Mascarpone???

Mascarpone??? | Autor: mihaela amalia

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac si eu reteta de Tiramisu si nu gasesc niciunde, la mine in oras, Mascarpone, nici romansesc si nici de o culoare. Am inteles ca acest Mascarpone e crema de branza???? Se poate inlocui cu o alta crema de branza???? Sau cu ce pot sa inlocuiesc "acest" Mascarpone....
Gospodine care sunteti profesioniste la Tiramisu, ajutati o biata pofticioasa (am mancat dar nu am facut niciodata, pana acuma, si imi place la nebunie)!!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mihaela, nu ai prin zona ta un metro, sau gima?acolo gasesti mascarpone.Cu altceva nu cred ca poti inlocui, nici macar branza de vaci nu o poti folosi , e prea grea dupa parerea mea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

La Bacau, la Metro. Singura solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

este in selgros..scrie mascarpone pe o cutie ca de smantana milli de marime si forma, am luat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io am inlocuit mascarponele cu smantana sau iaurt si a iesit..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu am gustat Mascarpone....si cred ca nu se poate inlocui cu nici o brinza ..in cazul tortului Tiramisu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Mascarpone este ingredientul de bazä pt Tiramisu, aläturi de piscoturi. Dar ...
- este destul de scump plus cä eu am fost si dezamägitä de ceea ce am gäsit in magazinele de acasä; gustul nu era cel "adevärat". Deci poate te indrumä fetele spre producätorii adecvati, ca sä nu dai banii pe ceva ce nu meritä.
- chiar dacä nu e acelasi lucru, poti inlocui cu crema de branzä Philadelphia.
- iar ca sä ai succes sporit pune in lichidul pt. insiropat si vin "lacrima lui Ovidiu".

Tiramisu este printre preferatele mele si am fäcut-o de multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

crema brinza Philadelphia este prea sarata!..parere personala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Mihaela, sigur gasesti Mascarpone la METRO, la raionul de branzeturi.
Sunt cutii cu branza Mascarpone importate din Italia. La METRO in Suceava nu se gaseste chiar tot timpul din aceea adusa din Italia dar eu intreb responsabilul de raion si-mi spune cam pe cand aduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by kim222

crema brinza Philadelphia este prea sarata!..parere personala...

de acord

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc fetelor...la Metro nu am reusit sa ajung, de cand m-am hotarat sa fac Tiramisu...sper sa ajung cat mai curand ca deja...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput