e bun/a la pat

e bun/a la pat | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

imi spune o vecina ca e superindragostita si ca tipul e foarte bun la pat.nu prea am vrut sa intru in amanunte dar eu cand aud expresia asta,stau si ma intreb"hmmm,ce inseamna sa fii bun/a la pat?"stie ce sa-ti ofere?stie cum sa te satisfaca?va plac aceleasi lucruri?voi ati intalnit astfel de persoane la care sa spuneti"wow,ce bun/a e?"daca da,ce le facea sa fie atata de bune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

hmmmm. M-am gandit si de-a lungul timpului ce inseamna sa fi bun la pat. Din povestile pe care le-am auzit si diverse intamplari + experienta personala, eu cred ca e vorba de aspecte teribil de subiective. Am aflat ca nu conteaza "tehnica" sau ce credem noi ca ar fi tehnica. Am ajuns sa cred ca, din nou, totul se reduce la chimie, la feromonii nostri si ai partenerului. E ca o vraja. Nu stii s-o explici, dar ii constati efectele. Nu tine de frumusete, nu tine de inteligenta, de educatie, conditie sociala, de nimic. Exista.
Uneori creaza probleme imense, alteori fericire.
Ma mai gandesc, si daca mai imi vine vreo idee, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

De acord cu sunnyday! Poate fi un tip oricat de grozav, daca nu il iubesti nu simti nimic cu el in pat! Pe cand langa cineva de care esti superindragostita ti se va parea ca ai ajuns in al noualea cer! Nu stiu daca si pentru barbati e valabil, dar pentru o femeie conteaza mai mult sentimentele fata de partenerul ei decat performanta sexuala a acestuia! Chiar sunt curioasa, se poate o femeie simti super langa un barat pe care nu il iubeste? Eu nu as putea, dar oare altele pot? Eu aici vad o diferenta majora intre femei si barbati! Noi facem dragoste mai mult cu creierul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ca sa-ti raspund la cateva din intrebari: da, am intalnit pe cineva la care sa spun oau, ce bun e. ce il face atat de bun? hmmm, probabil ca e cum zice sunnyday, chimia, dar e si disponibilitatea la diferite variatiuni, comunicarea: ce iti place/ce nu iti place; si de asemenea durata - amanarea sfarsitului pana cand dorim amandoi. nu am io cine stie ce experienta, dar ... mi-am dat cu parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Daca intrebarea era daca ma intilnit...da, am intilnit pe cineva bun, super bun, ultra bun si asa mai departe.

Dar nu cred ca are vreo legatura cu chimia.
Mai degraba e ceva ce se invatza.

A fi bun - si aici, ca si in alte domenii - tine de educatie.

Majoritatea barbatilor nu sint nemaipomeniti nu pentru ca nu exista "chimie" intre ei si femeile din mediul inconjurator.
Ci pentru ca habar n-au ce simte o femeie, si nici nu-i intereseaza prea tare.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Am o prietena care la un moment dat a intalnit un tip despre care tot asa zicea ca e bun la pat ( foarte, extra, mega etc.) Si nu il iubea, se inatlneau la ea acasa, se 'relaxau' si gata. Ea avea un alt prieten in acest timp ( cred ca nici pe ala nu il iubea, ca nu stiu cum poti fi atat de duala).
Deci se poate, dar eu personal nu stiu daca as putea, trebuie sa simt ceva pentru o persoana sa ajung in pat, si apoi sa zic WAW,sau nu:)
( pentru mine este inca un mister cum de prietena mea l-a gasit, sa zic asa, adica trebuie sa incerci macar o data ca sa stii daca e ok sau nu, iar mie mi-e greu sa-mi imaginez ca poti ajunge sa incerci asta daca nu simti nimic)

Ce spuneti despre 'a nu fi bun la pat'?? Ca eu am intalnit, chiar daca era dragoste (in fine, atractie, prietenie, 3 ani impreuna etc)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ppisic - se poate, sa poate....
Dar ies niste balauri din relatiile astea, ca mai bine te lipsesti.

Am o prietena care a lasat sotz si casa si copil, la 45 de ani, dupa un one-night-stand petrecut undeva, intr-o delegatie, cu un necunoscut.

De ce?
Pentru ca "a avut revelatia" ca ea in 20 de ani de casnicie n-a stiut ce inseamna sa te simti femeie.
Si ca barbatu-sau nu era bun de nimic.
Si ca nu mai vrea sa fie doar "vita de imperecheat".
Ca vrea sa continue sa isi traiasca viata "frumos".

20 de ani din viata, doar pentru ca a avut sansa sau nesansa unei nopti cu un no-name.

A fost dragoste?
Nu.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cred ca e vorba de compatibilitate si atractie fizica irezistibila.Poate fi si Richard Gere daca nu te atrage....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

un partener bun la pat este acela care e atent la raspunsurile tale emotionale si fizice, pe parcursul actului in sine. Este cel care iti ofera ceea ce-ti doresti si se adapteaza felului tau de a simti dragostea. Si pentru ca in dragoste e nevoie de doi, amindoi trebuie sa se straduiasca. Cel mai calificat amant din lume nu se poate descurca cu o femeie rigida si viceversa...Ritmul e iarasi foarte important. Oricum nu exista standarde.
Din experienta mea pot sa va spun ca cei care au imaginatie si dorinta devin niste parteneri foarte competenti.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cum il cheama pe baiatu' ala? poate il cunosc deja

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput