La noi la Galati sa veniti (17)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
DISTRACTIE HAPPY KIDS-partea a doua Pentru cine are timp liber.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Mai..m-am mai interesat.Cred ca pana una alta..o sa plec cu piciul la Praid la salina.Nu acum,luna asta..dar in primavara da.
Sper sa dea roade.Macar pana l-oi opera de amigdale.
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Alina, Cookie, unde sunteti iubitelor ? Sarbatoriti ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
BAU!
Ce ziceti de mine, ce matinala sunt?
Mi s-a trezit copchila toata noaptea(are nasul infundat si e maraita ) asa ca nu s-a mai lipit somnul...
Acu' scriu cu lumina stinsa, se vede doar monitorul(a mai atipit fata un pic) ca nu vreau sa vada lumina in sufragerie... la toti si sanatate!
Offf, s-a trezit plangand...
vladhana spune:
Fetelor am fost aseara la Happy Kids si a fost super!Vlad s-a simtit bine din prima clipa acolo,topaia peste tot ca la el acasa.Am programat in we o intalnire si cu alti copii,aseara a fost singur si sigur s-ar fi distrat mai bine daca mai erau si alti copii.N-am facut poze,dar data viitoare nu mai plecam fara el.
alinam spune:
neata!
Laurica ne-am "distrat" cu un vaccin, stii cum e dupa, plansete, vrea numai in brate, in rest suntem ok si de citit orikum v-am citit cu plodul in brate, da nu prea are rabdare sa stea mult la calc daca nu butoneaza si el :).
Mai fetelor ma chinui de o saptamana sa ii gasesc lui fiimiu o jucarie chicco, in galati pauza, cica pe sf Spiridon mi-au zis astia de la Chicco romania sa incerc sa fak comanda, i-a durut n fund de comanda mea (imi placea magazinul lor dar acum m-am suparat pe ei mai ales ca am observat ca au niste preturi astronomice aiurea, adika un bibe care la sensiblu e 120 mii la ei e 180, o barbetica care la un mag e 15-20 mii la ei e 35 mii samd), pe net am gasito pe un singur site si acolo scrie "vandut" si mai tare mi s-a pus pata pe acea jucarie, o vreau , nah .
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Iubitelor, Buna dimineata ! Vad ca avem aceleasi distractii: muci, mofturi sau dependente.
Daca pana acum ma laudam ca am reusit s-o tin departe pe Daria de calculator,...acum nu mai este asa. Cat a fost bolnava i-am aratat din "misterele si placerile " calculatorului.
Cum ea stie toate literele ( aproape) i-am deschis un doc word si am invatat-o sa le caute pe tastaura. Mandrie mare pe capul nostru ce-i drept, dar acum nu mai putem dezlipi copila de monitor si tastatura.
Mai nou ii afisam pe frigider ( cu magneti ) desenele ( mazgalelile ) zilnice. Are o grija: cum umple o coala de scris, cum vrea s-o agatam de frigider.
Oare cum trebuie sa ne ferim copiii de "miracolele" secolului acesta, pt ca sincer, eu consider ca timpul sa stea cu nasul in calculator nu a venit inca. dar daca noi stam calare pe el toata ziua , ea mititica ce sa mai inteleaga ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004