Mamici casnice (6)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
Ma distrez bine ,Flavia.Ieri am fost cu fii-mea la salon.Mi-am coafat,mi-am facut mane,pedi,cosmetica,pensat.azi as trage o fuga pana la Mall,da' mi-e cam lene.Sa vad!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mai sa va zic ultima mea boacana:))) Am inntrat pe mess si mi s-a conectat cu adresa unui prieten care a fost aseara la noi. Si l-am luat pe barbatu-mio si am facut misto de el de numa :))) Apoi m-am oprit ca ma gandeam ca il suna pe ala ca i se parea deja suspect si ma faceam de caao. Pana la urma si-a dat seama ca numa eu puteam fi
symaco ce tare-i Sybille, cred ca iti vine sa o mananci cand nu stie ce sa mai zica sa te impace asa mi-ar place sa faca si Sara:)) M-ai spart
Dana esti , eu parca vad ca voi sta in casa si vegetez ca o leguma:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Fetelor multam de incurajari, asa ma gandesc si eu ca e Alina obosita...
Flavia hehe am vazut eu cine-ti ia locul la pc... haha, ma gandeam peste 4-5 ani cum vor scrie ei in locul nostru la "bebei de foste casnice".
Symaco wow ce dialoguri misto purtati voi doua Pai cums a te suepri mai pe asemenea dulceata? Ce face burtica?
Si a propos de burtici, cred ca Tina e ocopata cu parchetul si alte alea in camera bebelui... hihi ce frumos....
Va las...fii-mea deseneaza balonase... si tre' s-o hranesc eu
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Dana bravos dom'le asa te vreau! Consortul stie ce va mai distrati voi doua pe la saloane si cumnparaturi?
Flavia nu esti normala, bine ca te-ai oprit la timp
Eu cred ca ma retrag sa iesim pe-afara... daca vine Alina spuneti-i c-o pup mult!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
symaco spune:
bai,intradevar imi vine sa o mananc dar de multe ori mace raspunsuri imi da!aseara povesteam si tot zicea de-a doaselea un cuvant - doof(prost)
-doch(ba da)
nu il poate zice pe ´´h´´ si atunci iese tot timpul doof...si cand suntem pe strada sau pe la magazine si ne luam in contrari nu e comic ca imi zice doof!
si tot incercam sa o fac sa zica´´doc´´...macar e mai bine,ii zic ce inseamna doof si ca nu e frumos sa zica asta niciodata,e un cuvant urat!si ea´´da ,la tati pot sa-i zic?``
burtica e cuminte tare,ne miscam de zor si mai ales seara.am facut deja carare in drumul spre baie..acu mergem de 2 ori pe noapte!si de fiecare data facem statie la frigider!
flavia,hai zi ce i-ai zis sotului?si cum de sa prins?
tina a terminat cu parchetul,acu mai are de montat patutul si abtibildurile cu Winnie pooh.probabil ca vine si ea pe aici si va povesteste mai multe despre cum ii merge!
bravo dana,bine ca te-ai rasfatat putzin!si puiuta a primit acelas tratament sau ea a avut grija sa iasa coafura la mami bine?!"
noi plecam la plimbare,ca dupa alergatul de ieri pe strada sybille ma intrebat pe unde are voie...si am zis ca pe la padure,unde nu vin masini.asa ca mergem pe la padure!
andora spune:
Symaco ce frumos... la padure da? Pai vreau si eu....
Noi ne-am plimbarit prin parc, ne-am dat uta, ne-am facut o prietena o gagicuta de 1an si 9luni cu care-am mers de manuta tot parcul si ne-am iubit de numa'. Cu Tina am schimbat si eu o vorbulita si abia astept sa ne povesteasca de burtica.
A propos de burtica miscatoare noaptea... hihi Uca avea program cand era acolo inauntru, la 23.15 se scula si se apuca de tumbe. Asa face si acum
Mai..... eu stiu ca vreti sa ma linistiti, dar UNDE E ALINA? Hm.....
impreuna spune:
Am aparut si eu, am avut muafiri, dupa masa mai am o tura:)
Si mi-a facut sora-mea un masaj bun... acuma nu ma mai doare spatele si pot sta la comp, mai ales ca Sara doarme, mancarea e facuta pe cand vine sotul acasa.:)
Nu i-am zis sotului mare lucru pe mess, da l-am descusut sa vad cu cine se distreaza pe la servici, stiam ca are doar colegi barbati in birou:) Si apoi sa-mi spuna sincer pe cine iubeste, daca mai e indragostit, chestii din astea (normal ca raspunsurile au fost cum m asteptam:)
symaco spune:
iuhuu,fetele,am venit de la padure de mult timp..sybille inca mai doarme si io dupa o luuunga conversatie cu fratiorul meu din Portugalia(sa vezi nota de plata la telefon)infulec ceva...ca de obicei!
poi,andreea,sa-ti zic cum e cu padurea...din unul dintre balcoanele mele daca intind mai bine mana prind crengutele de brad!si daca ma tine sotul pe picioare si ma intind mai zgravan prind si veveritele care fac tumbe vara!
o priveliste suuuper,pe vara prelungesc cablul de la web cam si o sa va arat!asa ca numai iesim din bloc,20 metri pana la padure(e asa mult ca tre sa ocolim).
a fost tare frumoasa plimbarea,am luat si bicicleta...desi foarte frig sybille a vrut neaparat si bici.in portbagaj la bicicleta am adunat zapada!.pisica ne-a zarit ca suntem la joaca si a venit si ea,sau tulumbait amandoua prin zapada!..io am mancat seminte ca un roman patriot ce sunt,dar mai pe ascunse ca doar nu e frumos sa papi pe strada!
sybille avea si ea program de noapte la miscarile din burtica,cand a iesit a fost cam tot asa(chiar si acu)adica noi mergem in pat dupa ora 22!rareori cand mergem mai devreme si numai daca ratam somnul de pranz!.altu rau sa nu fie!
mey,la voi e usa deschisa pt toata lumea?toata ziua numai musafiri...cateodata mi se face dor de casa cand ma gandesc la musafirii ce nu mai conteneau a pleca si veni!aici,prieteni -prieteni,dar tot ne sunam inainte sa ciocanim la usa altuia...mai ca ne facem programare!
flavia,poate te trezesti ca afli de vre-o noua colega facand glume deastea!.glumeam!
alina??esti prin zona?...ii mai dam timp azi,hai si maine dimineata...daca chiar nu da semn de viatza dam sfoara in tara sa vedem care-i treaba!
impreuna spune:
Vai symaco ce frumusete tre sa fie la voi cu padurea sub geam! N-ai niste poze cumva sa ne aati si noua?
Eu ma multumesc sa vad padurea si cateva dealuri la cativa km de pe geam, asa in departare la marginea orasului, da daca ar fi chiar sub nasul meu cred ca as fi cea mai fericita, iubesc foarte mult natura
Da, la noi usa e intotdeauna deschisa pt musafiri, dar de obicei nu vin neanuntati:) Nu trebe programare cu o luna inainte, dar asa macar de pe o zi pe alta, sau cu cateva ore inainte, nu de alta dar sa fim acasa sau sa nu avem alti muafiri sau program.
Tare mult imi place cand vine cineva la mine, daca nu in fiecare zi macar la 2 zile, ca daca nu ma infatisez eu la usa altora:)
Fetelor pe unde sunteti?
andora spune:
Fetele nu stiu unde umbla, Alina chiar sper ca i-a cazut netul , e singura scuza
Eu umblai.. dupa socrella... pai staturam prea mult 2 zile singuri
Symaco nu ma invidia ca am musafiri, am aflat cu 30min inainte ca apare, si n-aveam nici mancare facuta... no comments, sa vezi maine ca sunt doar cu ea si cu Gogo, daca nu apar sa nu va mirati.
Mai dar voi cu padurile ma dati gata, of ce mi-ar placea si mie... eu eram bucuroasa ca-n inghesuiala din Bucuresti stau la 10 min de parc... zic bogdaproste si pt asta
Mi-a ramas gandul la padurea de langa balcon... pot sa visez frumos Va pup si sper sa fiti bine cu toate maine si sa faceti nani linistite si voi si bebeii din sau din afara burticii