, Gargaritza, Mirela pe unde sunteti vorbaretelor ca nu mai stim nimic de voi?!
diadaniela spune:
Chiar,ce-o fi cu Garga?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Chiar,ce-o fi cu Garga?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Si Anculina si Mona_B?
Si mamicile care au fost in trecere pe aici, s-au prezentat si n-au mai dat nici un semn de viata...
Unde sunteti?
ange spune:
beyyy, teminati!!!
as fi vrut eudar nu am avut loc de Maia.
Colegu' a ajuns acasa dupa amiaza,varza de obosit.Eu eram si mai varza dupa o sapt. de munca+copii...am incercat noi sa culcam progeniturile mai devreme dar am adormit inaintea lor
Deci,pe romaneste: next time! adica week. viitor daca nu vom fi la fel de varza.Si tot asa pana la marea unire ca la greu de ajuns!
Da iote ce va spun eu voua!!!
astazi am avut cursuri cu Maia,colegu a trebaluit cu Robert toata dimineata pe la camion,apoi am facut pachete,mancare,spalat si uite asa decurge viata mea de ....t
Ma vait si eu la voi ca de,nu am la cine!
dar am una bunaaaa care-mi intareste moralul.
tanananaaaa...ghiciti?
Ce credeti ca ma face pe mine super fericita?
va las pana maine sa "clocotiti"
ma duc sa fac un tort de fructe cu Maia.I-am promis dimin.cand aveam chef dar intre timp mi-a disparut
dar nu am incotr-o!!!
pupici ,va citesc in totalitate dupa ce culc copii si incerc sa va si raspund .
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
AOleu!Pai ne lasi asa in suspans?ZI-ne repede ca te face pe tine fericita?Acus,eu cu barbatu plecat ,n-am alta treaba decat sa stau sa-mi tocesc creieri]
of,of,of ce-mi faci tu mie!
Dana
ange spune:
diadaniela,moamaa dar nu ai somn fato?!
eu care ma gandeam ca vorbesc singura pe aici ca voi dormiti cu sforaieturi!!!
dar unde-ti este barbatul pretena?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
andora,esti de-a dreptul pur si simplu cu socrela ta!Mor de ras nu alta.Asa draga-mi esti cand povestesti de ea!!!
auzi,dar soacra aia a ta nu are casa mai?
auzi,dar colegul ce a facut in Bosnia.Bosnia asta nu-mi suna bine deloc in urechi,e naspa pe acolo asa-i?! I-a dezvolta matalutza putin acilea la fete sa priceapa si tot omul
Am inceput sa-ti citesc povestea,nasterea,nunta sa mor de nu ai scris un roman.Exersez limba romana zau asa!Promit ca citesc tot si maine ies la tabla
Flavia,pai bine mai fata?! eu vin cu ideeasi tu o pui in aplicare?!pai asa ne fu vorba? hai sa-ti fie de bine si te invidiez
Pai da,am promis ca vin aseara pe aici dar am adormit inaintea la toti.Zici ca bagasem front,hei-rup ceva,asa eram de rupta.Din cauza asta l-am ratat si pe colegu'
Pretena si te roaga fata modifica ziua de nastere a Maiei.E 16 noi.1998.Senx
Mihaela,pai las-o mai pe Amalia sa butoneze ca intelegem noi.Traducem mai incolo.Important este sa ne dati un semn de viata.
Dana,moamaa Munchen?!Ajung sie eu la vara.daca nu pleaca pana atunci poate-mi aranjezi de-o intalnire cu colegul tau
Si moamaaa in Belgia?! Acolo am un gagiu.Prima mea iubire si prima amagire Zau de mint.Nu l-am vazt de 10 ani cred.hai ca o dau in lambade
alexa si mami,bafta la doctor! si eu am avut probleme cu Robert.A avut eczema.Era carne vie pe fatza.De piele uscata nici nu-ti povestesc.sa-ti spun cu cate creme am putut sa-i dau?!sa-ti spun cate zile negre am avut?! sa-ti spun cata "cerneala" am consumat pe forum cu problema asta?!Nu-ti spun...
Indiferent ce este va fi trecator.O bubita mica sau mare,tece.Crede-ma.M-ai greu si Doamne fereste de alte nenorociri.Brrrr...
Flavia,stai calma cu doctorii.Daca copilul nu da nici un semn de boala,de oboseala,de ceva care-l deranjeaza, de ce vrei sa-ti strici ziua?Stai acolo linistita si nu-ti dori sa ajungi sa le faci cozi pe la usi doctorilor...
Eu una "urasc" medicii.de cand sunt pe aici am avut numai bafta de ei.
Cu Maia pana la 3 ani o tineam numai in bronsite si otite luna de luna(asta iarna)fara nici cea mai mica exagerare.Dosarul ei arata ca un roman.
Cu Robert de la 3 luni am inceput cu torticolis-ul,apoi cu eczema,apoi cu bronsitele si pneumoniile si acum cu astm-ul.Acuma ziceti si voi, sa nu tot dau cu capul albastru in pertele rosu?!?! El nu are nici macar 3 ani de viata si dosarul lui deja este un foileton!!! Asa ca sa nu-mi povestiti de medici si spitale,de clinici si cabinete ca
hai va pup ca aveti lectura suficienta pt. cafeaua de dimineata
ange,mamica de 2 ori
foto
impreuna spune:
Ioi Cami esti mortala, iote unde poate duce lipsa de (la chef de glume, nu va ganditi la altceva:))
Acum hai nu ne lasa in suspans, dezleaga misterul ca deja dam in clocot.
Hai ca va tinem pumnii pt wk urmator, ca atunci nu te mai pot concura ca am barbatu plecat (nici nu stiu exact cand pleaca:).
Tot nu ne-ai zis ce faci cu serviciul, sau aia era ideea ca te face fericita?:))
Hai ca va ca ma duc.