Minunatele scorpiute (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza o saptamana minunata va urez si cate unla fiecare
cu intarziere dar din tot sufletul urez si eu LA MULTI ANI! fetitei irinei,multasanatate si tot ce-si doreste in viatza sa i se implineasca

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata spun si eu.am intrat doar sa va urez o saptamana cat mai usoara si sa vina cat mai repede weekend-ul.pupici.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

poze cu marea inghetata:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=/9162

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

neatza, fetele......eu abia acum am dat de voi si vreau si eu pe listutza voastra...sunt nascuta pe 25 octombrie, deci ma incadrez, nu?si promit sa revin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Moko,bun venit in randul scorpiutelor!

Fetele,iata ca dupa ce am avut un inceput de zi de tot rahatul,cu Alex care se moscaie si cere suturi in fund,cu tanti care imi spune ca vecina de sub noi are democratia urcata la ultimul nivel al mansardei ei pline cu taratze si vine sa ii spuna la tanti s-o culce pe Luana la 12.30 ,ca fi-su se culca la 13.00 si Luana il deranjeaza cu alergatul prin casa,dupa ce ca inca nu a intrat al 13-lea salariu pe card si nu mai am bani nici de paine,mai aflu acum,aici pe DC,la comunitatea timisorenilor,ca un baietel,pentru care fetele au strans banuti ca sa ajutam cumva,baiatul fiind bolnav de leucemie si internat aici in Timisoara...iaca a scris matusa lui ca ieri s-a stins...Ca a facut o pneumonie,ca ieri la pranz a mers la culcare si nu s-a mai trezit...Imi dau lacrimile si sunt foarte ravasita...
Am vrut sa va scriu si voua.....Imi amintesc ca,atunci cand fetele au strans bani,eu nu am avut sa dau,insa Alex primise de la matusa lui(sora mea),din Italia,o cutie mare cu doua masini mari de jucarie,teleghidate...Si povestindu-i lui Alex despre baietel,Octavian il chema,i-am spus de ce e bolnav,ca e de o varsta cu el(avea aproape 10 ani),Alex a vrut sa il cunoasca si sa ii daruiasca jucariile...insa copilul era la vremea aceea la izolare...Of,viata!
Nu stiu ce sa va mai zic....si sa nu va suparati pe mine ca m-am varsat aici...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne ce mai poti spune citind astfel de vesti
Dumnezeu sa-l odihneasca

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Seara buna dragelor!
Bun venit Moko! Asteptam sa ne intaresti "randurile" cu spor!
Sunt racita cobza, nici nu am fost de mult habar nu am ce sa mai iau, ca mi-e groaza iar sa le bat la cap pe doctoritele de la mine. Or zice ca-s ipohondra. Faza e ca frigul de saptamana trecuta si-a spus cuvantul!
Nici la aerobic nu m-am dus azi din cauza asta, merg joi!
Va pup in gasca, am vazut azi si pozele cu marea inghetata (Adriana), insa ma simt aiurea de tot, fug in pat sa fac un fervex, poate mai imi revin!
Si am si la serviciu o saptamana... de kko!
Seara buna si fara virusi!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit! Ce mai faceti?Eu ma simt mult mai bine, pot spune chiar ca m-am vindecat, parca mi-a mai venit cheful de viata. Dupa atata zacut...si atatea medicamente...

CARMEN, la mine a fost mare exceptie ca am luat atatea medicamente, inca mai aveam o zi de luat si am renuntat! Vreau sa-ti spun ca in 4 zile am mancat un borcan de 500g de gem de capsuni.Numai asa am putut sa inghit prafurile, si inca sa vezi ce tehnica...acoperite cat se puteau de bine cu gem, dupa care inghitite, si foarte multa apa.Mie decat sa-mi dai medicamente...Prefer injectiile!!!Tu ce faci?Anda ce mai face? Va pup!
ANA, imi pare nespus de rau pentru baietel! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
Imi pare rau pentru tine ca ai probleme ...vorba ta ,,Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti! ''.Despre vecini ce sa-ti zic...cand si-a renovat apartamentul vecina de sub mine(vorbesc de ), o luna de zile incepand cu ora 15:00 pana pe la 23:00, a facut o galagie groaznica!A daramat pereti, nu stiu ce a facut pe-acolo, important este ca a duduit tot blocul! Nu i-am spus absolut nimic, am lasat femeia sa-si infrumuseteze casa, in schimb, acum de curand am facut si eu o renovare mica in casa(ai mei parinti s-au ocupat, inca mai sunt in lucru),si bineinteles ca a venit un vecin la usa sa le spuna parintilor mei ca i-au trezit copilul din somn!Maica-mea l-a expediat imediat, tinand cont de faptul ca acolo nu locuieste nimeni, si ca numai acum se face un pic de galagie.Asa ca, lasa vecinii ,nu-i mai baga in seama, sa-si faca fiecare in casa ce reguli vor, iar daca nu le convine ca Luana alearga prin casa, n-au decat sa se mute la vila! Nu te mai stresa si pt. asta!
Noi nu am fost afectati de zapezi ca suntem in sud, numai in nord au fost probleme, asa e aproape in fiecare an. Te pup si ai grija de tine!
MOKO, bine ai venit printre noi!Te pup!
HELENE, ce faci? Cum iti mai e? Sa stii ca si eu tot din cauza racelii am renuntat la sala! Georgica ce face? Va pup!
ANINA, ce faci? Cristinuta ce face? Cum se mai simte sotul? Va pup!
MONICA, ti-a trecut tusea?Cum te mai simti?Te pup!
Fetelor, eu ma opresc aici, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine! Va pup pe toate!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

buna dimineata.
ana, imi pare rau pt baietel si pentru tine ca s-au adunat multe.stiu cum e cu banii.mie nici acum nu mi-au intrat banii pentru razvan pentru luna noiembrie.capul sus ca se rezolva toate.vine soarele si la noi.
moko, bine ai venit printre noi.
fetelor, eu am fost ieri la eco si mi-a zis ca fierea e de vina, ca are peretii ingrosati si are mal in ea.o sa-mi dea ceva naturist si mi-ar trebui odihna, dar cu razvan numai de odihna nu voi avea parte.astept sa fac si analizele joi si vedem ce mai iese si acolo.astazi a dat razvan desteptarea la 6.30 dupa ce l-am laudat ca si-a schimbat programul.asta e.s-a dus odihna mea.
va pup pe toate si o zi minunata.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
azi de la ora 7 robotesc,ca Andei ieri nu i-a placut nimic din menu,a facut greva foamei,azi i-au placut snitelele de pui.
desi s-a trezit mofturoasa ca a sunat telefonul pe la 8,30, a mai atipit un pic pina la 9.15,acum e binedispusa.
azi mergem sa ne luam imprunmutul de la banca,dar tot nu stie tati de care masina vrea,ca e pretentios tare.
Lory,mare curaj ai avut ,eu nu prefer nimic ,nici injectiile ,nici macar gemul !cred ca ti-a pierit pofta de gem pe anul asta!eeei,cu vecinii....no comment si la noi sunt trasnitzi!
Elena,doftoriceste-te repede ,sa ai grija si de George!io am scapat mai ieftin ,numai un pic sunt smarcaita!sanatate!
Ana,ne pare rau de asemenea vesti,iar de bietul copil ,nu am cuvinte ,nu inteleg ce vina au ei.....Dumnezeu sa-l odihneasca!
Adriana,vad ca fiecare are cate ceva,nici eu nu ma simt tocmai bine,dar nu ma mai duc nicaieri ca-s satula d e atatia medici,oricum imi gaseste ceva!ai grija!poate scapam de perioada asta nefasta pt noi!
o zi buna dragelor!

Mergi la inceput