Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 4
baby-boom spune:
...am scris fara pauze....
inc-o data:
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
copil rau...nu pot face nika de elise..gata nu mai explic...ideea era ca eu scriam fara pauze...intra pe linku' acela, ca se explica bine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
Oana, contrar aparentelor n-am nika
...pe pagina 2 ti-am dat un link...
e asa: ceea ce vrei sa scrii
....uuuff
Pa
poze cu noi
baby-boom spune:
MA ....IOI, MAMA EI DE TREABA!!!
Tralalalalalalala.......................
Oana, spune-mi c-ai reusit, ca stau pe jar, in sucul propriu de impotenta si ignoranta.....ptiu.....sa nu-mi iasa nicicum explicatia...moooaammaaa!
poze cu noi
ralucames spune:
salutare !!
Iaca si eu in zona, ca nu ma pot stapani... Sotiorul e plecat dupa fata... sa vedeti ce chef tragem la noapte, ca sa imi mearga bine la examenul de maine (hahahaha) vad eu maine daca mai am kef de ras
Soacra mea a fost fff draguta azi si mi-a trimis o farfurie mare cu prajituri, ca sa pot invata... o iubesc tare mult, kiar daca uneori nu suntem pe aceeasi lungime... (e drept ca e cam rar asa)
Si o veste pe care o asteptati!! Olim vine maine dimineata la Cluj, i-am pregatit camera... sper sa se simta bine, ca garsoniera e frumusica-ingrijita... probabil ca va scrie de la mine (daca va vrea)... dar imi zicea ca vrea sa va cunoasca pe toate, asa ca cine stie ce bairam vom face odata
Va pup din nou, ca ma retrag incet-incet
minunea vietii mele
baby-boom spune:
Raluca, banuiesc ca la voi e un soi de disneyland,a cum ca-i Stef prin zona, nu?
Ei, poate vine si Olim la intalneala de miercuri, cu piticii, sau poate are si ea chef de "ceva dulce"?
Mariana, te salut de pe acu' cu urari de noapte buna...trebuie sa recunosti ca ne-ai obisnuit sa fii tare previzibila in ceea ce priveste rata intrarilor pe dc.....ziua-ioc....in schimb ghici cine bantuie toata noaptea p-aci?....da da!
Noapte buna dragelor!!!
poze cu noi
svety spune:
Ce patisi Florino?
Va pupez si io de noapte buna.
Raluca, ureaza-i lui Olim bun-venit din partea mea. Sa nu uiti.
Mariana, ai aflat ceva de imprimanta mea? Cum stai cu pozele? mai ai?
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
iulianegrea spune:
Buna fetelor
Vad ca aici sunteti ca si o familie, mai incap si eu printre voi? Am incercat de mai multe ori sa ajung la voi, dar nu stiu de ce nu am nimerit
Despre noi: la prima sarcina, 34 saptamani, fetita, dr.Puscas Mariana, 28 de ani, tati 31. Asteptam cu nerabdare sa ne vedem bb-ul.
Am vrut initial sa nasc cu cezariana si multe dintre voi m-au sfatuit sa o las balta si asa am si facut, acum merg la Pro Vita si invat respiratie, sa imping, e super, asa ca m-am hotarat la epidurala daca o sa fie cazul.
Va sarut
baby-boom spune:
Svety, incearca tu sa tastezi cu dinozauri catarati pe tine...eeee, nene, alta viata cu bb mik, cu o mana-l tii cu alta bagi mare...da' asa, pac, tastez, pac numar spatiile, pac baga bibi mana si tasteaza la greu...pac sterg, pac trimit....poc, rezultat erat!!!
...di al inceput...istoria se repeta...uit cum se face...ma reculeg un picutz, vine memoria inapoi acasa.....(elise tot pe mine....ma calareste la propriu, ma trage de par, de urechi, de cercei, imi baga dejtele-n nas, etc...)...tastez, tastez...baga fiica mainile, iar trimit dupa ce corecte, iar rezultatul nu-i cel scontat...
....incep iar, de data asta pun cupchilu' jos, care cupchil pe motiv de pus jos racneste numa' cum stie el(i-a fost prezisa o stralucita cariera de soprana, no kidding)...imi da peste maini, vrea sa fure inamicul (si anume mouse-ul) se trage de par, etc, etc, etc.....
....in secunda asta io racnesc, scriu la nervi, si iar nu iese...
De mai sus inmultit cu 4 = mesajele mele anterioare
...si jur ca stiu cum se face...da' numa' nu-mi iesea imputzita aia de pauza, mama ei!!!
UUUUOOOFFFF
poze cu noi
steaua spune:
Hi-hi-hi, Florina, esti mooooooortaalaaaaaaa!!!!!!!!!!
Ai un talent la povestit, ceva de groaza! Am observat asta de la botezul lui Simon. ESTI DELICIOASA!
Si Elise e o mare- mare nazdravana
Io trebe amu sa merg.......... cand tata lumea normala doarme. Da' urasc sa ma trezesc dimineta (adica spre amiaza) si sa gasesc casa intoarsa cu fundu'-n sus!
Corina
pozici de Alex