Mamici casnice (6)
Raspunsuri - Pagina 13
diadaniela spune:
Nici o problema ,Flavia!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
symaco te vazui ca esti de prin HD:) N_am tras cu ochiul la topic, am vazut doar ca tu l-ai deschis:)
De langa Nadrag e tatal meu, bunicu are ceva ferma acolo, desi are casa in tm sta mai mult la tara. Ii faina zona, asezata intre dealuri. Mai e cineva pe DC din Nadrag sau de langa, da imi scapa numele.
Cum de ati plecat voi dincolo?
Miha n-ai de ce, ma bucur ca ti-am putut fi de folos, acuma sa nu uiti sa ii faci si Amaliei cont pe DC sa puteti scrie amandoua, vine concurentzaaaa
Dana ce fain ca n-a aparut socrela, macar poti sta linistita pana vine sotu.
Cami zici ca vine sotul o data cu rushii? La mine ei vin si sotu pleaca, ase ca nu ne putem lua ramas bun :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Mai fete cucuiete, am ajuns si eu acasa. V-am citit si va pupic dulce ca va descurcati cu tot cu rusi, cu soti mai mult sau mai putin plecati, cu soacre absente au ba, cu/fara servicii, sa nu mai zic de copchii. Imi tremura mainile de greutatea maimuticii, a mers saraca mult pe jos, ne-am jucat cu colegii lu' mami si am explicat oamenilor diin tara la telefon cum e cu Oraclele (adica "caca" ) si apoi iar hop in tramvai si acasa dar cu ocolire pe la piata ca nu mai avea mami cartofi. Mami e franta dar fericita ca deocamdata suntem singure acasa iar eu dorm dusa. A, si pe mami o doare maseloiul tare naspa
Asta fuse raportul. Alina chiar pana la urma ce are Alexa? Mirela asteptam povesti despre voi! Cami.. ce mai, toata admiratia! cand lasi serviciul? Flavia sigur dau de baut daca mai ramane dupa ce golesc eu sticloaicele
De sf Valentin? pai pica marti . Eu vroiam la munte macar in we premergator, sa vedem daca se poate.
Si a propos de Nadrag, n-am fost dar am toate rudele in Arad + Alba iulia si chiar daca nu e chiar Banat eu sunt innebunita dupa zona aceea... ce mai, mai curat ca-n Bucuresti e oriunde. Dar orasele vestice au un farmec aparte, se vede ca-s mai civilizate
Hai ca ma ia un nou puseu de masea, pup si vorbim!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
Eheheeeee si ce concurenta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Andreea vezi ca de obicei bucurestenii nu recunosc asa multe cate zici tu, mai ales ca orasele vestice sunt mai occidentale:)))
Oricum eu era sa iau bataie si in Bucuresti si in Arad :)
In Arad m-a scapat politia si in Bucuresti intuitia
andora spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Oricum eu era sa iau bataie si in Bucuresti si in Arad :)
In Arad m-a scapat politia si in Bucuresti intuitia
Haha, mda, in Buc numai intuitia sau un spray paralizant te poate salva, iar in Arad numai norocul.. de a aparea Politia... dovada de occidentalism, ca doar pe-acolo mai patruleaza astia nitel... acum zi, era la figurat?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mihaela felicitari pt site! F dragut, pupa Amalia scumpa!!!!!
impreuna spune:
Daaaaaaaaa, am vazut si eu site-ul Mihaela, e super, parca imi surade si mie ideea:) Cine lo facut?
Andreea eu chiar la zis la propriu, foarte la propriu:) Am avut multe patanii, bine ca pana la urma nu s-a intamplat nimic.
E si vina mea ca daca vad ca e de belea nu-mi tin gura, asta-i unul din marile mele defecte
impreuna spune:
Scuzatz ortografia :)
Sara mea acuma ce credeti ca face? Mananca ceapa goala! A prins o jumatate de ceapa din bucatarie, in timp ce face soacra-mea mancare, si mananca de zor, nu io putem lua din mana. Ce-o fi cu ea?
Ai vostri au asemenea gusturi ciudate?
Ia vedeti aici :)