bebelusi de ian-feb 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
kris spune:
buna dimineata tuturor si sa aveti o zi cat mai buna!
Imi puteti da si mie cateva sugestii cu privire la meniul pe care il folositi dupa varsta de 1 an?
Pot sa-i dau cascaval? daca da, de care? Dar branza almete? Eu din ian.06 am inceput serviciul, iar matusa care sta cu printesa, mi-a sugerat sa-i dam pe zi un bibe de lapte. Ce-mi recomandati? o mai fi bun bebelac-ul? am vreo 6 cutii. Sau ce lapte este cel mai bine agreat de copii, desi este alaptat? Inca o mai alaptez.
Va multumesc!
Kris si Bianca Maria (26.01.2005)
Witchie spune:
Propun sa schimbam denumirea grupului in "clubul amatoarelor de lady's fingers care beau doar apa plata cu lamaie":)))
Am glumit sa nu va apucati acu sa va suparati.
In alta ordine de idei a propos de jucarii: ceva asemanator cu labirintul ala cu bilute (mai mic si mai simplut) am gasit la bamboo in carrefour. Acolo sunt multe jucarele de lemn (i-am luat irinei si puzzle) foarte dragute dar trebuie urmarite ca nu-s tot timpul. Si-s ieftine: cam o suta - doua de mii.
Liviana, si mie imi place de casa retro. de la ei am cumparat caleidoscopurile mele de colectie.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
kris spune:
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor care au slabit! odata cu nasterea.
Inainte de a ramane insarcinata aveam 75kg, iar pana la sf sarcinii am depus " " decat 3.5kg si la o luna dupa nastere ajunsesem la 64 kg sic! sic!. Acum am 71 kg. si vreau sa mai dau jos, dar cu prajiturile care se fac frecvent in casa nu se prea poate, precum tort amandina, lady.., priji cu fanta. Daca vreti retete va ajut cu placere.
In privinta soacrelor, eu ma inteleg excelent cu ea, pot zice ca mai bine decat cu propria mama.
va pupic
Kris si Bianca Maria ( 26.01.2005)
lbelciug spune:
Merci V. Erica. O sa incerc sa fac si eu tortul Panda.
Amaya, sa stii ca si mie mi s-a taiat frisca pt ca am "uitat-o" prea mult la mixer. Totusi am folosit-o asa. Deasupra am pus frisca Hulala si a iesit f bine. La gust a fost delicioasa.
Uite poza
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
Shobo spune:
Anda, 

pe mine poti sa ma treci ca halesc Merci dar beau Pepsi Light
, eeeh, de asta ce zici?!!
despre soacre.... pe a mea o stiti... desi prea mult cu bb nu ne poate ajuta acum ca inca munceste si muncesteeeeeeeee, e workaholica dar deh, e si mare mare directoare!...
ma inteleg ff bine cu ea, chiar mai bine decit se intelege fiul ei cu ea... o cam repede si mie nu-mi place... e si ea mama, si abia acum imi dau seama ca n-as vrea ca fiul meu sa se poarte asa cu mine, dar eu cred ca si ea a gresit in educatia lui, nu a stiut sa-l faca sa comunice si i-a permis mult prea multe... deh, mama de baiat ![]()
eu sper sa reusesc sa-l fac pe fiul meu sa comunice ff bine cu mine la orice virsta! SPER!
cit despre ajutor de la mama, il vad, dar rar, si ea lucreaza dar e fff tinara si o sa lucreze muuuuuuuuuult de acum incolo. tot soacra ramine de baza, mai ales ca sta peste drum. dar sa iasa odata la pensieeeeeeeeeeeeeeee!!!
, speram ca la finalul anului se va intimpla minunea!
heeeeeeeeeeeey, noi mai facem vreo intilnire???? haideti fetelor ca stiu un local ff bun, l-am testat de curind
. City Grill de pe Lipscani, aproape de Calea Victoriei.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kita spune:
Despre ce face Andrei, nu prea sunt multe de povestit; il las in patut la el, cu aproape toate jucariile gramada puse unel in punga si altele in galetusa si mai are si unele care chiraie ...si se joaca singur; cel putin pana pe la un pranz nu am sigur treaba cu el (exceptie a fost saptamana trecuta cand maraia ca era murdar la fundulet) Am trecut si noi la meniu de 4 mese pe zi, adica dimineata cand se trezeste intre 7.30 si 8.30 ii dau 180ml lapte , se mai foieste dintr-o parte in alta a patutului si ii mai zice ceva lui gabi, pana pleaca el la servici, intre 9 si 9.30 mai adoarme iarasi cam pana pe la un 11, cand se trezeste si se joaca singur; Asa se face ca ajungem la ora 12, cand imi este mila de el ca il iau de la joaca si il duc la masa; Si dupa masa imbracat repede si iesit afara, si in functie de vreme si de cheful meu, sau al lui (daca imi adoarme), stam pana pe la un 3, sau chiar 4 (cum a fost duminica) afara; LA ora 16 masa, si apoi joaca cu mine prin casa pana pe la un 8-8.30 cand ne pregatim de baie si apoi masa de seara, iar la ora 9-9.30 deja doarme;
Crinuta Milumil 3 pana la ce varsta se da?, ca ma gandeam daca tot am inceput cu HN, sa il trec pe Milumil cateva luni, macar sa treaca vara; Rayan ziceai ca nu mai vrea in timpul zilei; dimineata si seara cu cata apa il prepari; Si merci si pentru indrumarea de magazin;
Si ca mi-am amintit, ca a dus mama ieri proba de urina la Medicover, astia mi-au zis ca e gata abia lunea viitoare, iar pentru coprocultura trebuie sa duc trei saptamani la rand; La voi tot asa a fost?
kita spune:
PAi nu am zis si eu data trecuta tot de city grill?; ma rog, eu il testasem pe cel de la televiziune, dar asta e si mai central; eu ma inscriu, de luni pana miercurea viitoare..., ca apoi ma apuc de pregatirile de mot;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Witchie spune:
io maine ma duc la club arlechino la 17.30 sa fac un interviu asa ca am chemat bona dupa-amiaza. Cred ca as fi oarecum libera si in apropiere de lipscani de pe la 16 pana la 17.30 sau de la 18.15 pana pe la 19...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
Shobo spune:
eu am bona pina la 18:00 L-V iar dupa 18 doar dc poate sa vina mama sa stea cu el... sa vad. poate ii zic bonei sa vina si ea mai tirziu intr-o zi si sa stea pina la 20:00.
deci ziceti o zi, va rog si cam cine vine sa vedem cite ne stringem? rezerv io 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ana maria spune:
Ma inscriu si io la intalnire. Cand vreti voi, ca pana pe 19 februarie am un program mai lejer. Maine de pe la ora 16 ar fi ok pt mine
Si apropo de slabit am repurtat de curand o victorie. Imi vine verigheta!!!! De 1 an si ceva n-am mai purtat-o.
Cu ce ne ocupam noi timpul_:
- ne jucam de-a v-ati asucnselea
- stam pe covor si ne jucam impreuna cu jucariile *scoatem jucarii dintr-o cutie, intoarcem masinile cu fata in jos si "le reparam"
- mergem prin casa si exploram dulapuri, sertare si alte cele
rasfoim carticele si agende
Scrisesem mai mult dar am pierdut cand dat bullets.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)Succes si s-auzim numai de bine!!!