Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 13
miraklucker spune:
Multumesc fetelor de urari!!
Noi am venit azi acasa, in sfarsit dorm toti copii!! Heinz i-a culcat pe cei mari si eu pe cea mica!
Va povestesc mai multe data viitoare, aici in camera e cam frig, noi nu stam aici. Acum incerc sa pun cateva poze in album
Va pup pe toate si noapte buna!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
georgi75 spune:
Buna fetele.Eu ca de obicei la ore d-astea mai dau o tura pe aici sa vad ce mai faceti.
Mira, bine ai venit acasa cu Selin.Sincer te felicit pentru curaj.Trei copii la diferente asa mici...Pentru mine esti o mama eroina.Pupici si tie si la bebici.
Esme, ma bucur ca ti-a placut orasul meu.Ai dreptate sa ti se para plat avand in vedere ca tu vii din munti.Daca mai ajungi, te astept la o cafea.
Ah Elena,Elena...Iti spun sincer ca nu-mi doresc sa ajung nicaieri in lumea asta decat in Sighisoara si la voi in Bucovina.Cel putin in perioada sarbatorilor, mai vad pe la TV traditii si obiceiuri pe la voi pe acolo si. Cat despre prietenele tale din Slatina, asa suntem noi draga, oltencele, Superbe si de gasca.Si dupa cum vezi si modeste. Poate ma primiti si pe mine pe MSN.
Pup toate fetele si noapte buna.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR! HAPPY VALENTINE'S DAY!
Ana68 spune:
Salutare dragelor,
Mey,Lori...ai maaaaare dreptate:ca la Romania cred ca nu-i nicaieri in lumea asta...Poate prin Botswana sau poate ca nici acolo...
Dragelor,sa va pove aventura pe capul meu,asa cu zicea si Lori de nepotel,nici eu inca nu stiu ce am.Cum v-am spus vineri am fost la dispensar,doctorita canci...Ieri am fost pana la servici,ca mi s-a parut ca ma simt mai bine si pe la ore 10 m-am inmuiat ca o leguma in congelator,ca nu trebuia sa ies la frig.Asa ca am venit acasa(si fac cam 40 de minute cu tramvaiul).Acasa m-am linistit si pe la 16.30 hai la dispensar din nou...Si stau eu acolo si stau....si dupa vreo ora de stat aflu ca doctorita nu vine deloc....Am crezut ca iau foc...Si cum am prins-o pe asistenta hop cu gura poe ea....In fine,a vrut ea sa ma expedieze,ca imi face o reteta,ca trebuie injectabil,ca o fi ,c-o plesni....I-am zis ca stau si astept ca sa stam de vorba.Printre altele spune ca nu elibereaza medical platit ca doctorita inca nu a semnat contractul cu casa de asigurari....E,asta a fost picatura care mi-a umplut paharul...Dupa ce ca eram cu plamanii in batista,mai stateam si de vreo ora si ceva la rand....bashca sambata mi-am pus cratita cu crmvusti si apa in care fiersesera pe picior de am ditai opareala si carne vie....baga-mi-as....am zis ca explodez!Am asteptat si in final am reusit sa intru la asistenta si i-am spus tot ce aveam de spus:sa imi dea medical o saptamana,sa vada cum face sa imi dea tratamentul adecvat ca io mor....si tot asa.Imediat mi-a dat trimitere la radiografie,care ar fi trebuit sa fie moca,insa terminasera si aia fondurile,cica,asa ca am dat 300 000 lei...Cand m-am intors mi-a facut si conced' pe saptamana asta,bashca aseara la ora 21 eram inca in dispensar cu asistenta ca sa imi faca prima tura de antibiotic in fund:Gentamicina cu Ampicilina.Acusica la 9.00 am a doua tura si ustura ca naiba...Io mi-s tare panicoasa la injectii si recunosc ca mi-i frica...Si cum spuneam:pe radiografie a iesit ca nu-i pneumonie,asistenta nu-i de competenta ei sa dea diagnostic,doctora va veni,sper,abia azi la dispensar....Asa ca eu fac tratament pe NV...si Dumnezeu cu mila.Adevarul e ca aseara a fost prima data de cand sunt in halul asta cand nu am mai auzit bolboroseala din plamani...
Cam asta e cu mine ...Hai ca v-am plictisit...
Dragelor,va pup si aveti grija de voi....
Elena,sa nu uit,ca sa vezi ca mai sunt si altii care nu il suporta pe domn ministru asta...asistenta,completandu-mi mie medicalu' bodoganea la adresa actelor si hartiilor si procedurilor legale etc...si printre comentarii am auzit:"uf,ca si cu ministru asta,zau asa,imi fac pacat,dar de i-ar cadea ceva in cap...poate da o masina peste el,sa scapam naibii de el"....Vezi ce solidaritate?!Te pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
buna dimineata.
hellene, ce m-as fi bucurat sa fim toate aproape.foarte mult conteaza instructorul.eu am avut unul super de gasca de la care am invatat super.pilotistului inca nu i-au iesit de tot.au rupt gingia si acum asteptam sa iasa de tot ca sunt cam jumatate iesiti.si vad ca aseara a dormit mai bine.decat o data s-a trezit dupa suzeta.
ana, si mie mi-e o frica de injectii prefer pastilele, dar stiu de la sotul meu ca isi fac mult mai repede efectul.inca putin si trece.stiu cum e si cu asistentele ca si noi stam si asteptam, dar sa mai si platesti cand ar trebui sa fie gratuite te umpli de nervi.noi iti uram insanatosire grabnica si pilotistul iti da un pupic sa treaca repede.
esme, m-ai imbolnavit cu dulciurile.imi ploua in gura.
mira, bine ai venit acasa.abia asteptam poze cu printesa.
monica, la noi nu a nins, desi suntem cat de cat aproape.
fetelor si eu sunt disperata de energia lui razvan.noi inca nu sarim chiar asa ca voi dar tot ma dispera de unde are atata.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
si la multi ani!!!!
mira, bine ati venit acasa...ai pus poze???? eu nu le vad
anasi sanatate multa...ai cam patit-o saracutza de tine
elena, ma bucur ca s-a rezolvat chestia cu serviciul chiar daca mai e putin de asteptat...totusi bine ca e totul ok
lory...lasa ca poate in aprilie cand vii tu acasa mai e zapada pe la munte si mergeti acolo sa va dati pe saniutza
adriana, ref energia lui razvanelasa zice si mama de ruxi....atunci cand doarme cica e la incarcat
va pup pe toate, va doresc o zi buna si sa fiti iubite(nu numai azi)
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Hello dragele mele!
Pentru ca sunt indragostita de voi...
HAPPY VALENTINE'S DAY!!!
Georgia sa stii ca eu ti-am cam indeplinit visurile tale, ma gandesc ca locuiesc in Bucovina... si am fost in Sighisoara! Daca vrei sa iti clatesti ochii, uita-te in albumele mele ca am acolo poze din Sighisoara!
Ana, pai toata lumea il bombane, daca fac asistentele munca de contabil... ce sa mai zici? Noroc ca treaba mea e cu totul alta!
Monica, chiar daca e "dar"-ul ala eu ma bucur enorm ca nu raman pe drumuri!
Mira, crestere usoara la bebelina scumpa si putere din belsug sa le faci fata la toti trei!
Adriana
Lory, facem schimb? Vreau si eu palmieri... si nu uita, mai pune de 2 cafele ca venim si noi!
Hai ca am chiulit destul si... ma trage don ministru de ureche!
Va pup si o zi superba, sa fiti mereu iubite si la fel de minunate!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
georgi75 spune:
La multi ani si sa fiti iubite.
Cand am intrat aci mi-am dat seama ca azi e ziua indragostitilor...Aoleu...Si tati al meu o sa uite sigur si nu-mi aduce nimic.Las' ca-i trimit eu un sms.Maine vreau sa-mi ziceti care ce ati primit de pe la sotziori.
Asta in cazul in care nu plec la Lori-k.Auzi mai Lori?As veni mai da' totusi nu vreau cu escala la Viena.Glumeam iti dai seama...Frate da' departe mai esti...Atatea ore de zburat cu avionul...Pai eu cand ma duc pana aci la mare mi se pare ca sunt la capatul pamantului.Si mi se face un dor nebun de casa.Acolo cred ca as zice deja ca sunt pe alta planeta.Auzi tu...palmieri, soare, yahturi...Ce mai viata...Am vazut si eu la Mamaia si chiar mi-am facut o poza .Era tare amuzant.Se statea la coada sa faci poze la palmier.Romanul daca nu mai vazuse...
Hai ca mai intru mai tarziu ca a venit maman pe la mine si ma duc sa-i fac o cafeluta.
pup u all
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Anina_n spune:
Noi nu sarbatorim ziua indragostitilor ca nu-i sarbatoare romaneasca, spune sotul.
Lory, ce fain ar fi sa ne putem permite un zbor in Japonia la o cafea cu tine ! Sau o plimbare in Bucovina la o cafeluta cu Elena, ori in Botosani, la o gustare, la Carmen, ca tot gateste o multime de bunataturi. Sau la malul Marii Negre, sub un palmier, la o cafea cu Adriana. Ori in Alpii elvetieni, la Mira, ori la un desert delicios in Belgia, la Esme. Sau la o serenada la pian cu Monica. Ori in Timisoara, orasul florilor, la o intalneala cu Ana sau in Bistrita, la un picnic cu Ema. Sau si mai bine, la Ciuc, la o plimbare pe patine.
Visez frumos, nu ?
Va imbratisez si va pup cu mult drag pe toate !
Apropos, pozele cu Selin le puteti vedea in link-ul cu poze dat de Mira, sub semnatura ei.
Este tare dulce ingerasul vostru mic, Mira ! Sunteti tare fericiti, se vede in poza aceea de grup.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
ura!!! am vazut pozele cu Selin, e tare frumuhsica mira, sa va traiasca...imi place cel mai mult poza nr 9 doarme atat de frumos...si are asa niste falcutze ca zici ca e un bb mai maricel...si poza de grup...nu mai zic...sunteti o familie fericita
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos