Minunatele scorpiute (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ana, felicitari pentru alex
noi suntem bine,pe alex nu-l mai dor urechiusele, maine incercam sa mergem la petrecere daca alex se simte bine...prietenul lui implineste 6 anishori....desi trebuia sa stam in casa...dar ce sa-i faci...arde de nerabdare
va pup pe toate...noapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelesa aveti o duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

neatza fetelor!
aseara am petrecut la niste prieteni(vorba vine ca am petrecut cu Anda dupa noi) si azi n-am chef de nimic.copilul asta iar imi scoate peri albi nu maninca nimic de 2 zile,bea numai suc de portocale si compot ,eventual un lapte prin somn,dar energie areee!mai nou e iar pe cuier.are un fix sa stea ea acolo!
Iri,asta e ,stiam ca asa vom pati la inceput,inca mai speram.si mai e si luna moarta,in decembrie a mai mers un pic.
Ana,cand vin,vin toate odata,asta se stie!dar zic merci ca-s sanatoasa,ca am vazut o inmormintare ieri m-am cutremurat cand am vazut ca era o femeie de 38 de ani.Dumnezeu s-o odihneasca!mamei mele ii era rau alaltaseara si facea glume morbide!trebuie sa ne multumim cu ce avem ca viata e scurta!hai ca m-a apucat filozofia!m-am trezit la realitate asta e important!
lasa Elena ca nu moare nimeni din asta ,poate ai sa-ti dai seama mai tarziu de ce e asa!nu stii niciodata de unde sare iepurele!te asteptam la noi!esti oricand binevenita!nu mai fi trista!
Lory,La multi ani!cu intarziere si din partea noastra!
o duminica placuta dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTE! Bine v-am regasit! Ce mai faceti?

In primul rand tin sa va multumesc din suflet pentru gandurile bune adresate cu ocazia implinirii a 4 ani de casnicie! I-am transmis si sotiorului meu, si va multumeste si el foarte mult! Acelasi lucru va dorim si noi voua, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de soti si de copilasi!
ANA, ce mandra trebuie sa fii de Alex! Bravo lui! Felicitari!Ce mai face Luana? Mai deranjeaza vecinii?Va pup pe toti!
MONICA, ce mai faci? Ma bucur ca-i este mai bine lui Alex!Va pup!
CARMEN, mare problema si cu Anduta ta cu mancatul!Lasa ca o sa-i vina ei pofta! Cat de catarat...mai cunoastem cazuri!Rabdare multa! Va pup!
HELLENE, ce mai faci? Presupun ca nu ai nici o veste deocamdata, iti tin pumnii in continuare! tie si lui Georgica!
ROXY, am votat la toate trei id-urile! Bafta multa va doresc!Te pup!
ANINA, ce mai faci? Cristinuta cum se mai simte?Va pup!
MIRA, cum iti mai este? Iti tin pumnii!Te pup!
PITICASIGOGOSICA,te pup!
EMMA, YRYS, pe unde mai sunteti?Va pup!
Fetelor, eu ma opresc aici, va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele!
Lori-k La Multi Ani fericiti langa sot si bb. Sa fiti sanatosi.
Elena m-ai intrebat de petrecere. Acusica pe 8 feb. (miercuri) avem mare chef mare. Eu sincera sa fiu parca nu as mai fi vrut sa fac tambalau. Dar ce sa te faci cu taica-sau....Si apoi nu stiu cine ma mai intreba pe cine mai chem pe la mine. Si i-am zis ca macar acum cat e mica mai invit eu pe cine vreau ca atunci cand o fi mare...S-ar putea sa ma si trimita da acasa.Sa aiba ea loc destul.Ce, parca noi nu faceam la fel.
Noroc cu mama ca-mi face sarmalutele, noroc ca au inventat astia punga Magic ca se face fripturica singurica la cuptor fara sa o mai pazesti si noroc cu cofetariile ca fac torturi la comanda. Acu' un aperitiv pot face si eu ca oricum o sa fie ceva gen "bufet suedez". Fiecare ia cat vrea , ce vrea ...In rest cu spalatul vaselor e mai complicat si cu stapanitul piticilor. Asta pana pe la 10 ca pe urma piticii la nani, si abia atunci pot spune ca incepe petrecerea.
Ana (daca nu ma insel tu erai cu baietelul istet) felicitari si tie si lui. Daca ma insel cumva, scuze.
A, si pana pe 8 feb, mai am o petrecere pe 7 feb(un prieten bun de familie de la ziua caruia am venit acasa acum 2 ani si cand am ajuns sus(stau la 9) a dat fi-mea un cap si mi s-au rupt membranele.)Asa ca fuga la spital. Iar pe 9 feb. ziua finei mele. Asa ca 3 zile am pus-o "trai neneaca pe banii babachii" (ca marti inchei si cu CIC-ul.)Mai complicat e cu cadourile si nu din cauza banilor; dar cand e vorba de barbati zau ca nu ai prea multe optiuni.
Hai ca mai revin si poate imi dati si mie ceva idei.
Va pupezez

Mami de Stefania ( 8 feb 2004 0

Georgiana

Mergi la inceput

buna seara fetelor,
iaca am aterizat si noi acasa, petrecerea a fost super alex s-a distrat de minune, l-au si pictat pe fatza si de data asta a fost un "craniu"eu m-am si speriat cand l-am vazut...
dupa petrecere eu si sotul am fugit la opera, a fost un spectacol super reusit...barbierul din sevilia, toti au cantat si jucat f bine...orchestra a fost super...ne-am simtit bine dar acum sunt asa de obobsita.ca abia ma mai pot urni pana la baie si in pat.
va pup si va urez noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit!Ce mai faceti? Cum ati dormit?

Eu...nu prea bine, Alin a cam plans toata noaptea, probabil e rosu in gat...abia scapasem de raceala...asta e , nu mai zic nimic!Astazi sotiorul meu este liber, asa ca avem program de plimbare, cumparaturi cu toate ca este o vreme tare nasoala, ploua si e cam frig.In primul rand cred ca o sa-i facem o vizita lui nenea doctorul si apoi sa ne vedem de drumuri.
Fetelor, va pup pe toate, va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

buna dimineatza,
la noi a nins si s-a si depus ceva, ceva...asa ca ma imbrac bine si fug la mama...si scot piticeii la zapada...macar asa putin ca alex nu prea ar avea el voie sa stea afara.
azi mergem si la control sa vedem ce mai zice nenea dr-ul de urechiuse...sper sa fie bine...ca altfel
lory, sanatate sialinutului
georgiana, mai aveti putin pana la petrecere, spor la treaba...si daca vrei sa scapi mai repede cu farfuriile, cumpara macar pentru cei mici farfurii din acelea de unica folosinta cu desene pe ele...nici nu o sa-ti fie frica sa nu le sparga, nici nu o sa le mai speli...poti aplica aceeaci tactica si pentru adulti...sunt unele atat de frumos colorate...doar e petrecere pentru bb...nu are ce sa fie aiurea...
va pup pe toate fetelor si va urez o saptamana buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Monica mi-ai dat o idee super cu farfuriile. Cel putin pt cei mari ca piticii au urmatoarele varste: 2 ani si 4 luni, 2 ani, 1 an si 8 luni ; asa ca-ti dai seama ca la ei nu se pune problema. Chiar daca ar fi la fel cu siguranta ar incerca sa o ia pe a celuilalt s.a.m.d.
Sa stii ca te invidiez, chiar sunt f. ofticata ca tu ai fost la opera.Am urat Bucurestiul cat timp am fost in facultate dar singura chestie pe care o regret e ca noi in oraselele astea mici nu avem opera sau macar teatru. A venit acum in ianuarie o piesa(dupa nu stiu cati ani) dar nu am mai prins bilete. Nici nu-ti spun cat m-am ofticat.
In legatura cu serviciul, la noi fiind un orasel mic nu stiu cum ar merge traducerile. Si stiu ca iti trebuie nu stiu ce atestat de pe la MAE ceva de genul asta. Oricum in dimineata asta am trimis CV la o firma (m-am gandit ca nu ma costa nimic) desi nu sunt asa optimista ca stiti si voi cum e cu angajarile in ziua de azi.Nu se stie. Poate am noroc. Sa-mi tineti pumnii.
Neatza si tie Lori-k . La voi ploua, la noi ninge. Pe la voi a fost zapada asa mare? Ca am vazut la TV ca a ajuns chiar la 4 m.(Doamne fereste).Sanatate multa lui Alin.
Piticasigogosica tu esti in aceeasi oala cu mine. Vine petrecerea.... Inca o data .
Va pup si va salut pe toate celelalte si mai revin

Mami de Stefania (8.02.2004)

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua dragelor,
Iar la munca,cu inceput de saptamana bunicel,zic eu....Ai mei ucigasi de neuroni...s-au trezit odata cu mine azi,adica la 6.20.Nush ce-au avut,ca aseara s-au culcat dupa ora 23.
Elena,mult succes in continuare cu problema ta!Ce bine ca ai unde da fuguta la o relaxare....misto!Eu una nu am unde merge p-aici,ma refer la rude sau preteni...De mers...sunt destule locuri faine in zona,numa' bani sa ai...Las' ca meriti cu varf si indesat o relaxare.Ziceai ca te-ai suvitat,ca ti-ai schimbat lookul?Mey,vad ca si mie mi-a cam crescut parul de la ultima vopseala si deja mi se vad firele albe de par...Tre' sa iau masuri curand,asa ca abia astept prima de 8 martie,daca ne-o da ceva,sa merg si eu la o infrumusetare...Pana una alta,te pup cuscra draga si sa pupi si flacaul ala scump si roscovan(ca am vaz't pozele de la Craciun:Doamne,femeie,pai tu ce faci cu George?Il uzi zilnic la radacini?Cat a mai crescut ,pe bune!Si s-a schimbat si la fata....Imi amintesc de pozele alea cu rivala Luanei...mai demult...s-a schimbat George si tare frumos s-a facut si inaltut...asa...ptiui sa nu-i fie de deochi).
Monica,multumesc de urare!Ma mandresc si eu,cu toate ca si treaba asta cu FB pe linie e cam irelevanta pentru cate cunostinte a acumulat Alex de-a lungul unui semestru...Pupici si sanatate la Alex!
Carmen,chiar ca evenimentele triste te pun pe ganduri si te duc spre filozofeala cu mintea...Asta e natura umana,ce sa faci?Sa fim sanatosi si,mai scriam undeva odata,e bine sa-ti traiesti fiecare clipa din viata ca si cand ar fi ultima...Apropos de energia Andei:mey,tie ti-ar fi placut sa ai o bleguta la usa casei,care sa stea unde o pui si nici macar sa nu scoata un sunet?Bravo fetei ca-i sanatoasa si plina de energie...Si eu ma mai plang de scorpioanca de Luana,care si in somn misca macar degetutele....insa imi vine sa mor de dragul ei ca e plina de verva ,de viata si ca nu e bolnavioara...Pupicei la amandoua!
Lori_k,sa sti ca sunt mandra de Alex,ai tu dreptate,insa asa cum am scris si Monicai mai sus,e o chestie subiectiva treaba cu FB-urile pe linie,caci asta nu reflecta neaparat nivelul lui de cunostinte...Insa ma bucur mult,stiu ca e un copilas istet,stiu ca e branza buna in burduf de caine si ca invata numai pe baza de suturi in fund....insa e al meu si il iubesc asa cum e :destept sau lenes .Ce sa facem?Cum ati petrecut de aniversare?unde te-a dus sotul?Cu Luana,ca tot intrebai,normal ca tot deranjeaza vecinii,ca doar nu o sa ma iau dupa tembela de la etajul 1...Eu nu ii inteleg pe unii care nu-si vad barna din ochi in schimb vad paiul din ochii altora...Chiar ieri tipa fi-su si duduia prin casa si lovea cu ceva metalic in calorifer...M-am si certat cu Marius,ca imi venea sa merg si eu la usa ei,sa ma iau de ea....insa Marius nu m-a lasat zicand ca daca ma pun la mintea proastei sunt mai proasta ca ea....In fine,Alex mi-a zis ca si pe el l-a oprit pe strada,joi sau vineri si i-a zis si lui de chestia cu tropaitul...E nebuna,zau!Pai ce ar trebui dupa mintea ei sa fac?s-o leg pe Luana de piciorul patului?Daca mai vine la usa,si s-o fereasca Dumnezeu sa fiu acasa,ies scantei si ii cer si lant,poate o sa o satisfaca ideea de a-mi lega copiii de dragul ei...Tampita dracului!Hai ca m-am starnit si iar m-a luat valul...sorry!Lori_k...Pai te pup si sa nu te superi ca iar m-am varsat aici...Numai bine si sanatate la frumosul tau micut(tare scumpic e!)
Georgiana,multam fain de urare!Si spor la pregatit de petrecere!
Dragelor,sa aveti o saptamana buna si plina de realizari!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput