Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 4
piticasigogosica spune:
Salutare Scorpiute!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc din suflet pentru urari.Iris a implinit 2 ani si sunt tareeeeeee mandra de ea.E un copil extraodinar si o iubesc nespus!.Stiti si voi ce inseamna!
Nu vam uitat si sunt alaturi de voi,dar am atata treaba incat nu mai apuc sa intru pe net decat fff rar si atunci abia citesc mailul,dar ma revansez eu candva!
Sper ca sunteti bine,sanatoase ,voinice si infruntati viata ca niste scorpiute asa cum va stiu...
Noi suntem bine si sper ca in primavara sa facem ceva cu casa,ca atat imi doresc...
va pup pe toate!
poze
Iri si Iris
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!Bine v-am regasit! Ce mai faceti? Nici nu-mi vine sa va mai intreb cum ati dormit cand vad ca sunt atatea probleme.
monica-elizabet spune:
o zi buna feteloreu mai am 2 zile si intru in vacantza o saptamana...alex nu este fericit...el vrea la gradi nu vrea acasa....
elena tinem pumnii stransi sa ne dai o veste buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
miraklucker spune:
buna scorpiute!!
sunt intr-un momet de respiro, ai mei teroristi dorm, daca nu au avut altceva mai bun de facxut azi decat sa se trezeasca de la ora 5.
Daria cam tuseste, i-am facut laptele si David a vazut si vroia si el. Pana la orma nu au mai adormit. I-am dus 2 ore la fitnes, la copii asa ca acum erau franti!!
Ieri n-am avut de lucru decat sa mut patul lui Daria la David in camera, asa ca acum sunt amandoi impreuna. Nu stiu daca va functiona?? Nu prea au acelasi program de somn, dar in camera la Daria va veni mama si oricum trebuia sa facem ceva mutari.
In rest inca nu am nascut, fata mea e ascultatoare si asteapta mai cateva zile pana in 7 cand e programata sa vina pe lume. Nu ma mai plang ca ma gandesc ca mai am doar asa putin, dar mi-e tot mai greu. Abia astept sa vina mama mea sambata!
O sa va mai dau eu de veste, acum ma duc sa gatesc ceva ca le-am dat doar un corn sa manace de pranz.
Va pup pe toate si numai bine!
Mira 37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Daca vreau ceva acum, e sa emigrez suntem in tara nimanui, asa ceva... sa ne duca cu vorba pana la pastele calului (adica forever). Cand e de luat bani de la straini, semneaza ca si chiorii si promit marea cu sarea, insa cand e sa isi tina promisiunile... parca am fi carpe. Si cand am mers aici am intrebat de 100 de ori: se asigura ontinuitate, sau nu??? Ca aveam job sigur (nu imi placea la maxim, dar... mergea bine), acum platesc cu nelinistea mea! NU am avut nici o veste azi, asa ca am zis: daca maine nu ma anuntati... eu caut deja altceva si... Vaya con Dios!
Sorry, sunt varza din cauza asta, mi se pare o chestie super nasoala sa fii purtata cu vorba de niste indivizi din minister, care nu vor sa isi asume niste raspunderi, pe care le-au semnat cu un an jumate in urma! Plus ca am un copil de crescut, rate la banci... ca sa pot avea un trai cat de cat normal...
Mi-am mai revenit cu raceala, insa cred ca si stresul isi spune cuvantul, am cosmaruri noaptea... visez ca sunt somera maine poate voi avea o veste: laie sau balaie!?
Va pup si stiu ca sunteti cu ganduri pozitive spre mine!
Noapte faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
of elena, imi pare tare rau...hai ca poate intarzierea asta ii duce la o decizie inteleapta.
mira...chiar ca e o fetitza ascultatoare...copilashii si burtika
eu azi am avut o zi de kko...vin acasa si-mi zice tata ca pe alex il durea urechea cand l-a luat de la gradinitza...il intreb si eu unde te doare??? zice dupa ureche...bun...ma gandesc ca e de la castile de la pc(unde se joaca o buna perioada din timpul liber), ca e de la ochelarii de vedere...ii dau nurofen si-i trece...peste 3 ore zice...ma doare in ureche...nu am mais tat pe ganduri am plecat cu el si sotul la orl la fostul spital panduri...unde dr-ul zice ca are otita externasi zice ca are si o mica zgarietura in urechiusa....il intreb ti-ai bagat ceva in ureche???? cica da...pensula de desencand ma uit era si un pic desenat pe par...va dati seama ce putea sa pateasca???nici nu vreau sa ma gandesc...nu va zic ce a mai plangacit pe la dr...ca nu-l lasa sa se uite la el in ureche...ehe hei...acum a facut febra...avea 37,8...i-a pus un pansament mic cu rivanol in urehce si trebuie sa-i picuram cate 5 pic de rivanol la cateva ore...si sa-i dam nurofen deocamdata...speram sa treaca doar cu atat...sperietura a fost maaaare de tot.
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Monica, mie lui George mi-a dat otocalm sa ii pun in ureche, si ca sa treaca i-am pus supozitoare cu novocalmin. Am observat ca face minuni otocalmul asta, il tin in casa. Astazi am descoperit ca alti 2 copii au facut otita de la camin, asa ca numai vreo 3 pana acum au scapat. E de la curent din cate am observat.
Sanatate si refacere grabnica!
Mira, pe ultimii 2 metri suntem cu gandul la tine! ce fetita cuminte ai!
Lory, mersi de sustinere... conteaza orice gand bun pentur mine! Si nici nu pot tine in mine toata minunea asta de stres...
Carmen, v-ati hotarat la masina, noi am platit-o! E clar: Logan rosu! Cand o aduce acasa dau de baut... cine vrea vine la mine!
Irina, pai asteptam poze cu tortuletul lui Iris!
Hello Georgiana, acum am vazut... Bun venit in club! Indata ai petrecere in familie, si nu una oarecare!
Fug la somn, poate visez frumos!
Noapte faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Ana68 spune:
Elena,tin pumnii si imi spun "Doamne-ajuta"pentru reusita ta!Sa fie laie ori balaie,numai sa iesi o data din stresul asta...Te pup si sufleteste sunt alaturi de tine!
Restul scorpiutelor,va pupez cu drag pe toate si va doresc un weekend minunat!Sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
georgi75 spune:
Salutare scorpiutze!
Elena ce sa zic. Inteleg prin ce treci ca si eu in fiecare an am trecut prin asta. Eu sunt profesoara da poate ati auzit si voi cum ne fataie astia in fiecare an cu examene si tot tacamul dar la incadrare tot stai cu frica pt ca nu stii ce pile au altii...
acum cat am fost eu in CIC s-a mers pe continuitate dar erai la cheremul directorului de scoala daca vrea sa-ti dea continuitate.
Uite ca veni vorba, termin concediul acum in feb. si oricum stau acasa pana cand incepe scoala in sept. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa renunt la a merge la scoala si sa incerc altceva? Am facultatea de limbi straine(engleza-spaniola) si pana acum am fost prof de engleza. Imi placea ce fac dar parca as renunta. Si asta din cauza ca nu esti sigur ce va fi la anul
Hai ca poate voi imi mai dati cate un sfat ca sunt in dilema.
Carmen ce sa zic... se apropie petrecerea dar crede-ma ca ma si bucur ma si sperii. Avem multi prieteni cu pitici si va dati seama ca o sa fie un balamuc... Da' asta e... O fetita are mami
va pupacesc si astept sfaturile voastre.
Mami de Stefania
Georgiana
carmensilva spune:
Buna dragelor!
v-am zis io ca e perioada nefasta!offf!nu se mai termina?
si eu azi am fost intoarsa pe dos,mama a trebuit sa inchida magazinul sa stea cu anda ca nu avea cine,eu am avut cursul de engleza azi,bunicul ne-a lasat balta,d-na care mai statea era ocupata de la ora 12 desi ii spusesem de vinerea trecuta ca as avea nevoie de eaei dar asta e ....nu e angajata !sotul nervos nu stie cand vine acasa, are de lucru,m-a trimis sa-i cumpar filtru de cafea de dimineatza ca l-a spart pe cel de la serviciu si a facut varza toate tinutele colegilor care se aflau prin preajma!va dati seama ce dezastru!ce injuraturi o fi primit....nu vreau sa ma gandesc!
apoi ma suna mama sa-mi zica ca trebuie sa afiseze un nr de telefon cu adresa in geam la magazin ca altfel a fost invitata la politie!am mai auzit una!dar s-or fi terminat infractorii si se plictisesc aia?ce tampenii,numai la noi!si o doamna care are florarie alaturi imi zice , ca are proces cu protectia consumatorului ca s-a certat cu ei ,ca ei cautau nod in papura si puneau intrebari stupide ca de ce n-are frigider,beci si alte conditzii pt flori!unora se pare ca le-a inghetzat mintea!isi tin florile in frigider,le-or fi confundat cu legumele!cica sa zic ca ei ca tot nu rezolv nimic,asta era concluzia,dar ma tem ca nu pot!
GEorgi,poti s amergi pe traduceri in cazul tau,depinde cum e oresul la voi.la noi desi sunt una linga alta ,mai merge treaba ,iar pe spaniola chiar mai bine!
Elena,pai daca fac astia figuratii,altii mai grasi!poate gasesti ceav mai bun!ma bucur ca v-ati hotarat!si noi:nici o masina!nu-i ajung banii pt ce viseaza sotul meu!e prea complicat!eu merg cu taxi,la mine e clar!
Monica,nastrusnic baietel mai ai!eu nici nu vreau s ama gandesc la ce ma asteapta,ca Anda are un temperament!!!sa se faca repede bine Picasso!Ruxi ce face?
MIra,tu esti mama eroina!eu fugeam de mult de acasa!nastere usoara!
va pupam pe toate dragelor,sa auzim si de bine!