bebelusi de ian-feb 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Shobo spune:
kita, scuze, ai dreptate, mi-am amintit ca si tu ai recomandat city grill. ma bucur ca iti place ca si mie. da, e mai central aici pe Lipscani.
site-ul ca sa vedeti adresa exacta (scrisa sus in coltul din dr pe pagina lor):
www.citygrill.ro
deci miine pe la 16:00 ar fi ok sa rezervam? am vb si eu cu bona s ivine miine mai tirziu, deci sint free pina la 20:00
.
cam cite fete vin? eu am numarat ca ar veni miine vreo 5 parca pina acum. mai asteptam inscrieri. ca sa stiu dc rezervam pt miine.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
magga spune:
alte activitati:
1 - eu imi pun o palarie, caciula, coif ce-o fi, ea o da jos si trage un chiot de bucurie, eu ii pun obiectul ei pe cap, ea da obiectul jos, trage un chiot de bucurie, mi-l da inapoi, eu il pun, s.a.m.d
2- facem inventarul lucrurilor din casa, domnisoara libera sa exploreze, mama ii explica la fiecare ce si cum, ducem telefonul la ureche, formam numarul lui tati, dam peste cutia vocala, deschidem la farfurii si verificam ce zgomot fac, la ceaiuri si la ce mai exista intr-o bucatarie, rasfoim carti, fosnim hirtii, deschidem dopul sticlelor, robinetul, lumina, depinde ce se gaseste in calea noastra. Daca o las singura singura sa exploreze(si o las macar vreo juma de ora in f zi) scoate sistematic totul din bibilioteca (unde ajunge), sertare, dulapuri si dupa ce termina vine victorioasa dupa mine
3- ne jucam la apa, punem scaunul ei la chiuveta in baie (i-am dat tava jos, deoarece maninca cu noi la masa), dam drumul la apa, umplem diverse pahare de plastic, jucarii de baie cu apa, le golim, ne stropim, incercam sa prindem apa, etc, ne schimbam. Asta este unul din jocurile preferate
4- ne jucam cu umbra pe perete, mama face figurine cu degetele si Hana incearca sa le prinda pina cind se enerveaza ca nu reuseste si trecem la altceva
5- facem cioc cioc pe diverse suprafete la fereastra, la usa, pe perete, ciocnim pietricele (mai mari, bineinteles), scoici (tot mai mari), nuci si ne miram de ce zgomot face fiecare. Iarasi unul din jocurile preferate
6- daca este ziua si intra vreo raza de soare in casa incercam sa o prindem, ne minunam unde este daca umbra uneia dintre noi se aseaza peste ea s.a.m.d, asta este activitatea preferata, find absolut fascinata de fenomenul soare in casa
7- imprastiem prin casa jucariile de plus preferate si mergem de minuta de la unul la altul, eu intreb, unde este winnie, hai la winnie, sau hai la pinguinul pogo, sau hai la magar, etc, uneori le nimereste, alteori nu si ma duce la elefant in loc de pisica, dar doar e mica, nu? si precum Anda, animam jucaria si facem nasuc (pup eschimosesc) cu ea. Preferatul este magarul care are un puf fin si se da cu obrazul singura de puful lui.
- in rest, scormonit in cutia cu jucarii, unele zile e fascinata de cuburile fischer price, alteori nici sa nu le vaza la fata, mai avem o cutie muzicala cu Santa Claus is coming to town, o deschide o inchide, se urca si coboara de la ea din pat, asta e seara inainte de schimbat, atunci face precum un catel...
Daca am uitat ceva editez.
magga spune:
Coraly, mie asa mi s/a parut in poza cu telefonul,ca nu ai de unde da jos, uite sa stii ca treaba cu kg este relativa pt ca acelasi nr de kg nu arata la fel pe doua persoane...sa stii ca vream sa deschid de mult un subiect callanetics, dar nu am timp, dar poate postez aici niste exercitii pt burta, e un fel de streching care da rezultate, se zice ca o ora de callanetics face cit zece de aerobic, acum eu n/as fi chiar atit de entuziasta, dar face muschi metoda si inca repede...
Shobo, lasa, asta sa fie baiul tau, kg, in rest sa fii tu sanatoasa, Codrin la fel, restul se rezolva.
Domnisoara mea ieri a facut un mic mare prim pas da sola, a mai facut inca unul si inca unul si apoi s/a agatat de un scaun, da eu cred ca nu a constientizat, era prea interesata sa ajunga la biblioteca.
va pupam
Ubi spune:
Multumesc mult de urari! Peste 5 minute, minunea mea mica (care acuma doarme) face 1 an. Ma gandesc cu drag la anul ce a trecut caci Alexandra e un copil tare cuminte. Va atasez mai jos, povestea motzo-turtei
Sambata i-am taiat motzul si i-am rupt turta Alexandrei noastre dragi. Motzul a
fost taiat din cauza ca nasa nu a stiut foarte clar obiceiurile si din ce a
auzit ea de pe la babe, a procedat in consecinta. I-a cumparat o panglica roz
de care a atarnat un "banut" cu cele 12 zodii desenate si i-a prins suvitza de
par a lui fiica-mea. Dupa taiere, a ramas motzul prins de panglica iar eu am
pus la pastrare "trofeul". Apoi a urmat ruperea turtei deasupra capului
proaspat tuns. Si in final partea cea mai cu suspans: alegerea a 3 obiecte de
pe tava. Vi le spun in ordinea lor si dumneavoastra judecati care sunt cele 3.
A luat margele, rujul, a fashait banii, a rasfoit cartea si a ridicat cheile de
la masina zornaindu-le. Ma rog, pana ne-am dezmeticit noi, ea a mai pus mana pe
oglinda si pe pachetul de tgari (ma rog, nasa s-a amuzat punandu-si propriul
pachet pe tava). Acum, ce zic babele: 3 obiecte ridicate de pe tava. Acum ce
zice mama: sa fie sanatoasa ca de zestre se ocupa tati.
La petrecere au participat bunicii materni, bunicul patern de la Mangalia,
unchiul Mihai cu trupa si bunica materna, nasa cu fetita ei (nasul e plecat pe
vapor pana in februarie - saracul, a ratat si botezul ca era plecat si atunci
pe mare) si sora nasului care sta in Bucuresti si care este si ea insarcinata
in 3 luni (a venit sa vada cam cum e sa ai copil mic - ma rog, a vazut 4 fatuci
una mai linistita ca alta...). Alexandra a fost cuminte, s-a jucat, a luat ceva
trante caci celelalte fetite o confundau cu o papusa, a baut sampanie si a
cazut lata la ora 9 seara.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Shobo spune:
La multi ani, ALEXANDRA!!! (Ubi, sa va traiasca si sa aiba o viata minunata!)
hei, am uitat sa va zic ca azi a baut Codrin 60ml lapte Milumil 3, l-am mai incercat odata si cu asta desi acum a fost altfel, azi s-a trezit mai tirziu, adica la 8 (dar azi m-a strigat la 6:30 si fiindca n-a tacut rpd m-am dus si a papat titi) si cam pe la 8:20 l-am asezat in scaunul de masa si i-am dat din canita cu cioc, ca si cerealele de seara. pe acelea le bea cu mare placere, cam 200ml /seara. si s-a strimbat/scuturat la primele 2 inghitituri si apoi l-a luat pe tot. m-am bucurat ff mult! inseamna ca totusi nu e o cauza pierduta, poate va accepta Milumilu pina la urma. miine il incerc in exact acelasi fel, tot pus in scaun, tot pe la 8 dar cu Nan Junior sa vedem dc il accepta la fel
. un singur lucru pot sa spun ca nu-mi place la Nan, nu se dizolva l;a fel de usor ca Milumil...
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
la multi ani, Alexandra!!

eu sint pentru
maine!
Magga, si Rebecca tot face exercitii din astea, a inceput sa isi dea drumul la maini si sa stea singura citeva secunde bune, si aseara a facut si ea un pas sola si pe urma l-a prins pe ta'su de mana.
Bubu, merci...da eu nu am facut dulceata...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
deci am fi pt miine la 16:00 cam asa:
Patricia, anamaria, kita, bubu, witchie, shobo, adica vreo 6 deocamdata.
restul... Amaya, crinuta, ubi si celelalte fete??? nu puteti veni la o
?
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, fetele, fie-va mila si de cele care vin direct de la munca si incepeti si voi de la 5...plsss....ca ajung si eu pe 5.30...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Mamaaaa, cat ati scris de ieri !?! Sper sa nu uit sa raspund cuiva..
La multi ani, Alexandra Maria !!! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, isteata si norocoasa !
Ixxi,
.
Shobo, eu propun un club al fetelor care se-nteleg bine cu soacra. Vin si eu!
Ce-mi place de tine cum tii Monti... Da` orezul la Monti nu tb sa fie nedecorticat? Eu asa stiam.
Ref. la intrebarea ta priv. test tort, la mine prima oara iese super, a doua oara dau chix, deci la mine funct. principiul "norocul incepatorului"...
Magga, vreau si eu callanetics pt. burta...
Ce mi-a placut ideea cu "prinsul" razei de soare!
Crinuta, multumesc pt. oferta. Te am in vedere.
Cu ce ne ocupam noi timpul:
* Punem masinute mici, piese de puzzle, cuburi s.a obiecte mici intr-o cutie de plastic.
* Ne jucam de-a v-ati ascunselea si strigam "bau" cand gasim persoana.
* Aratam la papusa: ochii, nasucul, gurita, manutele etc..
* Facem ham-ham cand ne arata mami catelusul de plus.
* Il alegam pe fratior prin toata casa.
* Ne jucam cu baloanele.
* Exploram dulapurile, scoatem din ele haine si le aruncam prin casa, scoatem castroane din dulapul de la bucatarie si zdranganim cu ele pe gresie 
.
* Calarim un catel mare de plus.
* Stergem praful cu chiloteii fratiorului proaspat scosi din dulap.
* Vorbim la telefon cu tati.
* Dezaprobam cand cineva varsa paharul.
* Dansam, radem, topaim, mangaiem obrajii cand cineva e suparat, pupacim (de fapt mai mult muscam)...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari