Sunt insarcinata in 17 sapt si am avut pana in ianuarie (inclusiv) un contract cu cei de la casa de pensii,care insa nu mai e valabil din ian2006,daca vreau sa beneficiez de CIC.
Asa ca, beneficiiind legal de somaj,pe care nu am tinut neaparat sa-l iau, dar acum n-am avut incotro, fiind singura forma de perioada de contributie valabila(n-am avut cum sa ma angajez!), m-am dus la Ajofm si mi-am facut dosarul, singura problema fiind, ca pe dosarul meu apare data de 18 ian, nu 3ian...si nu e numai din vina mea...in fine.
Ei mi-au spus, dupa ce le-am explicat situatia mea (cum ca n-am voie sa am pauze intre perioadele de contributie),ca voi beneficia de indemnizatie, deoarece fractiunile de luna se considera ca si luna intreaga.
I-am pus chiar sa le dea telefon celor de la Directia de munca(cei care accepta dosarele) si ei le-au confirmat acest lucru.
Sper sa nu am probleme, desi eu sunt cam nedumerita de acest aspect.
Voi ce parere aveti?
M-ar ajuta tare mult o opinie, desi nu stiu daca se mai poate face ceva.
Va multumesc.
Stai linistita, ca asa este. Citeste H 1825/22.02.2005 pentru aprobarea normelor metodologice etc,etc,etc pentru OUG 148/2005 art.4 punctul 3.
Mersic Laura, esti o dragutza ca de obicei...tot tu m-ai mai scos din ceata odata.
Dar am intrebat ,ca sa fiu sigura, fiindca tipa de la somaj mi-a spus, ca voi beneficia de indemnizatie(ca ei asa interpreteaza legea?!?...la care eu: dar se poate interpreta, nu o luati ca atare?
)...dupa care imi zice: poi daca nu se mai schimba ceva pana cand nasti tu, ca pana acum vezi cate s-au schimbat...
Oricum ,mersi inca o data.